yok canım evde yapılan idrar testinde çıkmadı buay 4 kez yaptım dayanamayıp ve hep hüsrandı...enson umudumu kestimm dedim doktora bende sorun var die gideyimm kan tahlili istedi onda çıktı:))hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bişey sorabialirmiyim adetini 4 gün geçtiğinde çıkmamıştı dedimişsin ya kandamı gebelik testindemş
canımmm vebinnn Allah razı olsunnn canı gönülden istiyorum hep dualarımdasınız isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize sağlık ve hayırla kavuşmayı...tatlım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.sağsalim kucağına almayı nasip etsin.darısı bize bende istiyorummmmmmmmmmm
canım benim inan çok sevindim umudum arrtı çok ama çok güzel haber valla keyfim yerine geldi
yok canım evde yapılan idrar testinde çıkmadı buay 4 kez yaptım dayanamayıp ve hep hüsrandı...enson umudumu kestimm dedim doktora bende sorun var die gideyimm kan tahlili istedi onda çıktı:))
canımmm vebinnn Allah razı olsunnn canı gönülden istiyorum hep dualarımdasınız isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize sağlık ve hayırla kavuşmayı...
canımm umutsuz olacak hiç bir durumunuz yok ekim 14 de yendim bende 1 buçuk yııllık evliyim hemen hemen...ilk denememiz di bu...Allah ümitsizliği sevmez....O ndan isteyin herşeyii onun kudreti sonsuzzz OL der oluverir herşeyyy...Rabbim biran önce yenmemişolanlara yenipde yenenlerede aratmadan nasip etsib Rabbim
cnm nasıl oluyo anlamadımm cnm ekimde yenmişin yeneli 3 ay olmuş ilk denememiz diyosun korundunmu 3 ayy
yok canım şöyle oldu ilk ay ben yendikten sonra adet oldum sonrada memlekete gittim o ay ölee bittii ama reglim da çok uzun sürdü yani özür kanı olurya öyle devam etti bende doktora gittim bebekde istiyoduk artık sorun neyse çözülsün diye..doktor alttan muayene etti adet düzenleyici verdi yani doğum kontrol hapı bunu kullanırken 21 gün ya korunun dedi bebek olmasın yoksa zarar verir dedi bide folidoce die bi folit asit +b12 hapı ikisi birada olan hapıda kullandedi...kullandımm aralıkda hap bitti doğum kontrol hapı ve 15 inde adet oldummm ondan sonra çalışma yapabildik yanii ve elhamdülillah bi dahada adet olmadım:)))
aaaaa cnm ya ne kadar seviniyorum bilemezsin kendim hamileymiş gibi sevindim senin adına bu arada bişi sorucaktım:44::44::44:doktor bana da kontrol hapı verdi kist için yarın başlıcm bende şuan reglim devam ediyo da dogum kontrol hapıyla hamile kalınabiliyomu sen zarar verir bebege dedinya tırstım şimdi bende yarın kullanıcm başlıcm ilacada korunsakmı acaba bunu kullanırkenn tırstımm:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26:
ne oldu cnmm? neye skıldı canın....
sagol cnm ya bak sebep oldu bişi ögrendimm çok sagol inş bende yazarım buraya en çok isteyenlerden biri de benim bebegiişöyle canımmm şimdi bir ay o doğum kontrol hapını kullanırken korunman lazımm olaki hamile kalırsan bu haplar bebek olmamaaı için ya ondan zarar veriyor..doktor öyle demişti 1 ay aynı zaman da koruncaksınız dedi çocuk çalışmalarına haptan sonra adet olcaksınya adetin bittikten sonra bebiş için çalışmalara başlıcaksınız:)))inşallah senin içinde gelecek bu günler hepberaber sevinicez.
of canim hic sorma ben gulucuklu maskemi taktim yine Allah sonumu hayir eylesin.
şöyle canımmm şimdi bir ay o doğum kontrol hapını kullanırken korunman lazımm olaki hamile kalırsan bu haplar bebek olmamaaı için ya ondan zarar veriyor..doktor öyle demişti 1 ay aynı zaman da koruncaksınız dedi çocuk çalışmalarına haptan sonra adet olcaksınya adetin bittikten sonra bebiş için çalışmalara başlıcaksınız:)))inşallah senin içinde gelecek bu günler hepberaber sevinicez.
anlat bakalımmm ne oldu kim üzdü senii
sagol cnm ya bak sebep oldu bişi ögrendimm çok sagol inş bende yazarım buraya en çok isteyenlerden biri de benim bebegii
inşallah en kısa zamanda tatlımm haberlerinizi beklicem:))bende istiyorum bende artık bebek
boşver canım kocanla iyi ol senn kapını kapatırsın görmez duymazsınnn...hiç takma sen gene bildiğini oku elbet pes ederler sölüyozda noluyo derler inş.:))anlatyim canim simdi biz kv.lerle altli ustlu oturuyrz bugun eczaneden gelirken evde tvalet kagidi bitmisti onu aldim kv.lere koydum cikarken alirim diye sonra eltimlere indik otrduk kendi katimiza cikarkende tvalet kagitlarini aldim kvlerden iyi aksamlar deyip cikacaktim o sirada kpederim marketten geldik sandi elimdekini gorunce nerdeydiniz falan filan dedi yuzu 5karis asildi iyi aksamlar dedim tek kelime cvp vermedi ya markete gidince eve sessiz sessiz giriyoruz resmen en ufak bisey alsak suratlar 5karis oluyo ve artk buna katlanamiyorum galiba iyiler hoslar ama sadece kendi cerceveleri icinde, iste bende bozuldum ciktik evimize sinir kat sayim tavan yapti aglamamak icin zor tuttum kendimi
inşallah en kısa zamanda tatlımm haberlerinizi beklicem:))
boşver canım kocanla iyi ol senn kapını kapatırsın görmez duymazsınnn...hiç takma sen gene bildiğini oku elbet pes ederler sölüyozda noluyo derler inş.:))
inşallah en kısa zamanda tatlımm haberlerinizi beklicem:))
boşver canım kocanla iyi ol senn kapını kapatırsın görmez duymazsınnn...hiç takma sen gene bildiğini oku elbet pes ederler sölüyozda noluyo derler inş.:))
sağol cnm da bakalım bu ay inş tuttururuz :) ne güzel ilk denemede tutmuşş :)gerçekten çok sevindim senin adını inş darısı biz isteyenlerin başına
mevlit kandiliniz mubarek olsun kizlar Rabbim dualarimizi kabul etsin sizleri cok seviyorum hersey gonlunuzce olsun dualarinizda beni de unutmayin Allahim dertlilere deva hastalara sifalar versin vajililere guc ve inanc vajiyi yenenlerede saglikli evlatlar versin (bana da bana da) hepimizin dualari kabul olsun insallahhhhh
Günaydın kızlar ya akşam ve şimdi deprem oldu ya off çok korktum ben Allahım bugünün hürmetine bizi felaketlerden korusun amin