Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Hmm anladım Canım. İyi Güzelmiş
Hoşgeldin Bu aradaa

sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı

Kızlar Bende Çıkıyim Bari.Saat epey Geç Oldu.
Gidip Uyumaya Çalışıcamm Daha
Hadi Hepinize İyi Geceler Diliyorum Allah Rahatlık Versin.

sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı

Benim Eşim Uzman Canım. Tam Adını Taşıyo Yani Uzman Jandarma

hayırlı sabahlaaarrr....mutku sağlıklı güzel bi gün olsun inşallah:)))

canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

iyiyim elhamdülillah canımm sen nasılsınn??ben bugün aslında biraz kötü kalktım ama hayırlısı bakalımm....mide bulantım vardı ama hiç istifra etmemiştim...bugün öksürükle kalkınca istifra etmemde gecikmedi((dün misafirlerim vardı bayağı yorumdum...çaktırmadım kimseciklerede:)))keseyi görememekten korkuyorummm,,birlikte sevindik burda ama inşallah hüsranla sonuçlanmaz:18::18::18::18:

iyiyim bende çok şükür canım istifra etmeler normal canım her hamile de hemen hemen oluyo canım benim kendini çok yorma ya daha yenisin birde kese hakkında pek bir fikrim yok ama eminim inşallah bizlerinde dualarıyla hüsranla sonuçlanmayacak sen umudunu kaybetme canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Allah razı canımmm....burası olmasa zaten kim su serpecek yüreklere:))iyiki keşfettmişim diyorum her defasındaa...

günaydin canlarim nasilsiniz?
ecrin canim olur mide bulantilari önemli olan bebisin saglikli gelismesi :) esin hamileligini nasil karsiladi? merask ettim canim

günaydin canlarim nasilsiniz?
ecrin canim olur mide bulantilari önemli olan bebisin saglikli gelismesi :) esin hamileligini nasil karsiladi? merask ettim canim

günaydın canım iyiyim çok şükür bişiler atıltırabildim:))inşallah canımm sağlıklı olarak devam eder hamilelik...eşim havalara uçtu ozaten çok istiyodu bide ben sürpriz yaptım ona önce hamile değilim dedim:)))eve gelince de sürpriz yaptımmm

canım üzülme her evlilikte olur böyle şeyler önemli olan sonrasında düzeltebilmek o azcık kırgınlıkta geçer zamanla sıkma canını

tatlım hayırdır noldu..nazaramı geldiniz çok güzel gidiyodu...neden kırıldı kalbinn:26::26::26:

tatlım hayırdır noldu..nazaramı geldiniz çok güzel gidiyodu...neden kırıldı kalbinn:26::26::26:

ya evet aslında nazarda olabilir o akşam eşimin dayısı anneannesi falan onlarla oturuyoduk.biz ne zaman birileriyle otursak akşam evde tartışıyoruz.ii geçiniyoruz sıkıntı yokya ondan.tabi eşim hatasını farketti özür diledi ama kırıldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…