Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ya kızlar çok açıp kahvaltı bile yapmadım:KK43::KK43:asansör bozuk 11.kattayım ekmek almaya gidemiyorum:KK43::KK43:aç kaldııım:KK14::KK14::KK14:

madem ecrinin canı bişey istemiyo rahat olayım o zaman :KK9:
canım unun var midur, tuzun var midur suyun var midur eee ne duruyorsun bazlama yapıver arasına sık bişeyler bi de çaaay ohhhhhhhhh :KK52::KK52::KK52:
ya da krep yap madem ekmege üşeniyorsun

madem ecrinin canı bişey istemiyo rahat olayım o zaman :KK9:
canım unun var midur, tuzun var midur suyun var midur eee ne duruyorsun bazlama yapıver arasına sık bişeyler bi de çaaay ohhhhhhhhh :KK52::KK52::KK52:
ya da krep yap madem ekmege üşeniyorsun

bazlama nasıl oluyoki:44:

ay evet çok ii olur:KK16::KK16::KK16::KK16:

1 yumurta
1 su bardağı yoğurt
kabartma tozu
tuz
alabildiği kadar un

bunlardan kulak memesi yumaşaklığında hamur yapıp bezelere ayırıyorsun.sonra merdane yardımıyla çok ince olamaycak şekilde açıp ister şerit şerit kes,ister çay bardaığıyla daire şekliinde çıkartıp yağda kızart.yağda kızardığına bakma çok hafif oluyor

1 yumurta
1 su bardağı yoğurt
kabartma tozu
tuz
alabildiği kadar un

bunlardan kulak memesi yumaşaklığında hamur yapıp bezelere ayırıyorsun.sonra merdane yardımıyla çok ince olamaycak şekilde açıp ister şerit şerit kes,ister çay bardaığıyla daire şekliinde çıkartıp yağda kızart.yağda kızardığına bakma çok hafif oluyor

tamam denicem şimdi çok teşekkür ederim:KK16::KK16:

gel canım sen bana antepli olarak içli köfte bana sorulurrr =)))

yareeen savaş açma savaş açmaaa:KK9::KK9:

bazlama nasıl oluyoki:44:

canım un su ve tuz u yoğurup ince yuvarlak ( üçgen ya da kare de olur farketmez :KK1::KK1:) açıyosun sonra yağsız tavada arkalı önlüpişirıyorsun piştikten sonra içine peynir koyup sıkı bir rulo yapıp yiyorsun. çok güzel olur. ama altheanın tarıfı de güzel ohhh mis gibi:KK16::KK16::KK16:

tamam denicem şimdi çok teşekkür ederim:KK16::KK16:

rica ederim.ben bazen kahvaltıda ya krep ya da bunu yaparım.buarada tarifin adı keçi ayağı,kare kare kesip ortasından biraz kesince şekilli oluyor.ama şuan çok açsan bardakla yap daha pratik

ohhh tarifler havalarda uçuşuyor yahu :KK9:

ay ii oldu bi anda iki tarif öğrendim pratik.akşam eşimede yapayım valla bayılır böle hamur işlerine:KK16::KK16:

ya şimdi yapmaya gidiyorum çok ilerlemeyin okurken zor oluyo sonra bide tarif falan yazacaksanız hiç kaçırmamam lazım:KK9::KK9:

ya şimdi yapmaya gidiyorum çok ilerlemeyin okurken zor oluyo sonra bide tarif falan yazacaksanız hiç kaçırmamam lazım:KK9::KK9:

tamam sen gelene kadar tıp oynarız:KK9:hadi git yap da bişeyler insin midene,açlıktan bayılcan kalıcan pc başında:KK8:

açılın açılın ben geldim:KK52::KK52: ne oluyo burda tarifler yemekler hep senin başının altından çıkıyo demii hopeforr hamarat kız senii:KK9::KK9:

açılın açılın ben geldim:KK52::KK52: ne oluyo burda tarifler yemekler hep senin başının altından çıkıyo demii hopeforr hamarat kız senii:KK9::KK9:

napıyım ya seviyorum yemek yapmayı yemeyi de tabi :KK39::KK39: değişik tarifleri denemeyi severim çok

X