Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

sağol canım benim bende sizleri çok seviyorum gerçekten...

inş. canım inş. bakalım hayırlısı artık uzun zamandır ilk defa vucudum öyle hazırlanmıştı çok iyidim cidden öyle birdaha olursam kesin olur zaten :))

olcak olcakkk

kızlar bi tel geldi 15 dk konuştum kaç sayfa ilerlemişsiniz pes valla ben bi yazdıklarınıza göz ucuyla bakıyım da geliyim

best ben dun senın fotonu gormedım ama :44::44::44:

selam kizlar saatlerdir sayfa öyle acik kalmis ev isleriyle ugrastim öldüm bittim resmen.napiosunzu bakyim

selam kizlar saatlerdir sayfa öyle acik kalmis ev isleriyle ugrastim öldüm bittim resmen.napiosunzu bakyim

napalım canım herkesler bir yerlere kaçtı kaldık böle :) kolay gelsin temizledin evini mis mis otur şimdi

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim mutluluktan ağlıyorummmm Cnmmm korkma benim bi ablamında öle oldu kese gözükmedi ama o erken oldugu iiçindir hiç koorkmaa bence eşine kese belli olsun öle ssöleee ....bide süpriz için tüyo verim yani ben öle yapmak istiyorum bi kutu içine ya emzik yada bebiş ayakkabısını paketlettirip hediye gibi verip öle anlamasını istiyorummm öle yapabilirsintekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrr

evet ecrinde hamile kaldı hadi bakalım benim artık 1 yıl uzatmalı kesin..... :)

bu arada bende öyle yapacammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…