Lütfen dini yorumlar katmayalım , herkes kendi yazdığından sorumlu arkadaşlar , gereksiz yere uyarı almayın
he bi dezaten acı falan yokki onu söyleyenler ya kandırıyodur ya da çok kastıkları için acı çekmişlerdir.. valla ben bu kadar rahat olduğunu bilseydim daha önce yapardım :1:
hoppaaa ben geldimmm
bende burdayım ama kimse yok sıkıntıdan orta yerimden çatlıcam şimdi
Kimsenin hayatına karışmak gibi bir niyetim yoktu. Sadece bildiğim birşeyi ikaz etmek istedim. İyiliğinizi düşünerek.
Bunun için uyarı alacaksam varsın burdan alayım, yarın bir gün ahirette olmasın "Neden bildiğin halde uyarmadın" diye.
burası özgür bir forum herkes istediğini yazabilir paylaşabilir, ayrıca yazdıklarının başlık ile, konu ile ilgisi yok , dini yorumlar yapmak polimiğe girmekde forum kurallarına göre yasak!!! sen iyi niyetli yaptığını düşünsen de başkalarının özgürlüğüne müdahale etmiş oluyorsun . Neyse tartışma kapanmış zaten uzatmayalım daha fazla.
moralim çok bozuktu bütün gün...halada bozuk.yani diğer topiğe girip kimseye moral verecek halim bile yoktu
moralim çok bozuktu bütün gün...halada bozuk.yani diğer topiğe girip kimseye moral verecek halim bile yoktu
hoşgeldin beroşumm ben varımnasılsın
Ayy Tatlım seni gördüğümee sevindimm
İyiyim Canım. Evdeyim oturuyorum bende. Eşim Nöbetçi Bugün sıkılıyorum. Zaman Geçmiyo sanki onsuz
ayy bilirim o duyguyueşim gecedeyken bende öyleyim.. gece dörde kadar uyku tutmuyo. sonra o gelince mışıl mışıl uyuyoruz beraber:132::132: iyiki kk var valla burada olmasa zaman hiç geçmezzdi
Vala öylee canım
Kimsede Yok Şuanda. Tabi herkes kocasıylaa Birliktee
zor ya eşinin asker olmasııı gerçekten beklede sabah olaaaaa