Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hele sarma ımmm zeytin yağlı karını yarık yapcam usenmezsem sarma da yaparımm buyur gel canım aksma bıze yemege

ben karnıyarığa bayılırım zaten en son olmadı onu yapcam da ya hep aynı şeyi yapmış oluyorum

bende bayılırım canım rabbim ne güzel nimetler vermiş çeşit çeşit çok şükür
ımm farklı bısı ne yapabılırsın ki :44::44::44::44:

olur valla yok demem aldım çatal bıçağımı geliyom

işte bende bilemedimki çorbaya karar verdim gerisi yok

kimse yok die çıktım bi geldim kaç sayfa ilerlemişsiniz
yarın k.validemler gelecek ne yemek yapayım ya fikir verin bana:26:

çorba: mercimek veya domates
ara sıcak : yaprak sarma, humus veya çökertme
ana yemek : islim kebabı pirinç pilavı
tatlı: şekerpare :)

çorba: .....
ana yemek: piliç sarma pilav

ya da çanak köfte patates püresi fırında mantar
16:

YUHHH SANA hopeforrr
kzıın içini karartcan....

bana yazsan bunları zıkkımın pekini yesin derdimv

mönüye bak yaaa yaprak sarma yapcam birde yanınaaa islim kebap çıldırdınmı kızz sennn ....

ciddi ciddi yapmammbunların hepsini bir arada başbakan gelse yapmammm

şimdide kaynanaya hakaretten uyarı verirmiş site bana

karamsar bacım sen boşver hopeforu sen yap bir emrcimek çorba fırında patatesli tavuk veya köfteli oturtturma salata pilav
al neyine yetmezzzzzzzz hoş senin kaynanan iyidir düşünerekden yazdım yoksa bizimki 3 yılda 1 kez geldi evime dahada gelmedi

evet islim kebabı yapayım çökertme yada humusu bilmiyorum da neyse ana yemeği buldumya tamamdırteşekkür ederim

çorba: .....
ana yemek: piliç sarma pilav

ya da çanak köfte patates püresi fırında mantar
16:
bak ya hala mönü sayıyorrrr yahu bacımmmmmmmmmm allahasennnnnnnn kaynanası olan var olmayan var millet şimdi kaynanası olmayanlar üzülür yapma böyle menüleri sayyon oda yapcak yedirecek eeee kaynanası olmayanlar demezmi keşke benimde kaynanam olaydıda bana geleydidee döktüreydim onaaa oktay ustanın tüm kitabını saymışın be bacım yapma yahu

ay benimkide gelmese keşke
ya geleceği zaman hep bi gerginlik sıkıntı olacakmı yaptıklarımı beğenecekmi ohoooooooooo daha neler neler
küssede uğramasa bize nerdeeeeeeeeeeeee
islim kebabı pilav salata birde bizim oraya özgü bi yemek var çok seviyo ondan yaparım olur biter

niye ya ben her misafirime yaparım bu şekilde evvelallah (sarmayı bi gün önce sararım o kadar hızlı değilim ) kızın kv iyi belki o da yiyor belki gidince.... dur sen karıştırma ortalığı

ay kim der kaynanam olsunda gelsin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…