Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarr Kimsee Yokmuuu yahuuu:2::2::2:
Bomboş Konu Kimseee Yok yalnız kaldım

canımm çok üzüldüm ama üzülmek çare değil.. Allah herşeyin hayırlısını versin, bebişini sana bağışlasın

neden canın sıkkın canım benim

sabah da yazmıştım ya bütün resimlerimizin videolarımızn olduğu harici diskim bozuldu açılmıyo biçimlendir diyo onu yaparsam herşey silinecek yedeği de yok düğün resimlerim eşimle 9 yıllık beraberliğimizin resimleri anlayacağın herşeyim şimdi onu araştırıyorum inşallah kurtarabilirm yoksa

aaaa inanmıyorum yaaa ben olsam kafayı yerdim ya çok kötü biişey.. bilen birine sor kurtar canım .. benimki hep yedeklidir ama bende korkuyorum bi gün kaybedersem diye aman Allah korusun merak etme bişey olmaz sen bilen birine danış.

bende sabahtan beri kafayı yiyorum burda bilgisayar hocam vardı ona mail attım şimdi cvp yazdı kurtarabilirim diye inş kurtarır ona vercem bakalım

Kızlarr Hadi Ben Kaçtım. Yarın Akşama Girerim ancak.
Saçımı Boyatmaya Gidicem Çünkü
Hadi Yarın Görüşürüzzz Hepinizi Öpüyorumm

çalışan insan hemen belli oluyor bak sabahın köründe burdayız

canımm nasılsın bugün bakalım bebiş nasıl var mı bir gelişme
şimdilik olumlu yada olumsuz bi gelişme yok canımm yarın tekrar kan tahlili yaaptırıcam ve yine değişik bi değer olursa farklı bir doktora daha göstericem...şimdilik belirsizlikle bekliyorumm...

çalışan insan hemen belli oluyor bak sabahın köründe burdayız
içinizde hem sabahın köründe burda olup hemde tembel teneke benimmm heraldeee... sabahın köründe gözleri faltaşı gibi olup (tabi erken yatıyorum uykuluyum akşamları)akşama kadar da yatan biri oldumm...Allah sonumu hayretsinn

uyku düzenin mi bozuldu senin ecrinim.çok sinir bozucu oluyor gecen gündüzün karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…