Kuzum Eşinin İşi ne ?? ne iş yapıyorr ??:44::44:
oluyor cnm bende degsıtırmıstım hatta o zmn pro degıldım bıle
hihihih bizim daha bebek konusu bile gündemde değil ama oğlan olursa Buğra kız olursa Yağmur olacak(bizim nişan düğün vb.bütün özel günlerimiz hep yağmurun bereketiyle oldu da dedik kız olursa yağmur olması şart oldu) isim hazır da işte doğmamış cocuğa don biçtik
polis canım
ahlak büroda idi artık içeriye geçti
biraz da olsa rahatladım içerde olunca
polis canım
polis canım
Kızlar bende geldim buraya
Bende diyorum kızlar nereye kaybolup duruyor
Olabilir tatlımDiğer arkadaşlardanda Onay gelirse neden olmasınn
ay bende berayi ve altheacigimi görmüstümm hepsi cok güzeller masallah tütütütü, bide cadikediyi görmüstüm o simdi pek takilmiyor forumda :)) o da cok güzel. arkadaslik listemde ekli olanlar ben albume foto koymustum orada bakabilirsiniz :))
bu arada seiss üzülme herseyin hayirlisi bu sefer olmazsa baska sefere olur sknti yapma
ee pekı ya pro uyeyıysek ne verılcekmıs
ay bende berayi ve altheacigimi görmüstümm hepsi cok güzeller masallah tütütütü, bide cadikediyi görmüstüm o simdi pek takilmiyor forumda :)) o da cok güzel. arkadaslik listemde ekli olanlar ben albume foto koymustum orada bakabilirsiniz :))
bu arada seiss üzülme herseyin hayirlisi bu sefer olmazsa baska sefere olur sknti yapma
Evet Kuzum Başka Kategorilerdede yarışma Olacakmış. Önce Şu çorba yarışması Bitsin Öyle.
Ama Bundan sonraki yarışmada Sadece 1. Olana Pro Üyelik Verilecekmiş. Bu Çorba Yarışması İlk yarışma Olduğu İçin Katılan Herkese Tek seferliğine Hediye olarak Pro Üyelik verilmişş bebekim
başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???
negatif ya üzülmedim değil valla
kızlarrrr benide alırmısınızz aranızaa=))
negatif ya üzülmedim değil valla
üzülme canım birde hemen öyle belli olur mu ki sanki çabuk yaptın gibi
annem yap yap dedieşim de merak etti kaç kez aradı
regl oldun mu canım
olmadım canım daa gecikti
yaaa hayırlısı olsun cnm demekkı zamanı degıl uzulme
öyle canım hayırlısı inşallah rabbim aratmadan isteyen herkese nasip eder
Tatlım Testlerde Yanılma payı oluyor ama.
Bence Biraz daha bekle eğer hala adet görmessen Bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptır. O kesin sonuç veriyor.
beklicem canım bi daa test yapmamüzüldüm
kızlarrrr benide alırmısınızz aranızaa=))
benim eşim de yunus polisAllahtan 10 yıl daha tayin durumumuz yok ben zaten izmirliyim eşimin görev yeri de izmirdi,siz daha çok gezecek misniz?
Hmm anladım kuzum. Sen Eşimin İşi nedeniyle Başka memleketteyiz Deyince anladım zaten. Eşin ya Polis yada asker Olduğunu
Benim Eşimde Jandarma. Seninde Dediğin Gibi Bizde eşimin işi nedeniyle Gurbetteyizz