Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ne gerek var keskeğin yanına hiç bişey yemesemde olur bir tencere keşkeği yer kalkarım annem çok güzel yapardı ben hiç denemedim... deneyeyim ama durrrr

aynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)

istanbuldan olan var mi

hoşgeldin beroşumm tünaydın diyelim sana iyi yapmışsın bende artık pazar uyuyacam:KK52::KK52:

elab dertlenme tatlım ben de sen gibi erkenden kalkıyorum cumartesi pazar normalden daha erken kalkıyorum tatlım dua et haline biz birtek pazartesi günü yatabiliyoruz yatma denirse o zaman da altişin dediği gibi erkenden kalkıyoruz

elab dertlenme tatlım ben de sen gibi erkenden kalkıyorum cumartesi pazar normalden daha erken kalkıyorum tatlım dua et haline biz birtek pazartesi günü yatabiliyoruz yatma denirse o zaman da altişin dediği gibi erkenden kalkıyoruz

canım bakma uyuyacam dediğime 6 gün erken kalkıyom pazarda uyuyayım diyom eşim uyanıyo bu defa sıkılıyo beni de uyandırıyo yani en fazla 8.30-9.00 a kadar uyuyabiliyom

dene valla hiç bişeyi yok yaparsın senin elinden ne kurtulur miss gibi de yersin
inşallah yaparım

aynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)

istanbuldan olan var mi
ya bacım şimdi biz 2 kişiyiz ama zaten 8 kişilik aile gibi yeriz amaa
buttanmı yapayım yoksaaa tüm tavukmu

inşallah yaparım

ya bacım şimdi biz 2 kişiyiz ama zaten 8 kişilik aile gibi yeriz amaa
buttanmı yapayım yoksaaa tüm tavukmu

tüm tavukl varsa gögüslerini al etli kismini canim. ben gögüs aldim bide iki tane but attim yarim kilo bugdaya canim 500gr kadar et koydum

bende İstanbuldan sayılırım ailem orda gelip gidiyorum kızlar , başka kimler var İstanbuldan ???
hadi bakalım söyleyin :KK16::KK16::KK16:
biz yaseminle buluşmuştuk hatta diğer topiğede yazdık pek cevap veren olmadı ama bu sefer bir organizasyon düzenleyelim İstanbul'daki kızlarla toplaşalım ne dersiniz :KK52::KK52::KK52::KK52:

bende İstanbuldan sayılırım ailem orda gelip gidiyorum kızlar , başka kimler var İstanbuldan ???
hadi bakalım söyleyin :KK16::KK16::KK16:
biz yaseminle buluşmuştuk hatta diğer topiğede yazdık pek cevap veren olmadı ama bu sefer bir organizasyon düzenleyelim İstanbul'daki kızlarla toplaşalım ne dersiniz :KK52::KK52::KK52::KK52:

keşke bende istanbul da olsaydım seve seve katılırdım size :KK1:

çok özlemiştim canım zaten :KK1:
ama giderlerken nasıl ayrılcam onun sıkıntısı bastı beni yine:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

kuzum daha gelmeden gidicekler stresi mi yaşıyorsun at bi kenara bak tadını çıkar onlarla geçireceğin zamanın

Kızlarr Kimsee Yokmu yaa:KK5::KK5: Biraz sohbet edelimm diye girdimm oysaki:26::26::26:

X