Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Ayyyy Ecrinimm Ben Yanlış Anlamadım demii:KK52::KK52::KK52:
Hamile Olduğunu Okudumm:KK9::KK9:
İnan banaa O kadar sevindimki.Duygulandırdın Kızz Benii:KK5::KK5:
Allahım Sağ salim Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah Kuzumm. :KK16::KK16:
Allahım Gülen Yüzünü Hiç soldurmasınn :KK54::KK54::KK54:
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gecenin Güzel Yüzü Yüreğinize Dokunsun,Kabuslar Sizden Uzakta,Melekler Başucunuzda olsun,güneş öyle bir gecede doğsun ki Dualarınız Kabul,Kandiliniz Mübarek olsun:KK16::KK16::KK19::KK19:

kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba

kızlarr persembe günü memleketimee gidiyorum afyonaa bizim oralarda termal meşurdurrr babam 2 günlük villaa tutmuş sıcak suu harikaa vallaha yıkan yıkan deneee =))))))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

dışarda lapa lapa kar yağarken o sıcak sularda olmak gibisi yok benim yerime de dinlen:KK8:

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmm:KK52:adama malum mu oldu ne:KK9:

günaydın herkese. kandiliniz mübarek olsun. Allah iyi niyetlerimizin karşılığını versin, dualarımızı kabul etsin inşaallah :KK16::KK16::KK16:

hazalcım ben olur diye biliyorum. sen gönlünü ferah tut ve niyetini edip orucunu tut Allah kendisini yüce tutanı görür diye düşünüyorum canım. Allah kabul etsin

kızlar günaydın öncelikle kandilimiz mübarek olsun ben sizlere bişey sorcam bugün kandil ve oruc tutmak istiyorum akşamdan kalmayı unuttum şimdi niyet etsem ne olur aceba

Tatlım Ben Güneş Doğmadan nİyet edilmesi Gerektiğini Biliyorum ama.:44::44:
Seni Etkilemekte İstemiyorum. Valahi Bilemiyorum canım. Eğer Çok istiyosan Tut. :KK19:
Allahım Kabul eder İnşallah:KK16::KK16:

canım olmaz yani akşamdan niyetini etmeliydin ramazan orucu olsa öğlene kadar niyet edilir deniliyo hoş bence oda olmuyor ama şuan nafile oruç bu ve akşamdan niyet etmeliydin

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmm:KK52:adama malum mu oldu ne:KK9:

Hahhahaha:KK9::KK9:

Evet Kuzumm Evett Hadi Bebek Yapın. :KK49::KK49: Belli ki Eşinde İstiyoo:KK16::KK16:

Hadi amaaaa Nolurrrrrrrrrrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Hahhahaha:KK9::KK9:

Evet Kuzumm Evett Hadi Bebek Yapın. :KK49::KK49: Belli ki Eşinde İstiyoo:KK16::KK16:

Hadi amaaaa Nolurrrrrrrrrrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hehehe Berayım doğumu da eşim yapacaksa neden olmasın,ozaman 3 tane bile yaparız:KK9::KK9:Ben biraz daha çalışma taraftarıyım,hem borçlar biraz daha hafiflesin diyorum ama kısmet tabi.

hehehe Berayım doğumu da eşim yapacaksa neden olmasın,ozaman 3 tane bile yaparız:KK9::KK9:Ben biraz daha çalışma taraftarıyım,hem borçlar biraz daha hafiflesin diyorum ama kısmet tabi.

Anladımm Kuzum. Öyleyse Olurunaa Bırakmak En güzeli.:KK19::KK19:
Allah Hepimizin Hakkında Hayırlısını Versin:KK16::KK16:
Bu arada Ecrinx Hamileymişş:KK52::KK52: Nasıl sevindimm yaaa.:KK9::KK9:

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum :KK9: ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba :KK9:

Anladımm Kuzum. Öyleyse Olurunaa Bırakmak En güzeli.:KK19::KK19:
Allah Hepimizin Hakkında Hayırlısını Versin:KK16::KK16:
Bu arada Ecrinx Hamileymişş:KK52::KK52: Nasıl sevindimm yaaa.:KK9::KK9:

evet canım süpriz oldu gerçekten.eeee bana diyene kadar sizin nasıl gidiyor bebek çalışmaları başladı mı?en son istiyordunuz?

evet canım süpriz oldu gerçekten.eeee bana diyene kadar sizin nasıl gidiyor bebek çalışmaları başladı mı?en son istiyordunuz?

Evet Bebekim. :KK16: Biz Hala İstiyoruz. Geçen ay Adet Günüm Tam 10 Gün Geçti.Ama Hamile değildim.
Annem Böyle Böyle Hamile Kalacağımı söylüyor ama. İşte Bakalım Bu ay daha Adet olmadım.:KK19:
Bekliyorum Bakalım. Geçen ay 27 'sinde oldum. Bu ayda Öyle Olması lazım. :KK16:
Allahım Nasip eder İnşallah:KK16::KK16:

Evet Bebekim. :KK16: Biz Hala İstiyoruz. Geçen ay Adet Günüm Tam 10 Gün Geçti.Ama Hamile değildim.
Annem Böyle Böyle Hamile Kalacağımı söylüyor ama. İşte Bakalım Bu ay daha Adet olmadım.:KK19:
Bekliyorum Bakalım. Geçen ay 27 'sinde oldum. Bu ayda Öyle Olması lazım. :KK16:
Allahım Nasip eder İnşallah:KK16::KK16:

ayyy beraycım yaş olarak küçüksün ama bebek istiyon ben geldim 27 ye halen düşünüyom baksana inş canım Allah en kısa sürede nasip eder

kızlar geçmişi okumayı bıraktım yoksa yetişemicem kütür kütür ilerliyorsunuz maşaallah :KK52::KK52::KK52:

ayyy beraycım yaş olarak küçüksün ama bebek istiyon ben geldim 27 ye halen düşünüyom baksana inş canım Allah en kısa sürede nasip eder

Evet Canım.:KK16::KK16: Eşimle İstiyoruz:KK52::KK52:
Bakalım Allah hayırlısını Versinn:nazar::nazar:

X