Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

yok kuzum sen oraya yaz biz bakarız merak etme.. ben bakmadım ama yazan olmamış zaten bak herkes aynı şeyi diyo

canım orası doğru belki hemen çocuğumuz olmayacak ama ya olursa %50 şans var.yani psikolojik olarak buna hazır değilken hamile kalsam ne yapacağımı şaşırdım.bikere hamile misin diye çok soran oldu o aralar idrar sorunum falan da vardı.kendi kendime stres yaptım,çünkü hazır değildim.şu aralar araştırma içindeyim eskisi kadar katı bakmıyorum olaya ama dediğim gibi çok korkuyorum.

canım o topiği de takip ediyoruz kendini yalnız hissetme lütfen.ama orda bukadar yazışma olduğunu düşünsene bu defa soru ve cevaplar arada kayanayacak.sen sorunu istediğin yere yaz ister oraya ister buraya.

yok kuzum sen oraya yaz biz bakarız merak etme.. ben bakmadım ama yazan olmamış zaten bak herkes aynı şeyi diyo

evet bende bakıyorum sorunu olup yazan olsa cevap verebiliriz herkes de verir bencede

ya zaten topic orda tanışıp kaynaşanların topiği yani illaki yenmek gerekmiyo buraya girmek için.canım biz zaten oraya hep bakıyoruz o konuda bi sıkıntı yok.yani mesela bende diğer topik hep başka bi sekmede açık

Canım bende dogumdan falan cok korkuyorum. Ama hamile olmayıda cok istıyorum cocukları cok sevıyorum cunku. Hem ınsan dogum anında agrısına deıl bebegıne yogunlasıyormus ve agrısını anlamıyormus bıle. Biz vajiyi yenmiş kişileriz dogum bize vızzz gelir . ( kendimi boyle kandırıyorum )

cecemim bi de şöyle düşün o topikte burda konuştuklarımız çok konu dışı kalıyo.. bak burda ne güzel tanışıyoruz kaynaşıyoruz.. daha yakın tanıyoruz birbirimiz.. sen eğer sorun varsa yaz oraya cevap veren çok olur merak etme cnm burdada geyik yaparız ne güsel

canım yenmiş biri olarak böyle düşünmen çok normal ben bu siteyi vajiliyim diye buldum sizler gibi ama olaya birde benim açımdan bak ben daha yenemedim ve daha bir çok kişi yenemedi belki buradaki herkeze bakıyorum yenmiş olduğunuz için artık kendinize göre tabiki farklı sşeyleri konuşmaya başladınız sizde haklısınız çünkü artık sizin öyle bir sorununuz kalmadı ama birde bizim gibilerin açısından bakın ben onu demeye çalıştım ben bu siteye girip hoş sohbet yada vaji konusu karışık okuduğumda bile iyi hisediyordum şimdi burada ben kendimi tuaf hisettim canım yani anlatabiliyormuyum sanki kocaman bir ailemi kaybettim sizede hakveriyorum yenmiş olsaydım böyle bir üzüntü duymazdım kendimi çok yanlız hisettim tabiki mecbur değilsiniz sanırım bizler size alıştık ve hep orda görmek istiyoruz k bakmayın ama gerçekten tuaf oldum yoksa sen güzel bişiy düşündün ona lafım yokda birde benim tarafımdan bak olaya yanlışmı davranıyorum acaba böyle yaparak bilemiyorum neyse...

kuzum haklısın ama çoğu kişi iki başlığıda açık tutuyor ve bakıyor birinin sorunu olsa orda emin ol biri buraya yazar hadi diğer başlığa geçelim cecemin yada x kişinin sorunu var kızlar der herkes diğer topikte yardım etmeye çalışır, kendini yalnız hissetme biz hep yanındayız biliyorsun , seninlede ilgileneceğiz yalnız bırakmayız seni biliyorsun sakın böyle düşünme olurmu ???

canımm okurken üzüldüm bak biz yenmişler ve yenmemişler diye ayırmıyoruz sakın öyle düşünme biz vaji kardeşiyiz orayı da ihmal etmemek üzere buraya geçtik zaten hepimiz bakıyoz oraya da sen kendini yalnız hissetme ne olur tamam mı canım sende yeneceksin tabi ki bu düşünceleri at kafandan bizi üzme

en kötü günlerimizde beraberdik yine beraberiz canım sakın öyle şeyler düşünme...

evet hatta biri sormuştu iki yere nasıl yetişeceğiz diye bende iki sekmeyide açık tutarsak kolay olur demiştim hatırlarsın elab, herkesin konuşacak çok şeyi varmış bak , hem biri sorununu yazsa şimdi direk görülecek cevap yazması yada sayfalarca geri gidip okumaya da gerek kalmıyacak

mesai bitti çıkıyom şimdi hepinize iyi akşamlar cecemcim sıkma canını her daim yanındayız tatlım hepinizi öpüyorum hoş sohbetler kırılmaca darılmaca yokk

mesai bitti çıkıyom şimdi hepinize iyi akşamlar cecemcim sıkma canını her daim yanındayız tatlım hepinizi öpüyorum hoş sohbetler kırılmaca darılmaca yokk

tamam kuzum yarın görüşürüz

cecemimmm sen sorunu ister buraya ister oraya yaz herkes cvp verir sen kendini yalniz hissetme o topicte sohbet edince sorular arada kayniyo burda hem sohbet edip hemde size yardimci olabiliriz

sanırım fazla duygusal yaklaştım olaya böyle varya anlatamam buz gibi terkedilmiş biyere girdim sanki sonra baktım herkez burda ya dedim ben şimdi nereye yazsam oyüzden çok tuaf oldum neyse alışırım yakında bu duruma sadece sizlere çok alıştım ve bu duruma düştüm kızlar orayı böyle gördüm ya tmm dedim ben yenemicem artık sanırım oturdum ağladım deli gibi oyüzden bestcim sen güzel düşündün canım benim haklısın umarım ben ve yenemeyen diğer arkadaşlarda kurtuluruz bu şeyden bugün eş denemesi yapmıştım ama eşim işe gitmicekti ve birden tel geldi yarıda kaldı gitmeseydi % 80 olacaktı hissediyordum ama gitti vucudum çok iyi hazırlanmıştı ama olmadı birazda ona üzüldüm galiba aman neyse hayırlısı bakalım..

canım niye öyle düşünüyosun üzüldüm yenenler yenemeyenler diye bişey mi var??
hepimiz aynı sıkıntıyı yaşadık
orda vajiyle ilgili sıkıntılarını yaz bu topik de sohbet et
diğer topik de çözüm bulursun, bu topik de sohbet edersin birazda olsa sıkıntın gitmiş vajıyı düşünmemiş olursun
vajıyı yasamayan bılmez o yuzden herkes yardımcı olur nereye yazarsan yaz
kendini yanlız hissetme
seviliyosun ve hepimiz yanındayız

kuzum bende öle hazırlamıştım kendimi aksiliklerden yapamamıştık ,kafanda bitirmişsin eğer vucudun hazırsa bu da demek oluyor ki ne zaman denersin başaracaksın , yeterki çekme kendin baskı falna olduğunda derin derin nefes al ver takrar dene bak nasılda kolay olcak , üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…