Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Hmm anladım Canım. İyi Güzelmiş:KK16::KK16:
Hoşgeldin Bu aradaa:KK54:

sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı

Kızlar Bende Çıkıyim Bari.Saat epey Geç Oldu.:KK25::KK25:
Gidip Uyumaya Çalışıcamm Daha:KK31::KK31:
Hadi Hepinize İyi Geceler Diliyorum:KK16: Allah Rahatlık Versin.

sağol cnm işte bende eşim nöb ken takılıyorum buraya 3 lere kadar ama allahtan bugun nöb değil senin eşin ast mı gerçek mesleği hani jandarma diyon ya ast mı uzm mı

Benim Eşim Uzman Canım. Tam Adını Taşıyo Yani:KK9::KK9: Uzman Jandarma:KK9:

hayırlı sabahlaaarrr....mutku sağlıklı güzel bi gün olsun inşallah:)))

canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor:KK16::KK16:

:KK3::KK3::KK3::KK3:iyiyim elhamdülillah canımm sen nasılsınn??ben bugün aslında biraz kötü kalktım ama hayırlısı bakalımm....mide bulantım vardı ama hiç istifra etmemiştim...bugün öksürükle kalkınca istifra etmemde gecikmedi:KK43:((dün misafirlerim vardı bayağı yorumdum...çaktırmadım kimseciklerede:)))keseyi görememekten korkuyorummm,,birlikte sevindik burda ama inşallah hüsranla sonuçlanmaz:18::18::18::18:

:KK3::KK3::KK3::KK3:iyiyim elhamdülillah canımm sen nasılsınn??ben bugün aslında biraz kötü kalktım ama hayırlısı bakalımm....mide bulantım vardı ama hiç istifra etmemiştim...bugün öksürükle kalkınca istifra etmemde gecikmedi:KK43:((dün misafirlerim vardı bayağı yorumdum...çaktırmadım kimseciklerede:)))keseyi görememekten korkuyorummm,,birlikte sevindik burda ama inşallah hüsranla sonuçlanmaz:18::18::18::18:

iyiyim bende çok şükür canım istifra etmeler normal canım her hamile de hemen hemen oluyo canım benim kendini çok yorma ya daha yenisin :KK16: birde kese hakkında pek bir fikrim yok:KK50: ama eminim inşallah bizlerinde dualarıyla hüsranla sonuçlanmayacak sen umudunu kaybetme canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :KK16::KK16:

iyiyim bende çok şükür canım istifra etmeler normal canım her hamile de hemen hemen oluyo canım benim kendini çok yorma ya daha yenisin :KK16: birde kese hakkında pek bir fikrim yok:KK50: ama eminim inşallah bizlerinde dualarıyla hüsranla sonuçlanmayacak sen umudunu kaybetme canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :KK16::KK16:

Allah razı canımmm....burası olmasa zaten kim su serpecek yüreklere:))iyiki keşfettmişim diyorum her defasındaa...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydin canlarim nasilsiniz?
ecrin canim olur mide bulantilari önemli olan bebisin saglikli gelismesi :) esin hamileligini nasil karsiladi? merask ettim canim

günaydin canlarim nasilsiniz?
ecrin canim olur mide bulantilari önemli olan bebisin saglikli gelismesi :) esin hamileligini nasil karsiladi? merask ettim canim

günaydın canım iyiyim çok şükür bişiler atıltırabildim:))inşallah canımm sağlıklı olarak devam eder hamilelik...eşim havalara uçtu ozaten çok istiyodu bide ben sürpriz yaptım ona önce hamile değilim dedim:)))eve gelince de sürpriz yaptımmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

geçen akşam eşim kalbimi çok kırdı:KK50:bütün gün moralsizdim.akşam barıştık tabi.aslında barıştık ama bi kırgınlık var yine artık zamanla geçer dedim:KK19:
sizede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:KK16:

canım üzülme her evlilikte olur böyle şeyler önemli olan sonrasında düzeltebilmek o azcık kırgınlıkta geçer zamanla sıkma canını :KK16::KK16::KK16:

geçen akşam eşim kalbimi çok kırdı:KK50:bütün gün moralsizdim.akşam barıştık tabi.aslında barıştık ama bi kırgınlık var yine artık zamanla geçer dedim:KK19:
sizede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:KK16:

tatlım hayırdır noldu..nazaramı geldiniz çok güzel gidiyodu...neden kırıldı kalbinn:26::26::26:

tatlım hayırdır noldu..nazaramı geldiniz çok güzel gidiyodu...neden kırıldı kalbinn:26::26::26:

ya evet aslında nazarda olabilir o akşam eşimin dayısı anneannesi falan onlarla oturuyoduk.biz ne zaman birileriyle otursak akşam evde tartışıyoruz.ii geçiniyoruz sıkıntı yokya ondan.tabi eşim hatasını farketti özür diledi ama kırıldım işte:KK50:

X