Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada mina da mı yenmiş kızlarr?
kizlar saclarim icin badem yagi aldim ama nasil kullancam bilmiyorumm kullanan veya bilen var mi?
kizlar saclarim icin badem yagi aldim ama nasil kullancam bilmiyorumm kullanan veya bilen var mi?
vayyy sen bana taş atarsın hee kıyamam ben sana kuzum benimm gece erken yat o zaman al uykunu iyice:13:
sorma nacişşş soğuk işlemiyo artık alıştık
orası kesin canım yazın zaten hergün banyo yapıyoz demi yapmışken bariyaz gelse heralde her gün olurdu
Bugün benim üzerimde de bir ağırlık var ki gözümü açamıyorum.masaya kafayı vurup uyuyasım var:97::97:11de uyanmak ne güzelmiş ohhhh
kızlar selam hem sizi takip ettim dışardan hem de içli köfte yaptım
napıyosunuz
senin yanına gelebilmek için hazırlanıyorum.neee içli köfte mi hım hım hımmmm hopefor kuzum topic hamile dolu benim bile canım çekti isterim de isterim
[/SIZE]
baktım ecrin yok gel bıstığım benim yaparım ben sana, yapacak kimsen yoksan kargoyla gönderirim ben sana
kızlar selam hem sizi takip ettim dışardan hem de içli köfte yaptım
napıyosunuz
ooo bayağı hamaratız yaniherhalde ben yapacak olsam sabah erkenden başlarım akşama ancak biteray sen söyleyince şimdi aklıma koydum bi ara deneyeyim bari yapmayı.belki becerebilirim
çok sağol canım ellerine sağlık,çok severim içli köfteyi,ne zamndır da yememiştim.Bizim buralarda onu yapan yok pek
birazcık çok severim yapmayı, yedirmeyi aslında ben de pek hızlı sayılmam ama bugün ben de şaştım hızıma, kocam öğlene geliyorum dedi koştur koştur yaptım
dene tatlım yapamayacak bişey yokki elin alıştıktan sonra
ben de cok severim valla bi oturuşta çoook yiyorum teklifimde ciddiyim ne zaman istersen
[/SIZE]
baktım ecrin yok gel bıstığım benim yaparım ben sana, yapacak kimsen yoksan kargoyla gönderirim ben sana
ya kızlar çok açıp kahvaltı bile yapmadımasansör bozuk 11.kattayım ekmek almaya gidemiyorumaç kaldııım