Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

cok sevindim esinin de sevinmesine :) bende vajiyi yener yenmez istiyorum ama esim istemiyor ne yazik ki

canım üzülme her evlilikte olur böyle şeyler önemli olan sonrasında düzeltebilmek o azcık kırgınlıkta geçer zamanla sıkma canını

tabi öyle canım hatta biz tartışmayı severdik arasıra olması lazım diye düşünürdük.işte bu sefer gereksiz yere kırdı kalbimitabi şimdi geçti sayılır

tabi öyle canım hatta biz tartışmayı severdik arasıra olması lazım diye düşünürdük.işte bu sefer gereksiz yere kırdı kalbimitabi şimdi geçti sayılır

geçer geçer canım hem özürde dilemiş ya bir tatlı dil yapsın bak nasıl yelkenler suya iniyo

olur arada böyle şeyler takılmamaya çalış yani geçmişle yaşama zaten farketmiş hatasınıda önemli olan bu...affedebilmek erdemdir:))

cok sevindim esinin de sevinmesine :) bende vajiyi yener yenmez istiyorum ama esim istemiyor ne yazik ki
inşallah canımm hayırlısıyla yen vajiyi bi süre sonra merak etme kendide başlar istemeye...

nasılsınız ne var ne yokk.... TATİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TATİL TATİL

kıskandım valla bize tatil matil yok ancak sende bi 15 günn neyse tadını cıkarın örtmenlerimmm
hadi bakalım darısı sizlere bacılar.... gerçi ben çok yoğunum ama olsun zorunlu bir yere gidişin olmmaası harikaaa

gitme dinle tutuşalım gel bir sözle
söyle yine söyle çılgın bir nefesle
ikimiz bir oyunda son perde nerde
ikimiz ayrılıkta başroldeyiz
ikimiz aynı sayfada boş ümitlerde
ikimiz bence hala sevgiliyizzzzz

selaaaaaaaaaaam

Kaynak: Funda Arar ikimiz Şarkı Sözü

ayyy hopeforcum hoşgeldin bende topiğe yazacaktım hopefor yok iki gündür özledim nerde haberiniz var mı diye bir baktım sen geldin içim temizmiş

ayyy hopeforcum hoşgeldin bende topiğe yazacaktım hopefor yok iki gündür özledim nerde haberiniz var mı diye bir baktım sen geldin içim temizmiş

için missss senin için misss çok sevindim ayrıcı yokluğun farkedilmesi de acaip tatlı bişeymiş canıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…