Hıı Şimdi Anladım sizin eşiniz Normal Askerliğe Gidicek.
Benim Eşim Jandarma Onun İşi Bu.
bende şanlı urfada oturuyorum eşimin işinden dolayı daha 6 aylık evliyim yaş 25 öyle işte
siziki daha zor heraldee allahh yardımcınız olsunn:)
beray eşin nöbetci inş geç uyursun benim azcık çıkmam lazım tekrar geri gelcem tabi burda olursan kaldıgımız yerden devam ederiz
Valahi İdare ediyoruz işte. Antalyada'yız şuanda. Eşim burda Görev Yapıyor.
İşte 4 Günde Bir Nöbet Tutuyo. Eee Bu İşler Böylee. Askerlerin Nöbet Tutma zorunlulukları var
bızz istanbulda oturuyorzz burası cok guzll bı ortam sızın gbı arkadaslar edınıyo ınsan ben daha 19 yasındayım:) erkenden katıldım ewlilik kerwanıa:)
Öylemii94 Doğumlusun Öyleysee:44:
ewt olee :) tanıstıgma memnunu oldumm
:)
fıstıklar bugün başıma gelenleri sizinle paylaşacağım.. bana bi akıl verin
eşimin iş yeri yeni bir binaya geçti tabi eşiminde yeni bir odası oldu..
ben de ne zamandır planlıyorum hayırlı olsun ziyareti yapayım diye eşim de hep gel gel diyordu..
bugün işten sonra çiçek yaptırdım eşime hiç söylemeden iş yerine hatta odasına gittim ama odada kimse yoktu.. odayı iki erkek paylaşıyorlar ama askıda bir bayan çantası vardı.. neyse sorun etmedim biraz bekledim ama gelmedi bende o gelene kadar yan odada bi arkadaş vardı onun yanına geçtim biraz muhabbet ettik sonra odaya geldim.. odaya geldiğimde eşimin eski binadayken odasında bulunan bayan oturuyordu ve iki erkek arkadaş vardı muhabbet ediyorlardı..
eşim henüz gelmemişti..
bende muhabbete girdim.. sonra eşim geldi tabi şaşırdı biraz yorgun gözüküyordu.. beni böyle çok sevinçli karşılamadı ve aldığım çiçeğe pek bakmadı odada bulunan erkeklerden biri zorla eline verdi çiçeği notu okumalısın diye..
ben bozuldum ama hiç çaktırmadım.. ben odanız güzelmiş eskisi baya kötü olmuştu falan dedim eşim demez mi "ama eskisinde odadaki arkadaşlarla muhabbet güzeldi" diye.. eski odasında olan kız güldü ve çok hoşuna gitti hanfendinin..
ben çok üzüldüm tabi..
neyse ordan ayrıldık arabada eve gelirken duramadım söyledim bunları o kızın sizin odada ne işi vardı hep böyle sizinle mi takılıyor falan dedim.. hayır dedi hatta sabahtan beri hiç görmemiştim bile dedi.. bana çok kızdı böyle düşündüğüm için yorgun olduğunu falan söyledi.. sonra ben biraz daha üsteleyince kızdı bir daha iş yerime gelme dedi.. ben eve gidince konuşalım bu meseleyi dedim konuşmadıda benimle.. şimdi ben konuşmuyorum onunla o da hiç konuşmuyor sayılır yattı uyudu..
ne yapcam ben?? :26: çok üzgünüm çünkü ben eşimle 5 dakika konuşmadan duramam.. inanın kalbim sıkışıyor üzüntüden..yanlış bir şey yapacağını zannetmiyorum ama o kızın bana bakıp öyle bir gülüşü vardı ki aklımdan çıkmıyor işte..
bu yüzden egzersiz falan da yapmadım..
Kuzum Seni Anlıyabiliyorum. Eşini Çok seviyosun Ve Çok Kıskanıyosun.
O yüzden Bu tür şeyler yaşanıyor. Keşke Güzel Bir Şekilde KOnuşulsaymış.
Eşine güvenmek zorundasın.Allahın izniyle Bişey Olmaz.
O kızında ağzının üstüne 2 yumruk çakasım geldi Bu aradaa ne yalan söyliyim
ayy çok sağol tatlım...
eşim işte genel olarak söyledi muhabbet güzeldi diye ama kız kendi üstüne alındı.. biraz fazla kıskançlık yapıyorum herhalde.. neyse sabah ola hayrola.. sakin kafayla daha güzel anlaşırız herhalde hem o hem ben çok yorgunduk tabi saçmaladık işte..
oooohhh paylaşınca rahatladım ssz
Sen Eşine Sahip Çık kuzum. Onun Yanında ol. Onu Hep Mutlu et. Önemli Olan sizin Mutluluğunuz.
3 Günlük Dünya için değmez üzülmeye.
Git sarıl Eşine Kokusunu Çekerek Uyu. Bundan Daha güzel Bişey Yok
Peki Canım Tamam. Tekrar Görüşürüz Umarımm
haklısın canım arkadaşım.. gideyim de uyuyayım bari senin eşin kaçta gelecek eve??
geldim canm benm eşimde asker ama sınıfı jandarma değil karacı kandisi
Valahi İdare ediyoruz işte. Antalyada'yız şuanda. Eşim burda Görev Yapıyor.
İşte 4 Günde Bir Nöbet Tutuyo. Eee Bu İşler Böylee. Askerlerin Nöbet Tutma zorunlulukları var