aklına gelen ne olursa hepsine talibim
ya şimdi yapmaya gidiyorum çok ilerlemeyin okurken zor oluyo sonra bide tarif falan yazacaksanız hiç kaçırmamam lazım
estağfurullah canım sizlerin içinde neler vardır kimbilir
ohh vala benimde canım limonlu bişiler çekio hasta olmasam hamileyim dicem , şöle bir kısır olsa idi yada mercimek köftesi offfff
aynen ya ben de içli köfte yiyemedim bari kısır yapayım diyordum
anaaaaaaaam ecrin gelmiş :18::18:kızlar ilerletin sayfaları ecrin sende geçmiş sayfaları okuma. yok tatlım zaten önemli bişey
tatlıyla aram iyi değildir ama kavala kurabiyesine bayılırım.yemek olarak da son zamanlarda başemel soslu şeylere taktım(ıspanak,patlıcan,karnıbahar yemeklerini farklı yapmış oluyorum)ben de tarif çok da tarif defteri yok.bir de bak pizza seviyorsanız milföy hamurlarını tepsiye dizip üstüne salça ve pizza harcı koyarak deneyin.
ohh vala benimde canım limonlu bişiler çekio hasta olmasam hamileyim dicem , şöle bir kısır olsa idi yada mercimek köftesi offfff
aslında başemel soslu tarifler benim de hoşuma gidiyor ama denemedim hiç. pizza da pratikmiş hamurunu yapmak istemezse canım denerimteşküür ederiiiiim kavala kurabiyesi tarifini yazsana altiş kızlar burda yazmamızın bi mahsuru yok dimi best hıııı:26::26:
hayııııııııııır bunu yapma, ben kısır canavarıyıııımkocam da mercimek köftesi sever
iyi güldürdün beniii...tam cevap yazıyodum misafir geldi yaffff....rahat olun kızalarr canım cekmio valla en sevdiğim yemek olsa aklıma gelince miden bulanıyor düşünce küpü:)))
herkes farklı yapıyor kısırı geçen biri içine havuç koymuştu mesela sizde nasıldır???
Kuzum Şimdi sen Hamile Olmasann Ne resimler Koyacaktım. Burayaa amaaa neyseee
neden acaba bu çekişler hamişmisin acep????bazılarında böyle olutor dikkat et:))))hopefor yüzündenbir içli köfte dedi şimdi deli gibi istiyor canım.karamsar da evde rehin kalınca pratik çözümler arıyoruz
teşekkür ederim tatlımmm benim yemek değil dee sizin canınız bebiş çeksin diye uğraşıyorumEcrinn tebrik ederim ne büyük mutlulukk allah herkese nasip etsin bu duyguyu...aallahh sağlıklı sihatli kucağına almak nasip etsin inşallahh.. Kızlar tarifler bendeede boldur bilginize ne tür isterseniz sorun..bende yemeyi ve yapmayı çok severim
anamm topikde bi haller var bestimm yoksam üstünemi görüyonn???ohh vala benimde canım limonlu bişiler çekio hasta olmasam hamileyim dicem , şöle bir kısır olsa idi yada mercimek köftesi offfff
kuru soğanla salça kavurup içine giriyor zaten.ben küçük küçük salatalık domates,yeşillik taze sogan falan doğruyorum.kalıpla şekil veriyorum.ortasında çukur oluyor oaraya da turşuları minik minik doğruyorum ve nar ekisi gezdiriyorum üsütüne.yani benim kısıra tursu ve nar eksısı de dahil oluyor.ben böyle seviyorum ama birkaç arkadaşım sadece yeşillikle yapıyor.havuç da fena olmaz bence[/QUOTE
Off canım nasıl çekti anlatamam canım yha ekşi ekşi olsa ne güzel giderdi şimdi.
valla canım yemekte iyiyim ama pasta hiç yapmadımyani yapsam güzel olur biliyom çünkü elimin lezzeti güzel niye hiç yapmadın dersen okurken ablam annem onlar hep yapardı ben hiç yanaşmazdım sonra dışarda kaldım o sıralarda hiç yapmadım şimdi evlendim yavaş yavaş artıkın
herkes farklı yapıyor kısırı geçen biri içine havuç koymuştu mesela sizde nasıldır???
iyi güldürdün beniii...tam cevap yazıyodum misafir geldi yaffff....rahat olun kızalarr canım cekmio valla en sevdiğim yemek olsa aklıma gelince miden bulanıyor düşünce küpü:)))
yarın antakya diğer yarında adana olunca düşünemiyom koyacağın yemekleri beraycım