Kızlarr Kimsee Yokmu yaaBiraz sohbet edelimm diye girdimm oysaki:26::26::26:
aynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)
istanbuldan olan var mi
bende iki topik arasında gidip geliyom ama burda pek kimse olmadı şimdi sen geldin hoşgeldin
Hoşbulduk Bebekim. Napıyosun Bakalımm?? Biz Sohbet Edelim Bari
ne yapim valla iş yerindeyim arkadaş gitti onun yerine bakıyom çok sıkıldım oturmaktan uykum geldi her zaman ki gibisen ne yapıyon
hoşgeldin berayımm
herkes diğer topik de
Evett Bebekim Gördüm Ordalar hep
Bende dedim nereye gitmişlerr Bu kızlarrr
Bendee ne yapim canım. Evdeyim Öylee Evin işleriyle Uğraştım. Sıkıldım Gelim Bir Buraya Bakim dedimm
O zaman Kendimizden Bahsedelim. Kendimizi Tanıtalım Kuzum senle. Hadi İlk sen Başla. Kendini tanıt bakalımm
niye kimse beni tebrik etmiyor morel vermiyor 2 parmak aldim ama hic umrunuzda degil-küstüm-
ben sana yazdım ama diğer topikte
tamam olur vanda oturuyom üniversite de memurum 27 yaşındayım 7 ay 1 günlük evliyimkocişimi çok seviyom
niye kimse beni tebrik etmiyor morel vermiyor 2 parmak aldim ama hic umrunuzda degil-küstüm-
Ayyy kuzumm Görmedim ki Benn
Çok Sevindim amaaaBravo sanaa
2 Parmağa iyice alış.Biliyosun Ondan sonra 3 parmak var.
Ayy hadi Hayırlısı az kaldıHissediyorumm yeniceksinnn
Kuzumm Cidden Kısa Ve Öz Diye Buna denirr
Bende Bahsedim Kendimden; Adım BeRayy Aslında iki ismim var. İkisini Birden Kullanırım.Buraya Üye Olurken Beray'ı Kabul etti Bende Öyle Üye OLmuştum
Doğma büyüme Adanalıyım.Başak Burcuyum
İnsanları Severim. Sohbet Etmeyi,Yardım etmeyi kısacası her kişiyle Kolaylıkla İletişim Kurabilirim.
Lise Bilgisayar Bölümü Mezunuyum. Okulum Biter Bitmez Nişanım oldu. Ondan sonra evlilik filan derken Buralara kadar geldik
Antalya'da Yaşıyorum şuanda. Eşimin işi nedeniyle memleketimden uzaktayım
Benimde Hayatım Bu Şekilde İşte.
ha söyle yola gelin
canim tek tek isaret ve orta parmagimi alabildim hic acimadi hatta sok oldum belirli zaman sonra derin bi bosluk var orda. tuhaf oldum baya. sonra iki parmak denedim ama iki parmak cok yaniyor.acimiyor da yaniyor. iki bogum aldim. yarin devam edicem
evet canim bi sen bakiyon zaten valla gel öpem seni
doğru çok kısa olmuş benimkitekrar memnun oldum beraycım bende aslında biraz sessiz biriyim ama kaynaşınca da herkes çok sever yavaş yavaş işlerim inasanların içine öyle derler arkadaşlarım çok arkadaş dost canlısıyımdır bende üniversite de bilgisayar bölümünden mezun oldum 2 yıllık şimdi 4 yıllığa tamamlıyom maliye okuyom iç denetçi olmayı planlıyom yada mali uzman inş Antalya ya yerleşiyoduk bizde ben buraya tayin almadan önce ama olmadı eşimin işi burdaydı biraz aksilikler çıktı ama Antalya ya karşı acaip bir sevgimiz var çok geldim oraya ailemden yaşayanlar var orda ve eşimde orda okudu düşer yolumuz mutlaka yine sen nerde oturuyn canım
Anladım Bebekim. Ne güzel İkimizde Bilgisayar Okumuşuz
Biz Antalya'nın İlçesindeyiz. Merkezinde değil Canım
Antalya Gazipaşa'dayız