- 29 Ağustos 2012
- 656
- 1
yok bestim bu baş çok ağrıdı alışık ağrımalara sağlam korkmaAllah ın izniyle. tarih yaptım ben de. ama çok zor. çok saçma bi uygulama var öğr. gör. alıyorlar yük.lisans şartı koyuyorlar ama elemede lisansın ortalamasını baz alıyorlar gelde manyama bi de birilerinin olması lazım derler hep canım çamur attmak gibi olmasın da :) ben çook başvuru yyaptım ama maalesef. doktorayı da düşündüm ama y.lisans yaptım oturuyorum bi de dr.a yapıp da hepten sinir olmayım diye yapmadım valla ama okutmanlık da falan bi faydası olur mu bilmiyorum
fizik de zor bestim yaaa ha bizim ki ha sizinki
yok bestim bu baş çok ağrıdı alışık ağrımalara sağlam korkmaAllah ın izniyle. tarih yaptım ben de. ama çok zor. çok saçma bi uygulama var öğr. gör. alıyorlar yük.lisans şartı koyuyorlar ama elemede lisansın ortalamasını baz alıyorlar gelde manyama bi de birilerinin olması lazım derler hep canım çamur attmak gibi olmasın da :) ben çook başvuru yyaptım ama maalesef. doktorayı da düşündüm ama y.lisans yaptım oturuyorum bi de dr.a yapıp da hepten sinir olmayım diye yapmadım valla ama okutmanlık da falan bi faydası olur mu bilmiyorum
fizik de zor bestim yaaa ha bizim ki ha sizinki
valla bende is bulamazsam okumayi dusunuyorum ciddi ciddi
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrrr
hopeforcum kk proya nasıl uye oldun bende yapmak istiyorummm
hoşgeldin ayberk_ece
hopefor yarışmaya katılmış oraya katılanları direk geçirmişler ama sen olmak istersen anasayfaya bak orda pro üyelikle ilgili başlık var sana yardımcı olur
evet canım lisans ortalamasına bakılıyor ama bildiğin gibi ales ve yabancı dil ortalamasıda alınıyor , onları yüksek tutarsan özellikle alesi şansın dahada kolaylaşır bence , ben onlara güveniyorum açıkçası şu sınavları atlatınca adam akıllı ales e yöneleceğim şöle 90 falan alırsam rahatlarım baya, dilede sonrasında çalışacağım bakalım neler olacak , sende pes etme gerçekten istiyorsan devam et peşini bırakma , yap doktoranı bence
yarışma mı tüh haberim olaydı keşkeee
bende kendimi tanıyim o zamannnn;
21yaşıma gircem aslen yozgatlıyım ve bursada kv.lerle ikamet ediyorummm sonraaaa lise çocuk gelişim mezunuyum bursada yeni olduğum için henüz çalışmıyorumm açıktanda iki yıllık adalet okuyorumm 2.sınıftayım ve 1.sınıftada ing.den kaldım bu yılda sınavlara girmedim okul arka plana düştü şimdilik öyle iştebide ben şeyyyy ımmm eşimle kaçarak evlendik ve ailemle (babamla) konuşmuyorummm
21yaşıma gircem aslen yozgatlıyım ve bursada kv.lerle ikamet ediyorummm sonraaaa lise çocuk gelişim mezunuyum bursada yeni olduğum için henüz çalışmıyorumm açıktanda iki yıllık adalet okuyorumm 2.sınıftayım ve 1.sınıftada ing.den kaldım bu yılda sınavlara girmedim okul arka plana düştü şimdilik öyle iştebide ben şeyyyy ımmm eşimle kaçarak evlendik ve ailemle (babamla) konuşmuyorummm
geldim geldim yettim gayriihehe çok bir muhabbet kaçırmadım
ales 74,... kpds 70 aales de mat yapabilsem yükselecek ama maalesef bi sözelci klasiği. kpds yi de kaldıracaklarmış başka bi sınav getireceklermiş öyle duydum öyle olursa valla kaç alırım bilmiyorum. lise de dilciydim ben o bilgilerimle almıştım 70 i ama kaç sene geçti şimdi o kadar alamam heralde yüzüne hiç bakmadım
yeşil bursaçok gezemedim bursayı bu yaşıma geldim ama inşallah ilerde
güzel bölüm okumuşsun neden kendi bölümünde devam etmedin okumaya ???
anam adalet zor değilmi hele evliyken okumak dahada zor oluyor be ayberk_ece
amanınnnn kaçak gelin var aramızdaaaa
canım bileydim haber verirdim ama daha önce açıkladım ama oy bekliyormuş gibi olmamak adına kimseye bişey söylemedim ( böyle diyince de bunu mu yapmış oluyorum yadaha rda yazmıcam bunu)
fahri hemşerim benim :))) canım tez zamanda barışırsınız inşaallah. Allah utandırmasın
diğer topiclerde ne olup bitiyor ecem hiç giremez oldum
canım bölümün iyiymiş devam etseydin demek kaçtın kocacığına babanda zamanla affeder seni genelde öyle oluyor kıyamaz sana
adalet zor değil aslında konular bana ilgi çekici gelmişti kendi bölümümden farklı bi diploma sahibi olmak için devam etmedim iş imkanım çok olsun diye cumhuriyt üniv.nde de halkla ilişkler okuyodum kaydımı sildirdim soradan okuma canavarıyım galiba biraz bundan sonrada sosyal hizmtler okumayı düşünüyorum
hemde ne kaçak gelin sorma