öhööm öhööm o zaman birşey itiraf edim bende size cesaret gelirse ''o ses türkiye'' yada ''yetenek sizsiniz''e katılmayı düşünüyorum
kızlar size de selcandan diye bir mesaj geldi mi
o zaman canım ne duruyon başvur eşinde bişey demiyosa yani
vaaaay besttttt ne cevherler var kızlar aramızdaaabiz de gaz veren çok olur biliyorsun biz o gazlarla neyi yendiiiiiiik böyle bir niyetin varsa sana cesaret değil adım atmak kalıyor hadi orda da görelim seni tatlı bestiiiiiiiiiiiiiiiim
yok kuzum bişey demiyor destekliyor tam tersi
yaaa söylememiştim itrafta bulundum , tamam o zaman sizden de desteği aldım birazcıkta gaza gelirsem bu iş tamamdır
tam destek hep destek hadi bakalım :124::124::124::124:
günaydin bebiskolarimnasilsiniz? best_ demek sesin güzel duymak nasip olur insallah :)
bugün menüde keskek var dondurucuda tavuk vardi dedim keskek yapayim.
onu yaptiktan sonrada egzersize devam malum dün cok olumlu gecince cok sevindirik olmustum.
ya ben de kuru fasulye yapıyım diyodum ama kocam ggeç gelecek buğun sindirimi zor olur valla ne yapsam ki 7. 7 bucuğa gidecek bi yemmek söyleyin bana
günaydin bebiskolarimnasilsiniz? best_ demek sesin güzel duymak nasip olur insallah :)
bugün menüde keskek var dondurucuda tavuk vardi dedim keskek yapayim.
onu yaptiktan sonrada egzersize devam malum dün cok olumlu gecince cok sevindirik olmustum.
ya ben de kuru fasulye yapıyım diyodum ama kocam ggeç gelecek buğun sindirimi zor olur valla ne yapsam ki 7. 7 bucuğa gidecek bi yemmek söyleyin bana
Allaaaaaaaaaaaaaah bayılırım keskegeöözellikle kuru fasulye ve topalağın yanında mutlaka yaparım
Kızlarrrrrrrr Günaydınn
Az Öncee UyandımmmBugünde Benn Uyuyimm dedimm
Napıyosunuzz ??
napalım valla beray yemek bulaşık ütü camasır
ne gerek var keskeğin yanına hiç bişey yemesemde olur bir tencere keşkeği yer kalkarım annem çok güzel yapardı ben hiç denemedim... deneyeyim ama durrrr
hoşgeldin beroşumm tünaydın diyelim sana iyi yapmışsın bende artık pazar uyuyacam