Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

havadan sanırım...ben de sersem gibiyim uykumdan uyanıyorum sürekli,bir halsizlik var üstümde

aynen ya saat 10 oldummu uykum geliyo sabahta 8 de alaram calıyo ertele erteleye 10 dakika daha eretliyorum daha erteleiycemde iş olmasa :)

işin kötüsü bütün hafta erken kalkmak için zorlanıp uyku sersemi dolıyorum,pazar günü dinlenmeyi iple çekerken 6buçukta gözlerim açılıyor,sonra uyumak ne mümkün

işin kötüsü bütün hafta erken kalkmak için zorlanıp uyku sersemi dolıyorum,pazar günü dinlenmeyi iple çekerken 6buçukta gözlerim açılıyor,sonra uyumak ne mümkün

aynen valla bende vumartesi yine eşim işe gidiyo diye erken uyanıyom onu yolcu ediyom sonra uyuyamıyom pazarda yine gözlerim erkenden açılıyo zorla uyumaya çalışıyom ama eşimde alışık değil çok uyumaya oda erken uyanıyo sıkılıyo sonra beni de uyandırıyo

valla biz pazar 8 gibi felan kalkıyoz 1 saat felan dolanıp geri uyyoruz bazende tekimiz uyanıyoruz ondan sonra saat 1 e kadar uyuyoruzzzz

valla biz pazar 8 gibi felan kalkıyoz 1 saat felan dolanıp geri uyyoruz bazende tekimiz uyanıyoruz ondan sonra saat 1 e kadar uyuyoruzzzz

ohh saat 1 e kadar hayatta uyuyamam başım ağrıyo çok uyursam alıştık ya erken uyanmaya

bugun etli kurufasülye pilav ve mercimek çorba(çorba dünden kalma) yapıp amcammlara misafirliğe gidecemmmm akşam kocamla birlikte girerim eve artık... mönümü önceden söyleyeyimdeee gideyim dedimmm...... yanınadaaaaaaaaa erinmessem usanmassam turp havuç rendesi yeter gayriiiiiiiiiii

ben ne yapsam hiç bilmiyom dün yedik senin bu menünden

bende tavuk, pilav, salataa ve yoğurt almak için hazırlanıp cıkmaya usenmezsem hamur corbası ve tatlı

buldum ne yapcağımı güveçlik atmıştım buzluğa onu çıkarır yaparım birde pilav çorba salata ohh ne güzel acıktım ben yaa

ben ne yapsam hiç bilmiyom dün yedik senin bu menünden

dünden kalanları ye be elab:) yanına bir çorba salata tamam.... bırak güveçliğide cumaya sakla kızzz...

hazalcım sanırım yazdan difrizee koyduğu fasulye patlıcan vs... onlaramı diyor ne elab....:)

elab kız siz vanlımıydınızzz ne iş yapyordun orda maşallah işinde pek rahat hep burdasınnnn kıskandım haaani ben diyimdeeee kızmaa amaaa

elab güveçlik nasıl oluyor nası bişe yani

canım şimdi biz kış gelmeden dondurucuya kışın olmayan yada olup da güzel olmayan sebzelerden yemeklik atıyoruz güveçlikte güveçin içine giren malzemeleri yani biber domates patlıcanı kızarttıp yağda sonra buzdolabı poşetinde atıyom buzluğa yemek için hazır oluyo yapacağım zaman çıkarıyom bir tek soğan et falan kavuruyom patateste atıyom bazen kolay oluyo yani kısacası güveç yemeğinin içindekilerini buzluğa atmak

hımm anladım canım bende ne yapcam bilmyom nohut pilav salat olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…