Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hosbulduk tatlim...seni anne adaylarinin topicinde gördüm. canim daha bugün bir yazi okudum folik asit üzerine, alman kaynaklarada baktim gercekten cok yararli hamilelik öncesi alinmasi. yani siz planliyorsunuz sonucta folik asit aliyor musun merak ettim

Yok Hayır Canım almıyorum. Ama almam lazım bencede. Fırsat bulup gidemedim doktora.

bilgin olsun istedim ztaen canim. o zaman doktorun da zaten söyleyecektir. ben cikiyorum iyi geceler tatliskom

yazıları okuyorum ve ama fazla yazmıyorum daha önceden yazmıştın asker oldugunu ondan söyledim

Teşekkür ederim Canım. Evet seninde dediğin gibi Asker eşi olmak gerçekten çok zor.
Her Kadın Asker Eşi Kaldıramaz:26:

aynende öyle nöbetleri eminim seni yıldırmıştır başka memlekette eş yok dost yok gerçekten çok zorrr

aynende öyle nöbetleri eminim seni yıldırmıştır başka memlekette eş yok dost yok gerçekten çok zorrr

Öyle Tabi ki Hiç Nöbet Tutmasın İstiyorum ama Mecbur:26:
Eşimi seviyorum. O yüzden Onun Gelmesini Beklemek Bile güzel

Bu arada seninle Daha önce hiç konuşmadık heralde :44::44:

yok konuşmadık ne bileyim yazıları okuyodum ama cekindimm yazmaya acıkcasıı

merabaa hayırr asker olucak ınsallah sıters sarıyo ınsanı gıdıp 15 ay gelmemsı bıde kanıwalıdemlerle oturrum dahda zor olucak.sızınkı jandar mamı

Hıı Şimdi Anladım sizin eşiniz Normal Askerliğe Gidicek.
Benim Eşim Jandarma Onun İşi Bu.

bende şanlı urfada oturuyorum eşimin işinden dolayı daha 6 aylık evliyim yaş 25 öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…