- 8 Ocak 2013
- 1.536
- 2
Hmm anladım Canım. İyi Güzelmiş
Hoşgeldin Bu aradaa
sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım Canım. İyi Güzelmiş
Hoşgeldin Bu aradaa
sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı
Benim Eşim Uzman Canım. Tam Adını Taşıyo Yani Uzman Jandarma
hayırlı sabahlaaarrr....mutku sağlıklı güzel bi gün olsun inşallah:)))
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
iyiyim elhamdülillah canımm sen nasılsınn??ben bugün aslında biraz kötü kalktım ama hayırlısı bakalımm....mide bulantım vardı ama hiç istifra etmemiştim...bugün öksürükle kalkınca istifra etmemde gecikmedi((dün misafirlerim vardı bayağı yorumdum...çaktırmadım kimseciklerede:)))keseyi görememekten korkuyorummm,,birlikte sevindik burda ama inşallah hüsranla sonuçlanmaz:18::18::18::18:
iyiyim bende çok şükür canım istifra etmeler normal canım her hamile de hemen hemen oluyo canım benim kendini çok yorma ya daha yenisin birde kese hakkında pek bir fikrim yok ama eminim inşallah bizlerinde dualarıyla hüsranla sonuçlanmayacak sen umudunu kaybetme canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Allah razı canımmm....burası olmasa zaten kim su serpecek yüreklere:))iyiki keşfettmişim diyorum her defasındaa...
günaydin canlarim nasilsiniz?
ecrin canim olur mide bulantilari önemli olan bebisin saglikli gelismesi :) esin hamileligini nasil karsiladi? merask ettim canim
Hayirdir canim neyin var?
karamsarım neyin var:18::18:
kuzucum ne oldu nen var ??? :26::26::26::26:
geçen akşam eşim kalbimi çok kırdıbütün gün moralsizdim.akşam barıştık tabi.aslında barıştık ama bi kırgınlık var yine artık zamanla geçer dedim
sizede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
geçen akşam eşim kalbimi çok kırdıbütün gün moralsizdim.akşam barıştık tabi.aslında barıştık ama bi kırgınlık var yine artık zamanla geçer dedim
sizede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
tatlım hayırdır noldu..nazaramı geldiniz çok güzel gidiyodu...neden kırıldı kalbinn:26::26::26: