Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

yedik bitti onlar canım aynen dediğin gibi dondurucuya koyduğumuz şeyler vanlıyım canım üniversitede memurum ama iş yoğunluğum pek yok bu sıralar değişiyo yani bazen yoğun bazen değil bende buraya takılıyom bağımlılık yaptınız yok canım ne kızcam valla bende iş olsun istiyom ama olmayınca da ne yapcam eski çalıştığım üniversitede 3 yıl anam ağladı acayip yoğundum eve bile iş götürürdüm burda çalışalı 4 ay oldu dinleniyom kıskanma

Ben geldim kızlar yine uykucu best

harika elab bende aslen erzincanlıyımmmmmmm:)

yemek deyince et......

et deyince kırmızı ettttttttttttt....

kırmızı et deyincede sığır eti geliyor....
ama trabzon of doğumlu olarakda balığıda çok severim haftada 1 balık günüm avrdı evlnedim 15de bire düştüüüüüüü :)

ben yaşamak için yemek yiyenlerden değillllll,,yemek için yaşayanalrdanımmmmmmmmm ayyyy yemek yemek harika bir şey.. çok çok şükürrr

Hiç bir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiç bir şeye değişmem senle geçen günlerimi
En son anımda bile tutmalıyım ellerini

günaydıııııın dost meclisi

bende yemek yemeği çok severim yaa Allahtan kilom yok rejim yapamam ben ya kesinlikle dayanamam yemeden duramam bak şimdi nasıl açım şimdi çıkcam yemeğe duramıyom

vayyy
sevgilim saçlarını tarayıp
gerdanını okşayıp
ninniler söyleyip
dizlerinde uyutsam senii
hayranım bu adama ve şarkılarına
hoşgeldin bebekkk

gökçeeee sen de bendensiiiiiiiiin aynen yaaa çook seviyorum, yine yemek muhabbeti ne güzeeeeel

vayyy
sevgilim saçlarını tarayıp
gerdanını okşayıp
ninniler söyleyip
dizlerinde uyutsam senii
hayranım bu adama ve şarkılarına
hoşgeldin bebekkk

ayneen elab yaa, bütün şarkıları değil ama kendisini severim bir de limon çicekleri var onu dinledin mi mutlaka dinle dinlemediysen

ayneen elab yaa, bütün şarkıları değil ama kendisini severim bir de limon çicekleri var onu dinledin mi mutlaka dinle dinlemediysen

dinlemem mi yaa antakyada üniversite de çalışırken geçen yıl şenliklere geldi inletti adam resmen bence bütün şarkıları güzel

ne güzel günaydınlar o öyleee yerim seniii
sanada günaydın canımmm hoşgeldin

öhööm öhööm o zaman birşey itiraf edim bende size cesaret gelirse ''o ses türkiye'' yada ''yetenek sizsiniz''e katılmayı düşünüyorum

öhööm öhööm o zaman birşey itiraf edim bende size cesaret gelirse ''o ses türkiye'' yada ''yetenek sizsiniz''e katılmayı düşünüyorum

vayy canım kendine güveniyosan katıl bence süper olur ama bize de haber ver yani

vayy canım kendine güveniyosan katıl bence süper olur ama bize de haber ver yani

kendime çok güvenmezdim başlarda ama çevreden gelen tepkilerle özgüvenim arttı diyebilirim beğenileceğimden eminim de başvuru için cesaret lazım işte

kendime çok güvenmezdim başlarda ama çevreden gelen tepkilerle özgüvenim arttı diyebilirim beğenileceğimden eminim de başvuru için cesaret lazım işte

o zaman canım ne duruyon başvur eşinde bişey demiyosa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…