ya şimdi bişeyler dicektim vajiyle ilgili diyemiyorum orası sessiz yazsam kime yazıcam e herkez burda buraya yazsam bu sefer vaji sorunlarına dönüşücek git gide şaşırdım kaldım şimdi orasının sessiz olmasına tuaf oldum ya
Kızlar bizde evlenmeden önce eşimle konusmustuk 2 yıl falan cocuk dusunmuyoduk. sonra cevremdekı ınsanlar cocuk yap demeye basladı tabı ben vajı oldugum ıcın dusunmuyoruz dıyodum herkese. Taki vajıyı yenmeden bı kac ay once tanıdık bırı dedıkı ne bılıyosun hemen cocugun olacagını belkıde hemen olmayacak korunmayı bırak dedi ( vajılıyken herkese korundugumuzu soyluyordum ). Bu laf kafamda o kadar yer ettiki kendı kendıme vajıyı yenınce korunmuycam dedım ve oylede yaptım . Vajıyı evlılıgımızın 15 ayında yendım suan evlılıgımızın 19 ayı ve ben 4 aydır korunmamamıza ragmen hamile olamıyorum. doktora gıttım hormon testı falanda yaptı hersey normal dedi.
Bu yuzden arkadaslar hemen cocugunuzun olmaması ıhtımalını goz onunde bulundurun derım ben. bana sankı hemen hamıle kalacakmısım gibi geliyodu ama hiçte oyle olmadı ve aylar gectıkce ınsan daha bir strese giriyor. cocuk dusunen arkadaslara kesınlıkle ertelemeyın dıyorum. Sız onu erteledıkce oda sızı ertelıyor cunku...
ya şimdi bişeyler dicektim vajiyle ilgili diyemiyorum orası sessiz yazsam kime yazıcam e herkez burda buraya yazsam bu sefer vaji sorunlarına dönüşücek git gide şaşırdım kaldım şimdi orasının sessiz olmasına tuaf oldum ya
yok kuzum sen oraya yaz biz bakarız merak etme.. ben bakmadım ama yazan olmamış zaten bak herkes aynı şeyi diyo
canım orası doğru belki hemen çocuğumuz olmayacak ama ya olursa %50 şans var.yani psikolojik olarak buna hazır değilken hamile kalsam ne yapacağımı şaşırdım.bikere hamile misin diye çok soran oldu o aralar idrar sorunum falan da vardı.kendi kendime stres yaptım,çünkü hazır değildim.şu aralar araştırma içindeyim eskisi kadar katı bakmıyorum olaya ama dediğim gibi çok korkuyorum.
cecemm canım dünde yazdım sana ama görmedin , diğer topikte sorunlardan fazla birşey konuşulmuyor, zaten öyle de olması gerekiyor, vaji ile ilgili yardımlarımızı sorunlarımızı o başlık altında konuşacağız sizin gibilere ordan yardım edeğiz öylede olmalı , diğer topikte sohbet olsa birinin sorunu arada kaynayabilir , göremeyiz , burası sohbet etmek geyik yapmak için açılmış bir topik başlıktanda anlaşıldığı gibi ve kimse burda vaji konuşmuyor farkındaysan,bu başlık açılınca farkettim herkesin konuşacak çok fazla şeyi varmış, eğleniyoruz dertleşiyoruz gülüyoruz birbirimizi tanıyoruz burada iyi olmadı mı???
Sizler ne diyorsunuz kızlar??? hatırladığım kadarı ile herkes bu fikrimi çok beğenmişti topikte aldı başını gidiyor
cecemm canım dünde yazdım sana ama görmedin , diğer topikte sorunlardan fazla birşey konuşulmuyor, zaten öyle de olması gerekiyor, vaji ile ilgili yardımlarımızı sorunlarımızı o başlık altında konuşacağız sizin gibilere ordan yardım edeğiz öylede olmalı , diğer topikte sohbet olsa birinin sorunu arada kaynayabilir , göremeyiz , burası sohbet etmek geyik yapmak için açılmış bir topik başlıktanda anlaşıldığı gibi ve kimse burda vaji konuşmuyor farkındaysan,bu başlık açılınca farkettim herkesin konuşacak çok fazla şeyi varmış, eğleniyoruz dertleşiyoruz gülüyoruz birbirimizi tanıyoruz burada iyi olmadı mı???
Sizler ne diyorsunuz kızlar??? hatırladığım kadarı ile herkes bu fikrimi çok beğenmişti topikte aldı başını gidiyor
canım yenmiş biri olarak böyle düşünmen çok normal ben bu siteyi vajiliyim diye buldum sizler gibi ama olaya birde benim açımdan bak ben daha yenemedim ve daha bir çok kişi yenemedi belki buradaki herkeze bakıyorum yenmiş olduğunuz için artık kendinize göre tabiki farklı sşeyleri konuşmaya başladınız sizde haklısınız çünkü artık sizin öyle bir sorununuz kalmadı ama birde bizim gibilerin açısından bakın ben onu demeye çalıştım ben bu siteye girip hoş sohbet yada vaji konusu karışık okuduğumda bile iyi hisediyordum şimdi burada ben kendimi tuaf hisettim canım yani anlatabiliyormuyum sanki kocaman bir ailemi kaybettim sizede hakveriyorum yenmiş olsaydım böyle bir üzüntü duymazdım kendimi çok yanlız hisettim tabiki mecbur değilsiniz sanırım bizler size alıştık ve hep orda görmek istiyoruz k bakmayın ama gerçekten tuaf oldum yoksa sen güzel bişiy düşündün ona lafım yokda birde benim tarafımdan bak olayayanlışmı davranıyorum acaba böyle yaparak bilemiyorum neyse...
canım yenmiş biri olarak böyle düşünmen çok normal ben bu siteyi vajiliyim diye buldum sizler gibi ama olaya birde benim açımdan bak ben daha yenemedim ve daha bir çok kişi yenemedi belki buradaki herkeze bakıyorum yenmiş olduğunuz için artık kendinize göre tabiki farklı sşeyleri konuşmaya başladınız sizde haklısınız çünkü artık sizin öyle bir sorununuz kalmadı ama birde bizim gibilerin açısından bakın ben onu demeye çalıştım ben bu siteye girip hoş sohbet yada vaji konusu karışık okuduğumda bile iyi hisediyordum şimdi burada ben kendimi tuaf hisettim canım yani anlatabiliyormuyum sanki kocaman bir ailemi kaybettim sizede hakveriyorum yenmiş olsaydım böyle bir üzüntü duymazdım kendimi çok yanlız hisettim tabiki mecbur değilsiniz sanırım bizler size alıştık ve hep orda görmek istiyoruz k bakmayın ama gerçekten tuaf oldum yoksa sen güzel bişiy düşündün ona lafım yokda birde benim tarafımdan bak olayayanlışmı davranıyorum acaba böyle yaparak bilemiyorum neyse...
canımm okurken üzüldüm bak biz yenmişler ve yenmemişler diye ayırmıyoruz sakın öyle düşünme biz vaji kardeşiyiz orayı da ihmal etmemek üzere buraya geçtik zaten hepimiz bakıyoz oraya da sen kendini yalnız hissetme ne olur tamam mı canım sende yeneceksin tabi ki bu düşünceleri at kafandan bizi üzme
mesai bitti çıkıyom şimdi hepinize iyi akşamlar cecemcim sıkma canını her daim yanındayız tatlımhepinizi öpüyorum hoş sohbetler kırılmaca darılmaca yokk
kuzum haklısın ama çoğu kişi iki başlığıda açık tutuyor ve bakıyor birinin sorunu olsa orda emin ol biri buraya yazar hadi diğer başlığa geçelim cecemin yada x kişinin sorunu var kızlar der herkes diğer topikte yardım etmeye çalışır, kendini yalnız hissetme biz hep yanındayız biliyorsun , seninlede ilgileneceğiz yalnız bırakmayız seni biliyorsun sakın böyle düşünme olurmu ???
canımm okurken üzüldüm bak biz yenmişler ve yenmemişler diye ayırmıyoruz sakın öyle düşünme biz vaji kardeşiyiz orayı da ihmal etmemek üzere buraya geçtik zaten hepimiz bakıyoz oraya da sen kendini yalnız hissetme ne olur tamam mı canım sende yeneceksin tabi ki bu düşünceleri at kafandan bizi üzme
sanırım fazla duygusal yaklaştım olaya böyle varya anlatamam buz gibi terkedilmiş biyere girdim sanki sonra baktım herkez burda ya dedim ben şimdi nereye yazsam oyüzden çok tuaf oldum neyse alışırım yakında bu duruma sadece sizlere çok alıştım ve bu duruma düştüm kızlar orayı böyle gördüm ya tmm dedim ben yenemicem artık sanırım oturdum ağladım deli gibi oyüzden bestcim sen güzel düşündün canım benim haklısın umarım ben ve yenemeyen diğer arkadaşlarda kurtuluruz bu şeyden bugün eş denemesi yapmıştım ama eşim işe gitmicekti ve birden tel geldi yarıda kaldı gitmeseydi % 80 olacaktı hissediyordum ama gitti vucudum çok iyi hazırlanmıştı ama olmadı birazda ona üzüldüm galiba aman neyse hayırlısı bakalım..