Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

günaydın kızlarr... bende galiba artık eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım :) hergün msn den bebek fotoları gönderiyorum falan ...geçen gün gittiim bebek patiği aldım çoook güzlll ...:) baya baya kafasına soktum hadi hayrılısıı allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün bebeklerr inşallahhh...

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum :KK9: ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba :KK9:

orada da ilerleriz kalırsın geride:KK33::KK33:

kızım herhalukarda burdayım ben Allah ın izniyle :KK16::KK16::KK16:varsa bir problemin gel dışarıya :KK4::KK4:

[/FONT]
günaydın kızlarr... bende galiba artık eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım :) hergün msn den bebek fotoları gönderiyorum falan ...geçen gün gittiim bebek patiği aldım çoook güzlll ...:) baya baya kafasına soktum hadi hayrılısıı allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün bebeklerr inşallahhh...

bilinçaltı yüklemesi haaa :KK9::KK9::KK9: süpermiş :KK9::KK9::KK9:

Kızlarr Yine Sustunuzz yaaa:KK50::KK50:
Nereyee Gittinizz Böyleee:KK31::KK31::KK31:

mina değil elifakgün yendi yetişemediğin belli :KK52::KK52::KK1::KK1::KK9::KK9:

hayır canım onun halayını cektim ben :KK33::KK33:en son mina dan alıntı yapan biri vvar tam anlaşılmıyor karışık yapmış alıntıyı ondan sordum. arada bir gir bak istersen diğer topice :21::21::21:

hayır canım onun halayını cektim ben :KK33::KK33:en son mina dan alıntı yapan biri vvar tam anlaşılmıyor karışık yapmış alıntıyı ondan sordum. arada bir gir bak istersen diğer topice :21::21::21:

giriyom ordayım hep ben ikisini birden idare ediyorum gördüm ki senin halay çektiğini sorunca bende dedim ne kızıyon hem Allah Allah:KK14:

giriyom ordayım hep ben ikisini birden idare ediyorum gördüm ki senin halay çektiğini sorunca bende dedim ne kızıyon hem Allah Allah:KK14:

Ayy kızlarr Çok Güldürdünüzz benii:KK9::KK9: Ne Şakaymış Beaaa:KK1::KK1:
Neysee Şimdi Şaka Gerçeğe Dönüşmesin. Söyleyin artık Birbirinizee Şaka Yaptığınızıı:KK34:
Kızacamm artık İkinizedeee:KK47::KK47:

kızlar vajiyi yenmemin gelin olmamın 1. ay dönümü :KK9::KK9: kutlayalım bu günü :nazar:ayrıca evliliğiminde yedinci ayı:nazar:

Ayy kızlarr Çok Güldürdünüzz benii:KK9::KK9: Ne Şakaymış Beaaa:KK1::KK1:
Neysee Şimdi Şaka Gerçeğe Dönüşmesin. Söyleyin artık Birbirinizee Şaka Yaptığınızıı:KK34:
Kızacamm artık İkinizedeee:KK47::KK47:

ay berayy sorma bak msne gelmiş bu hopefor bana ordan soruyo derdin ne diye :KK9::KK9: şaka yaptığımızı ikimizde biliyoz canım takılıyoz işte :KK52::KK52: sen kızma bize:KK16:

X