merhaba ii akşamlar
canım ya çok üzüldüm.inş en kısa zamanda düzelirsin.hiç bişey yapma sadece yat dinlen bu süre geçene kadar.benim bi yakınım vardı ondan ii bilirim bu durumu.canım üzme kendini herşeyin hayırlısı olur inş
Tatlım Bu arada Evlilik Panosu Uygulaması yapmak istersen Link verim. Sende Yok Belki Yapamamışsındır diye yazıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
iyi akşamlar nasılsınız
Allah razı olsun canımmm üzmemeye çalışıyorum ama şimdilik pek mümkün olmuyoo
Allah razı olsun canımmm üzmemeye çalışıyorum ama şimdilik pek mümkün olmuyoo
ecrin tabi gerçekten üzülmemek elde değil ama hem kendi hemde bebişinin sağlığı için fazla kendini üzme istersen korkma gerçekten allahın izniyle hiçbişey olmayacak bak streste insanın en buyuk düşmanı yorma gerçekten kendini iş falan sakın ha sakın yapma geçmiş olsun herşeyi yuce yaradınımıza bırak
tabi sende haklısın senin durumda olmadan ne kadar anlayabiliriz...ama şöyle düşün hala seninle ve sana tutunuyo Allah tan ümit kesilmez öle değilmi.sen sadece yat dinlen düşünmemeye çalış.sonuçta senin içinde senin ruh halin nasılsa onu hisseder değilmi
msj içinde ayrıca teşekkür ederim bu akşam denicem onu inş
ecrin tabi gerçekten üzülmemek elde değil ama hem kendi hemde bebişinin sağlığı için fazla kendini üzme istersen korkma gerçekten allahın izniyle hiçbişey olmayacak bak streste insanın en buyuk düşmanı yorma gerçekten kendini iş falan sakın ha sakın yapma geçmiş olsun herşeyi yuce yaradınımıza bırak
karnındaki bebek senin hissettiğin herşeyi hissediyor onu düşün
bak bende bebiş istiyo rum anne olmak istiyorum tbiki bende üzülüyorum ama rabbim vermeyince vermiyo işte bak sende görcen tutunacak doğurucan onu çatır çatır sonrada burda anlatcan nasıl korktuğunu içini rahat tut
inş.canımm inş.doğru yere tutunur da dış gebelik felan yaşamambak bende bebiş istiyo rum anne olmak istiyorum tbiki bende üzülüyorum ama rabbim vermeyince vermiyo işte bak sende görcen tutunacak doğurucan onu çatır çatır sonrada burda anlatcan nasıl korktuğunu içini rahat tut
inş.canımm inş.doğru yere tutunur da dış gebelik felan yaşamam
inş.canımm inş.doğru yere tutunur da dış gebelik felan yaşamam
şimdilik tedavi gerekmiyorki çünkü 2 ci dememiz olcak bu ay inş tutar bu ay
kızlaaar adetime 4 gün kaldı bi ihtimal olmam die bakıyorum
oooo bilirim hayatın en zor beklemesidir.
veya hemen bir test al bak bakalım ne çıkacak
iki kere yaptım çıkmadıbugün sağlık ocağında işim vardı dr a sordum adet geçmeden anlaşılmaz dedi.ya ama olsa hissederdim.hiç öle bişey hissetmiyorum.nasip bakalım...