- 29 Ağustos 2012
- 656
- 1
günaydın canım iyiyim çok şükür bişiler atıltırabildim:))inşallah canımm sağlıklı olarak devam eder hamilelik...eşim havalara uçtu ozaten çok istiyodu bide ben sürpriz yaptım ona önce hamile değilim dedim:)))eve gelince de sürpriz yaptımmm
canım üzülme her evlilikte olur böyle şeyler önemli olan sonrasında düzeltebilmek o azcık kırgınlıkta geçer zamanla sıkma canını
tabi öyle canım hatta biz tartışmayı severdik arasıra olması lazım diye düşünürdük.işte bu sefer gereksiz yere kırdı kalbimitabi şimdi geçti sayılır
olur arada böyle şeyler takılmamaya çalış yani geçmişle yaşama zaten farketmiş hatasınıda önemli olan bu...affedebilmek erdemdir:))ya evet aslında nazarda olabilir o akşam eşimin dayısı anneannesi falan onlarla oturuyoduk.biz ne zaman birileriyle otursak akşam evde tartışıyoruz.ii geçiniyoruz sıkıntı yokya ondan.tabi eşim hatasını farketti özür diledi ama kırıldım işte
inşallah canımm hayırlısıyla yen vajiyi bi süre sonra merak etme kendide başlar istemeye...cok sevindim esinin de sevinmesine :) bende vajiyi yener yenmez istiyorum ama esim istemiyor ne yazik ki
[ı]gunaydın kızlarrr...[/ı]
nasılsınız ne var ne yokk.... TATİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TATİL TATİL
hadi bakalım darısı sizlere bacılar.... gerçi ben çok yoğunum ama olsun zorunlu bir yere gidişin olmmaası harikaaakıskandım valla bize tatil matil yok ancak sende bi 15 günn neyse tadını cıkarın örtmenlerimmm
gitme dinle tutuşalım gel bir sözle
söyle yine söyle çılgın bir nefesle
ikimiz bir oyunda son perde nerde
ikimiz ayrılıkta başroldeyiz
ikimiz aynı sayfada boş ümitlerde
ikimiz bence hala sevgiliyizzzzz
selaaaaaaaaaaam
Kaynak: Funda Arar ikimiz Şarkı Sözü
selam canım hayırdır bir şarkıyla giriş yaptın
ayyy hopeforcum hoşgeldinbende topiğe yazacaktım hopefor yok iki gündür özledim nerde haberiniz var mı diye bir baktım sen geldin içim temizmiş
kıslarrrrr nasılsınız???
kıslarrrrr nasılsınız???