Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

selam kizlarim

berayim yok galiba, altheam selam, elabim, kgokcem,hopeforum,seissim, ve adini sayamadigim digerleri :KK70: BUGUN YEMEK yapmiyom ya cok mutluyum hahaha :KK70: kocisim disardan getircek bisiyler ay ona asigim ben beeeeeeeeee

idare eder canım ya 2. şark çıktı ya ona biraz canım sıkkın o kadar :KK14::KK14::KK14::KK14:
evet pek kimse yok bende bakıp cıkıyorum :KK1:

canım ama bu şark işi okuduğum kadarıyla 10 yıl falan batıda kalanlar için siz daha zaten yeni şarktasınız de mi

selam kizlarim

berayim yok galiba, altheam selam, elabim, kgokcem,hopeforum,seissim, ve adini sayamadigim digerleri :KK70: BUGUN YEMEK yapmiyom ya cok mutluyum hahaha :KK70: kocisim disardan getircek bisiyler ay ona asigim ben beeeeeeeeee

sanada slm canım hadi bakalım iyisin ben ne yapcam bilmiyom off yemek düşünmekten sıkıldım berayın eşi evde galiba ondan yok:KK16:

canım ama bu şark işi okuduğum kadarıyla 10 yıl falan batıda kalanlar için siz daha zaten yeni şarktasınız de mi

net bi bilgim yok canım ama eşim bizde geliriz diyo :KK5:
ben 2,5 sene kaldı diye sevinirken 2. hiç çekilmezzz

selam kizlarim

iyiym canım gördüğüm kaarıyla sen de pek iyisin ohhhh ohhhhh negüzel:21:

selam kizlarim

slm canımcımmm :KK3::KK3::KK3:
ayy bende düşünüyorum öyle ne yapsam ki dieee:44::44::44::44:

kimse yok die çıktım bi geldim kaç sayfa ilerlemişsiniz:KK52::KK52:
yarın k.validemler gelecek ne yemek yapayım ya fikir verin bana:26:

X