Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

iki kere yaptım çıkmadı:KK52::KK52:bugün sağlık ocağında işim vardı dr a sordum adet geçmeden anlaşılmaz dedi.ya ama olsa hissederdim.hiç öle bişey hissetmiyorum.nasip bakalım...

cnm idrar da çıkmaz bekle adet gunu nu ozaman kan testi yaptır ayrıca çok erkenden test yapmışsın bence

ayy merak atmesi bile bi başka oluyo ben adetliyken bile yaptım delirdimmi nee

ama duyuyoruz ölede olabilir annem bana hamileyken yine adet oluyomuş bi ara.ya geçen gün bi arkadaş bir buçuk ay sonra yaptım testi ozaman anladım dedi.ben 3 gün geçse test yaparım herhalde:KK52::KK52::KK52:

takmıyorum bende artık bakalım bu ay tutturacakmıyız ayy inş da tutar şubatta adet olcam 15 inde daha çok var

ama duyuyoruz ölede olabilir annem bana hamileyken yine adet oluyomuş bi ara.ya geçen gün bi arkadaş bir buçuk ay sonra yaptım testi ozaman anladım dedi.ben 3 gün geçse test yaparım herhalde:KK52::KK52::KK52:

hadi inş senin hamilelik haberini duyarız en kısa zamanda vee sonrada benmkini

hadi inş senin hamilelik haberini duyarız en kısa zamanda vee sonrada benmkini

inş canım ama bu aydan geçti galiba hissetmiyorum çünkü hissederim ben böyle şeyleri...
sana daha erkenmiş ya bence biraz tadını çıkar evliliğin:KK52::KK52::KK52:

ya ben istemiyordum ama sonra karar değiştirdim yalnızım gurbetteyim en azından bebiş olursa onunla ilgilenirim istiyorum ya gönulden

Son düzenleme:
ya ben istemiyordum ama sonra karar değiştirdim yalnızım gurbetteyim en azından bebiş olursa onunla ilgilenirim

hımmm zaman geçirmek istiyorsun yani :KK9::KK9::KK9:

emin ol bebek sahibi olmak öyle can sıkıntısı için yapılacak bir sey değil :KK9::KK9::KK9:

hımmm zaman geçirmek istiyorsun yani :KK9::KK9::KK9:

emin ol bebek sahibi olmak öyle can sıkıntısı için yapılacak bir sey değil :KK9::KK9::KK9:

ya ne alakası var sırf sıkıntım geçsin diyemi yapıyorum gönulden istiyorum anlamdım neresi tuhaf geldi sana hem bu işlerin zamanıda olmaz yardanın ne zaman verip vermeyecegini bilebilirmiyiz

ya ne alakası var sırf sıkıntım geçsin diyemi yapıyorum gönulden istiyorum anlamdım neresi tuhaf geldi sana hem bu işlerin zamanıda olmaz yardanın ne zaman verip vermeyecegini bilebilirmiyiz

yok yahu neden tuhaf gelsin

Allah gönlüne göre versin ama

daha yeni evlisin bebiş için erken olduğunu savunuyorum

Selam kızlar gelemedim bayadır merak edenler vardır , hepinizi çok özledim ben :KK59:
eşimle sorunu çözdük gibi özür diledi yaptığının yanlış olduğunun farkına vardığını söyledi bakalım ... iyiyiz çok şükür şimdilik.
Bugün ilk sınavım vardı 3 gündür buna çalışıyordum ama baya kötü geçti hoca sanırım cezalandırmak için biraz kasmış :KK4::KK4::KK4:
Stresli bir hafta geçiriyorum anlayacağınız , bana dua edin bol bol .
hepinizi öpüyorum can dostlarrrr:KK42::KK42::KK42::KK42:

Selam kızlar gelemedim bayadır merak edenler vardır , hepinizi çok özledim ben :KK59:
eşimle sorunu çözdük gibi özür diledi yaptığının yanlış olduğunun farkına vardığını söyledi bakalım ... iyiyiz çok şükür şimdilik.
Bugün ilk sınavım vardı 3 gündür buna çalışıyordum ama baya kötü geçti hoca sanırım cezalandırmak için biraz kasmış :KK4::KK4::KK4:
Stresli bir hafta geçiriyorum anlayacağınız , bana dua edin bol bol .
hepinizi öpüyorum can dostlarrrr:KK42::KK42::KK42::KK42:

canımmmmmmmmm geçmiş olsunnn....inş. sonuç güzeldir....dualarımız seninle....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X