- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
ben geldiiiiiiiiiiim
tüm kızlar buraya geçmiş best çok iyi düşünümmüş bacımm... hayırlı olsun topicimiz...
yani
BEN DE GELDİM BACILARRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldiiiiiiiiiiim
vardır her işte bir hayır belki gerçekten dövmak için önemli bişey vardır haketmiştir belki karşıda ki hayırlısı olsun canımşaka yapmıyomuşşş yarın başka bi yere görüşmeye gidecekmiş offf offff neyse vardır bunda da bi hayır
hoşgeldin canımtüm kızlar buraya geçmiş best çok iyi düşünümmüş bacımm... hayırlı olsun topicimiz...
yani
BEN DE GELDİM BACILARRR
başta pakize gelmişde işden girmişte ohooooooo
hopefor hiç çıkmaz oldu zaten kendini yemeğe yarışmalara bizlere adadı.... üstelik pro üye olmuşda msjlarnı görmezmiş
snowklan bile burda yavrusuylaaa maşallah
elab ta vanlardan aramızdaaa
eee kambersiz düğün olmaz bensizde topic bacılarrr
hopefor hiç çıkmaz oldu zaten kendini yemeğe yarışmalara bizlere adadı.... üstelik pro üye olmuşda msjlarnı görmezmiş
tüm kızlar buraya geçmiş best çok iyi düşünümmüş bacımm... hayırlı olsun topicimiz...
yani
BEN DE GELDİM BACILARRR
evett bızde burdayız oglumla ayagımızı surterız belkım bellı mı olur
su yarısmaya dun gece verdım bende oyumu tatlı kategorısıne katılmak ıstıyourm bakalım takıp edıp denk gelebılcekmıyım
cok guvenıyorum kendıme ya
hoşgelmişiniz sizde oğluşunla sürtüver ayağını diğer topicde hamile kalamadık bu rada belki:)evett bızde burdayız oglumla ayagımızı surterız belkım bellı mı olur
su yarısmaya dun gece verdım bende oyumu tatlı kategorısıne katılmak ıstıyourm bakalım takıp edıp denk gelebılcekmıyım
cok guvenıyorum kendıme ya
Allah hayırlısını versin senin adam da benimkinden desene uff uffff
başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???
canım eşim uyumludur aslında ve kavgacı değildir ama son bi kaç gündür gece 2lerde gelip sabahın köründe gidiyodu ve işi yükledikçe yüklemişler nevrim döndü diyo o da haklı üstüne gitmiycem inşallah yeni işi daha iyi olur
hoşbulduk bacım :)hoşgeldin canımcım sende
YA ŞİMDİ BOŞALTTIM KUTULARI kıyamıyorum msjlrma:) bende yeni yazdım sana ama maşallaaah çok yoğunsun bacımmm...nerdesin seeeeeeeeeen özelden mesaj attım sabah kutun doluydu gitmedi. yaaa bağır şöyle göğsünü gere gere bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaar diye :))
ay pro oldum pro siz herşeyden daha kıymetlisiniz
yapılacagını okudum bır keresınde bulamıyorum sımdı
hep kacıırıyorum dun de face te kadınalr kulubu bıldırım yapmıs yarısma oylayın dıye oyle tesaduf denk geldımde oyladım forumda pek gezemıyorum onun ıcın takıbı zor oluyor
hoşgelmişiniz sizde oğluşunla sürtüver ayağını diğer topicde hamile kalamadık bu rada belki:)
NE TATLISI YAPCANNN BACIMM... bende en hızlı sınav okuyan yarışması olsada katılsamm :)