- 25 Kasım 2012
- 1.697
- 2
inşallah hamişsindir canım
olmasa bile üzülme
çalışmalara devammmm
iki kere yaptım çıkmadıbugün sağlık ocağında işim vardı dr a sordum adet geçmeden anlaşılmaz dedi.ya ama olsa hissederdim.hiç öle bişey hissetmiyorum.nasip bakalım...
cnm idrar da çıkmaz bekle adet gunu nu ozaman kan testi yaptır ayrıca çok erkenden test yapmışsın bence
biliyorum erken olduğunu öylesine heves ettim işte
ayy merak atmesi bile bi başka oluyo ben adetliyken bile yaptım delirdimmi nee
ayy merak atmesi bile bi başka oluyo ben adetliyken bile yaptım delirdimmi nee
takmıyorum bende artık bakalım bu ay tutturacakmıyız ayy inş da tutar şubatta adet olcam 15 inde daha çok var
ama duyuyoruz ölede olabilir annem bana hamileyken yine adet oluyomuş bi ara.ya geçen gün bi arkadaş bir buçuk ay sonra yaptım testi ozaman anladım dedi.ben 3 gün geçse test yaparım herhalde
kaç yıllık evlisin
yıl değil cnm 6 aylık evliyim
hadi inş senin hamilelik haberini duyarız en kısa zamanda vee sonrada benmkini
inş canım ama bu aydan geçti galiba hissetmiyorum çünkü hissederim ben böyle şeyleri...
sana daha erkenmiş ya bence biraz tadını çıkar evliliğin
ya ben istemiyordum ama sonra karar değiştirdim yalnızım gurbetteyim en azından bebiş olursa onunla ilgilenirim
hımmm zaman geçirmek istiyorsun yani
emin ol bebek sahibi olmak öyle can sıkıntısı için yapılacak bir sey değil
ya ne alakası var sırf sıkıntım geçsin diyemi yapıyorum gönulden istiyorum anlamdım neresi tuhaf geldi sana hem bu işlerin zamanıda olmaz yardanın ne zaman verip vermeyecegini bilebilirmiyiz
Selam kızlar gelemedim bayadır merak edenler vardır , hepinizi çok özledim ben
eşimle sorunu çözdük gibi özür diledi yaptığının yanlış olduğunun farkına vardığını söyledi bakalım ... iyiyiz çok şükür şimdilik.
Bugün ilk sınavım vardı 3 gündür buna çalışıyordum ama baya kötü geçti hoca sanırım cezalandırmak için biraz kasmış
Stresli bir hafta geçiriyorum anlayacağınız , bana dua edin bol bol .
hepinizi öpüyorum can dostlarrrr
canımmmmmmmmm geçmiş olsunnn....inş. sonuç güzeldir....dualarımız seninle....