Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hihihih bizim daha bebek konusu bile gündemde değil ama oğlan olursa Buğra kız olursa Yağmur olacak(bizim nişan düğün vb.bütün özel günlerimiz hep yağmurun bereketiyle oldu da dedik kız olursa yağmur olması şart oldu) isim hazır da işte doğmamış cocuğa don biçtik

bızımde oyleydı cnm erkek olursa bugra kı olursa ayse nılsu koyacaktık
sonra vazgectık bugra benım cok hosuma gıdıyor ama esım ıstemedı yıgıt e karar verdık

ay bende berayi ve altheacigimi görmüstümm hepsi cok güzeller masallah tütütütü, bide cadikediyi görmüstüm o simdi pek takilmiyor forumda :)) o da cok güzel. arkadaslik listemde ekli olanlar ben albume foto koymustum orada bakabilirsiniz :))

bu arada seiss üzülme herseyin hayirlisi bu sefer olmazsa baska sefere olur sknti yapma

polis canım :KK1:
ahlak büroda idi artık içeriye geçti :KK1:
biraz da olsa rahatladım içerde olunca :KK1:

benim eşim de yunus polis :KK8:Allahtan 10 yıl daha tayin durumumuz yok ben zaten izmirliyim eşimin görev yeri de izmirdi,siz daha çok gezecek misniz?

polis canım :KK1:
ahlak büroda idi artık içeriye geçti :KK1:
biraz da olsa rahatladım içerde olunca :KK1:

Hmm anladım kuzum. Sen Eşimin İşi nedeniyle Başka memleketteyiz Deyince anladım zaten. Eşin ya Polis yada asker Olduğunu:KK16::KK16:

Benim Eşimde Jandarma. Seninde Dediğin Gibi Bizde eşimin işi nedeniyle Gurbetteyizz:KK53::KK53::KK53:

Kızlar bende geldim buraya :KK16:
Bende diyorum kızlar nereye kaybolup duruyor :KK9:

hoşgeldin canım sende aramıza burdayız artık sohbet için , diğer topikten yardımlaşıcaz vaji ile ilgili

Olabilir tatlım:KK16::KK16: Diğer arkadaşlardanda Onay gelirse neden olmasınn:KK54::KK54:

ay bende berayi ve altheacigimi görmüstümm hepsi cok güzeller masallah tütütütü, bide cadikediyi görmüstüm o simdi pek takilmiyor forumda :)) o da cok güzel. arkadaslik listemde ekli olanlar ben albume foto koymustum orada bakabilirsiniz :))

bu arada seiss üzülme herseyin hayirlisi bu sefer olmazsa baska sefere olur sknti yapma

bende işte merak ediyom bakalım kızlara bir teklif verdim herkes kabul ederse bir iki foto atarız görürüz birbirimizi :KK16::KK16: güzel olur yani böyle meraklanda yaşanmıyor ki:KK9::KK9:

teşekkür ederim kuzucum sen de çok güzelsin maşallah:nazar:

Evet Kuzum Başka Kategorilerdede yarışma Olacakmış. Önce Şu çorba yarışması Bitsin Öyle.

Ama Bundan sonraki yarışmada Sadece 1. Olana Pro Üyelik Verilecekmiş. Bu Çorba Yarışması İlk yarışma Olduğu İçin Katılan Herkese Tek seferliğine Hediye olarak Pro Üyelik verilmişş bebekim:KK16::KK16:

ohhh bende katılmak istiyorum haberi olan birbirine haber versin de herkes duyar belki daha fazla katılmak isteyen olurrr:KK3::KK3:

başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???

yapılacakmış kategori kategori gidecekmiş haberleşiriz valla güzel olur ya yeni yemekler öğreniriz :))))) ben yemeğe verdim zaten kendimi :)))))))

negatif ya üzülmedim değil valla:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım üzülme daha yaşın küçük vajiyi yeni yendin olur Allah ın izniyle

kızlarrrr benide alırmısınızz aranızaa=))

hoşgeldiiiiiin

kızlar bu arada aşagıya baktımm da ne kadar kalabalığız diğer topicte olmadı hiç bu kadar.
bu arada kocam dün biraz rahatsızdı midesinde ve hiç uyuyamadı. bugün tek tatil günümüzdü ve o az önce uyandı bitanem özürdilerim diye :KK16::KK16::KK16: valla siz olmasanız patlardım sıkıntıdan belki mutsuz bile olabilirdim sizi çok seviyorum sık yazamam ama açık bırakcam kapanırsa bile arada gelir bakarım ben. bu arada destekleriniz için çooooooooooooook teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

üzülme canım birde hemen öyle belli olur mu ki sanki çabuk yaptın gibi

annem yap yap dedi :KK1: eşim de merak etti kaç kez aradı

regl oldun mu canım

olmadım canım daa gecikti

yaaa hayırlısı olsun cnm demekkı zamanı degıl uzulme

öyle canım hayırlısı inşallah rabbim aratmadan isteyen herkese nasip eder

Tatlım Testlerde Yanılma payı oluyor ama.:KK50:
Bence Biraz daha bekle eğer hala adet görmessen Bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptır. O kesin sonuç veriyor.:KK16::KK16:

beklicem canım bi daa test yapmam :KK1: üzüldüm

hmmm olabilir aslında bende ekleyebilirimmm :KK16: herkeside görmüş oluruzz

:nazar: Teşekkür ederim canım. Bende Şimdi Gördüm resmini Çok Güzelsin sendee maşallah:KK16::KK16:

benim eşim de yunus polis :KK8:Allahtan 10 yıl daha tayin durumumuz yok ben zaten izmirliyim eşimin görev yeri de izmirdi,siz daha çok gezecek misniz?

ayyy çok seviyorum yunusları :KK1:
benim eşim 6 yıllık memur.
ilk yeri istanbuldu ikinci erzurum işte :KK50::KK50::KK50:

Hmm anladım kuzum. Sen Eşimin İşi nedeniyle Başka memleketteyiz Deyince anladım zaten. Eşin ya Polis yada asker Olduğunu:KK16::KK16:

Benim Eşimde Jandarma. Seninde Dediğin Gibi Bizde eşimin işi nedeniyle Gurbetteyizz:KK53::KK53::KK53:

çok zormuş gurbett memlekete 12 13 saat :KK43::KK43::KK43:

X