- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
hmm anladım canım hobi olarak okuyorsun sen sanki yanlış anladıysam affola
oku oku nereye kadar yahu (bu laf banada geliyor hopeforada tabe)
aynen canım ama farklı iş imkanlarım olsun istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hopefor bacı sen niye kendinden bahsetmedin bakim nerde oturuyon kaç yaşındasın ya senin şu nickinde zor ha hopefor ne demek
topıgınız hayırlı olsunnnn
tam 1 yıl 3 ay once o topıkte yendım bende cok sukur
sımdı bakıyorumda bızlerden kımsecıkler kalmamıs gercı bende aylar oldu gırmıyorum o topıge
bol muhabbetlerrr
aynen canım ama farklı iş imkanlarım olsun istiyorum
sizde de ne azim varmış ya oku oku nereye kadar iyi ki evlenmişsiniz benim çalıştığım yerde öğretim görevlileri okuyacam diye hep evde kalmış çok da güzel bayanlar ama işte kader
evet haklısın seçeneiğini çoğaltmış oluyorsun böylece inşallah gönlüne göre bir iş bulursun veee ailenlede barışırsın yakın zamanda
bende 2 yıllık bilgisayar programcılığını bitirdim sonra kpssye girdim ve atandım üniversite de memurum birde maliye okuyom şimdi tamamlıyom yani 2 yıllığı ona bile zor çalışıyom
yeni nur topu gibi topiğimiz olmuş.Allah sohbetsiz bırakmasın kızlar.gerçekten çok iyi olmuş.tebrikler best:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
hoşgeldin minayeni nur topu gibi topiğimiz olmuş.Allah sohbetsiz bırakmasın kızlar.gerçekten çok iyi olmuş.tebrikler best:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
tembel tembeeelllll :81::81::81: (sank ben farklıyımmmm)
yarışmaya katılan arkadaşa hopefora oy nasıl vericez
hoşgeldin snowflakeN aramıza , sende bizdensin o zaman kaynaşmıştık burda devam ediyoruz sohbetimize sende gel aramıza
hoşgeldin mina
evet ya tembelim ama ben çalışıyom da ev iş derken nasıl çalışacam derse sen daha tembelsin evde oturuyon derste çalışmıyon