Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kuzucum sen burdamıydınnn nasılsın

iyi diyelim iyi olsun bestimmm.....fazla gaktif olamıyorum bu sıralar sürekli yatıyorum.....gidaişatta pek normal değil ama Allah tan umut kesilmez deyip bekliyorumm...

canım nasıl oldun bir sorun yoktur umarım

canım sorun var şöyleki;değerim yükseleceğine düştü cumartesi 276 idi dün 173 çıktıdoktor henüz dış gebelik yada düşük diyemeyiz şuanda tutunmaya çalışıyo dedi ama değerin düşmesi normal değil dedii iyiye işaret değil yani...beklicez dedi haftaya kadar şayet kanama lekelenme pıhtı falan olurda hemen acile git dedi((böylee iştee şuan sadece yatıyorum zaten mide bulantım +halsizliğimde var bakalımm inş. dış gebelik olmaz diye umut ediyorumm...düşük olursa kaybedicem ama sağlıklı bi gebelik olmadığı için vücut onu atıyo diye teselli bulucam...şayet Rabbim sağlıklı bi gebeliğe ol derse bebek tutunacak ve devam edecek benimle olmaya :26::26::26::26:

çok geçmiş olsun canım endine de bebişe de dikkat et,yorma kendini.Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.bu arada moralini yüksek tut kuzucum,iyi düşün iyi olsunvalla nazar mı ettik seni diye düşünüyorum

Allah razı olsunn canımmmiyi düşünmeye çalışıyorum(beceremesemde))..nazar değil bu tatlım olacağı varsa Rabbim ol dediyse kimse zaten engelleyemez...hepiniz bana dualar ettiiniz beraber sevindikinşaallah Rabbim kudretiyle sağlıklı hayırlı bi şekilde ol der de hepinizi sevindirmeye devam ederimm...

canım benim üzülme ya inş yavrucuk sana tutunur sen kendini üzme oda etkilenmesin Rabbim herşeyin hayırlısını versin

çok sevindim sorunu çözmenize sınavlarda başarılar canım

canım benim üzülme ya inş yavrucuk sana tutunur sen kendini üzme oda etkilenmesin Rabbim herşeyin hayırlısını versin

üzmemeye çalışıyorum şimdilik canımm...inş. canım hayırlısını istiyorum Rabbimden...O herşeyin en iyisini bilir....tedbir aldım sürekli dinleniyorum artık taktir Allah'ın....

canımmm çok üzüldüm , Allah'tan umut kesilmez hayırlısını dileyelim hep birlikte senin için

Rabbim yardımcın olsun canım...böyle olgunlukla karşılayıp isyan etmemende çok güzel bişey.inş Rabbim bunun için o bebeğin sana tutunmasını sağlar

günaydın kızlarrrr.
best sorunu çözmenize çok sevindim.inş en büyük sorununuz bu olsun,başkada sorun yaşamayın

canımmm çok üzüldüm , Allah'tan umut kesilmez hayırlısını dileyelim hep birlikte senin için
Allah razı olsun canımm...zaten burda yapılan dualara güveniyorummm başkası için yapılan dualar makbuldür Allah katında....ve şunu da biliyorum ki dua müslümanın silahıdır inş. dualarınızla nokta atışı yapıcaz:)))

Rabbim yardımcın olsun canım...böyle olgunlukla karşılayıp isyan etmemende çok güzel bişey.inş Rabbim bunun için o bebeğin sana tutunmasını sağlar

inş. canımmm verende O alanda O na isyan etmek haddimemi düşmüş....hayırlısını istedim hep ve şimdide Rabbim ne takdir ederse demekki hayırlısı buymuş demek düşecek....

üzmemeye çalışıyorum şimdilik canımm...inş. canım hayırlısını istiyorum Rabbimden...O herşeyin en iyisini bilir....tedbir aldım sürekli dinleniyorum artık taktir Allah'ın....

Sakin uzme canim kendini bebegin senin ruh halinden daha cok etkilenir.sen moralini yuksek tutmaya calis Allahin izniyle bebegin seninle olacaktir.

Gunaydin kizlar topik bi kac gundur cok sakin. Benimde pc bozuldu tabletten giriyorum ve kimlerin online oldugunu goremiyorum

Sakin uzme canim kendini bebegin senin ruh halinden daha cok etkilenir.sen moralini yuksek tutmaya calis Allahin izniyle bebegin seninle olacaktir.

elimden geldiğince moralli olmaya çalışıyorum, bebiş için...

kızlar acayip canım sıkıldı şimdi benim bir harici diskim var bütün kaç yıllık resimlerim videolarım hayatım içinde diyebilirim az önce arkadaşın bilgisayarına taktım ve diski biçimlendir diyor biçimlendirirsem herşey gidecek ben ne yapcam ya internetten araştırdım bir kaç yolu var ama korkuyorum denemeye:18::18::18: veriler gider diye ya canım çok sıkıldı ya anlayan var mı acaba aranızda düğün resimlerim eşimle 9 yıllık beraberliğimizin resimleri

Son düzenleme:

biçimlendirme iptal olmuyor mu?tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım açıkçası:26:

biçimlendir deme hepsi gider ama baska pcye ama baska pclerde dene onlarda öle demiyorsa oraya aktar işlemini yap tekrar alırsın içine

biçimlendirme iptal olmuyor mu?tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım açıkçası:26:

yok canım normalde taktığımda bilgisayarımda açılırdı ama şimdi hata verip biçimlendir diyor biçimlendirme de olursa bütün bilgiler gidecek biçimlendirmeden nasıl kurtarabilirm acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…