- 29 Ağustos 2012
- 656
- 1
ne gerek var keskeğin yanına hiç bişey yemesemde olur bir tencere keşkeği yer kalkarım annem çok güzel yapardı ben hiç denemedim... deneyeyim ama durrrr
hoşgeldin beroşumm tünaydın diyelim sana iyi yapmışsın bende artık pazar uyuyacam
aynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)
istanbuldan olan var mi
elab dertlenme tatlım ben de sen gibi erkenden kalkıyorum cumartesi pazar normalden daha erken kalkıyorum tatlım dua et haline biz birtek pazartesi günü yatabiliyoruz yatma denirse o zaman da altişin dediği gibi erkenden kalkıyoruz
ben varım
aynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)
istanbuldan olan var mi
owww bende tekim saniyordum avrupa mi anadolu mu? :)
inşallah yaparımdene valla hiç bişeyi yok yaparsın senin elinden ne kurtulur miss gibi de yersin
ya bacım şimdi biz 2 kişiyiz ama zaten 8 kişilik aile gibi yeriz amaaaynen bende keskegin yanina bisey yapmam tek basina doyurucu bir lezzet :) valla bende ilk kez yapicam dün annem telefonda detayli tarif verdi bakcaz artik :)
istanbuldan olan var mi
inşallah yaparım
ya bacım şimdi biz 2 kişiyiz ama zaten 8 kişilik aile gibi yeriz amaa
buttanmı yapayım yoksaaa tüm tavukmu
çok mutluyummmmm
hafta sonu annem ve kardeşim geliyoo
gözün aydın nerden geliyolar
bende İstanbuldan sayılırım ailem orda gelip gidiyorum kızlar , başka kimler var İstanbuldan ???
hadi bakalım söyleyin
biz yaseminle buluşmuştuk hatta diğer topiğede yazdık pek cevap veren olmadı ama bu sefer bir organizasyon düzenleyelim İstanbul'daki kızlarla toplaşalım ne dersiniz
çok mutluyummmmm
hafta sonu annem ve kardeşim geliyoo
oohhh keyfine diyecek yok senin o zaman hadi bakalım , değişiklik olur sana da
keşke bende istanbul da olsaydım seve seve katılırdım size
çok özlemiştim canım zaten
ama giderlerken nasıl ayrılcam onun sıkıntısı bastı beni yine
olsun seiss gönüller bir olsun napalım , belki birgün yolun düşer İstanbul'a o zaman görüşrüz