- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
beraycım yaptıgımı sanmışım ama olmuyo tarihi kabul etmiyo cnm neyse çıkmışsın
Tatlım tarihi mesela 12-12-2012 olarak girmen gerekiyor. Yani Aradaki çizgi (tire-) Olsun. Nokta yaparsan olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beraycım yaptıgımı sanmışım ama olmuyo tarihi kabul etmiyo cnm neyse çıkmışsın
Kızlarr Kimsee Yokmuuu yahuuu:2::2::2:
Bomboş Konu Kimseee Yok yalnız kaldım
Kızlarr Kimsee Yokmuuu yahuuu:2::2::2:
Bomboş Konu Kimseee Yok yalnız kaldım
ben varım ev işiyle bozdum kafayı griyorum arada ama kimse yok gerçekten
bende varım arada giriyom kimse yok canım sıkkın zaten
canım sorun var şöyleki;değerim yükseleceğine düştü cumartesi 276 idi dün 173 çıktıdoktor henüz dış gebelik yada düşük diyemeyiz şuanda tutunmaya çalışıyo dedi ama değerin düşmesi normal değil dedii iyiye işaret değil yani...beklicez dedi haftaya kadar şayet kanama lekelenme pıhtı falan olurda hemen acile git dedi((böylee iştee şuan sadece yatıyorum zaten mide bulantım +halsizliğimde var bakalımm inş. dış gebelik olmaz diye umut ediyorumm...düşük olursa kaybedicem ama sağlıklı bi gebelik olmadığı için vücut onu atıyo diye teselli bulucam...şayet Rabbim sağlıklı bi gebeliğe ol derse bebek tutunacak ve devam edecek benimle olmaya :26::26::26::26:
neden canın sıkkın canım benim
sabah da yazmıştım ya bütün resimlerimizin videolarımızn olduğu harici diskim bozuldu açılmıyo biçimlendir diyo onu yaparsam herşey silinecek yedeği de yok düğün resimlerim eşimle 9 yıllık beraberliğimizin resimleri anlayacağın herşeyim şimdi onu araştırıyorum inşallah kurtarabilirm yoksa
aaaa inanmıyorum yaaa ben olsam kafayı yerdim ya çok kötü biişey.. bilen birine sor kurtar canım .. benimki hep yedeklidir ama bende korkuyorum bi gün kaybedersem diye aman Allah korusun merak etme bişey olmaz sen bilen birine danış.
Kızlarr Hadi Ben Kaçtım. Yarın Akşama Girerim ancak.
Saçımı Boyatmaya Gidicem Çünkü
Hadi Yarın Görüşürüzzz Hepinizi Öpüyorumm
Canim senn saclarda bayag uzun boya boya bitmez ki :)
Günaydınlar
günaydın canııııııımmmmmmm
şimdilik olumlu yada olumsuz bi gelişme yok canımm yarın tekrar kan tahlili yaaptırıcam ve yine değişik bi değer olursa farklı bir doktora daha göstericem...şimdilik belirsizlikle bekliyorumm...canımm nasılsın bugün bakalım bebiş nasıl var mı bir gelişme
içinizde hem sabahın köründe burda olup hemde tembel teneke benimmm heraldeee... sabahın köründe gözleri faltaşı gibi olup (tabi erken yatıyorum uykuluyum akşamları)akşama kadar da yatan biri oldumm...Allah sonumu hayretsinnçalışan insan hemen belli oluyor bak sabahın köründe burdayız