havadan sanırım...ben de sersem gibiyim uykumdan uyanıyorum sürekli,bir halsizlik var üstümde
işin kötüsü bütün hafta erken kalkmak için zorlanıp uyku sersemi dolıyorum,pazar günü dinlenmeyi iple çekerken 6buçukta gözlerim açılıyor,sonra uyumak ne mümkün
işin kötüsü bütün hafta erken kalkmak için zorlanıp uyku sersemi dolıyorum,pazar günü dinlenmeyi iple çekerken 6buçukta gözlerim açılıyor,sonra uyumak ne mümkün
valla biz pazar 8 gibi felan kalkıyoz 1 saat felan dolanıp geri uyyoruz bazende tekimiz uyanıyoruz ondan sonra saat 1 e kadar uyuyoruzzzz
yine uyumuş uyumuş gelmişsin yasemin
bugün pek uyuyamadım kızzbenimki erken kaldırdı ama daha kahvaltı bile yapmadık ekmek almaya yolladım hala gelicek
bugun etli kurufasülye pilav ve mercimek çorba(çorba dünden kalma) yapıp amcammlara misafirliğe gidecemmmm akşam kocamla birlikte girerim eve artık... mönümü önceden söyleyeyimdeee gideyim dedimmm...... yanınadaaaaaaaaa erinmessem usanmassam turp havuç rendesi yeter gayriiiiiiiiiii
buldum ne yapcağımıGüveçlik atmıştım buzluğa onu çıkarır yaparım birde pilav çorba salata ohh ne güzel acıktım ben yaa
ben ne yapsam hiç bilmiyom dün yedik senin bu menünden
elab güveçlik nasıl oluyor nası bişe yani
canım şimdi biz kış gelmeden dondurucuya kışın olmayan yada olup da güzel olmayan sebzelerden yemeklik atıyoruz güveçlikte güveçin içine giren malzemeleri yani biber domates patlıcanı kızarttıp yağda sonra buzdolabı poşetinde atıyom buzluğa yemek için hazır oluyo yapacağım zaman çıkarıyom bir tek soğan et falan kavuruyom patateste atıyom bazen kolay oluyo yani kısacası güveç yemeğinin içindekilerini buzluğa atmak :d