Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarr Kimsee Yokmuuu yahuuu:2::2::2:
Bomboş Konu Kimseee Yok yalnız kaldım:KK5::KK5:

canım sorun var şöyleki;değerim yükseleceğine düştü cumartesi 276 idi dün 173 çıktı:KK50::KK50:doktor henüz dış gebelik yada düşük diyemeyiz şuanda tutunmaya çalışıyo dedi ama değerin düşmesi normal değil dedii iyiye işaret değil yani...beklicez dedi haftaya kadar şayet kanama lekelenme pıhtı falan olurda hemen acile git dedi:KK43:((böylee iştee şuan sadece yatıyorum zaten mide bulantım +halsizliğimde var bakalımm inş. dış gebelik olmaz diye umut ediyorumm...düşük olursa kaybedicem ama sağlıklı bi gebelik olmadığı için vücut onu atıyo diye teselli bulucam...şayet Rabbim sağlıklı bi gebeliğe ol derse bebek tutunacak ve devam edecek benimle olmaya :26::26::26::26:

canımm :KK50::KK50: çok üzüldüm ama üzülmek çare değil.. Allah herşeyin hayırlısını versin, bebişini sana bağışlasın:KK16::KK16:

neden canın sıkkın canım benim:KK53::KK53::KK53:

sabah da yazmıştım ya bütün resimlerimizin videolarımızn olduğu harici diskim bozuldu açılmıyo biçimlendir diyo onu yaparsam herşey silinecek yedeği de yok düğün resimlerim eşimle 9 yıllık beraberliğimizin resimleri anlayacağın herşeyim şimdi onu araştırıyorum inşallah kurtarabilirm yoksa:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43:

sabah da yazmıştım ya bütün resimlerimizin videolarımızn olduğu harici diskim bozuldu açılmıyo biçimlendir diyo onu yaparsam herşey silinecek yedeği de yok düğün resimlerim eşimle 9 yıllık beraberliğimizin resimleri anlayacağın herşeyim şimdi onu araştırıyorum inşallah kurtarabilirm yoksa:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43:

aaaa inanmıyorum yaaa ben olsam kafayı yerdim:KK5::KK5: ya çok kötü biişey.. bilen birine sor kurtar canım .. benimki hep yedeklidir ama bende korkuyorum bi gün kaybedersem diye aman Allah korusun merak etme bişey olmaz sen bilen birine danış.

aaaa inanmıyorum yaaa ben olsam kafayı yerdim:KK5::KK5: ya çok kötü biişey.. bilen birine sor kurtar canım .. benimki hep yedeklidir ama bende korkuyorum bi gün kaybedersem diye aman Allah korusun merak etme bişey olmaz sen bilen birine danış.

bende sabahtan beri kafayı yiyorum burda :KK43: bilgisayar hocam vardı ona mail attım şimdi cvp yazdı kurtarabilirim diye inş kurtarır ona vercem bakalım :KK50:

Kızlarr Hadi Ben Kaçtım. Yarın Akşama Girerim ancak. :KK24::KK24:
Saçımı Boyatmaya Gidicem Çünkü:KK55::KK55:
Hadi Yarın Görüşürüzzz:nazar::nazar: Hepinizi Öpüyorumm:KK54::KK54::KK54:

çalışan insan hemen belli oluyor bak sabahın köründe burdayız:KK9:

canımm nasılsın bugün bakalım bebiş nasıl var mı bir gelişme
şimdilik olumlu yada olumsuz bi gelişme yok canımm yarın tekrar kan tahlili yaaptırıcam ve yine değişik bi değer olursa farklı bir doktora daha göstericem...şimdilik belirsizlikle bekliyorumm...

çalışan insan hemen belli oluyor bak sabahın köründe burdayız:KK9:
içinizde hem sabahın köründe burda olup hemde tembel teneke benimmm heraldeee... sabahın köründe gözleri faltaşı gibi olup (tabi erken yatıyorum uykuluyum akşamları)akşama kadar da yatan biri oldumm...Allah sonumu hayretsinn:KK9::KK9::KK9:

uyku düzenin mi bozuldu senin ecrinim.çok sinir bozucu oluyor gecen gündüzün karışıyor.

X