Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

canım niye öyle düşünüyosun üzüldüm yenenler yenemeyenler diye bişey mi var??
hepimiz aynı sıkıntıyı yaşadık :KK5:
orda vajiyle ilgili sıkıntılarını yaz bu topik de sohbet et:nazar:
diğer topik de çözüm bulursun, bu topik de sohbet edersin birazda olsa sıkıntın gitmiş vajıyı düşünmemiş olursun:KK34:
vajıyı yasamayan bılmez o yuzden herkes yardımcı olur nereye yazarsan yaz :KK16:
kendini yanlız hissetme :nazar:
seviliyosun ve hepimiz yanındayız :KK16::KK16::KK16:

sağol canım benim:KK16: bende sizleri çok seviyorum gerçekten...

kuzum bende öle hazırlamıştım kendimi aksiliklerden yapamamıştık ,kafanda bitirmişsin eğer vucudun hazırsa bu da demek oluyor ki ne zaman denersin başaracaksın , yeterki çekme kendin baskı falna olduğunda derin derin nefes al ver takrar dene bak nasılda kolay olcak , üzülmeee :KK19::KK19::KK19::KK19:

inş. canım inş. bakalım hayırlısı artık uzun zamandır ilk defa vucudum öyle hazırlanmıştı çok iyidim cidden öyle birdaha olursam kesin olur zaten :))

sağol canım benim:KK16: bende sizleri çok seviyorum gerçekten...

inş. canım inş. bakalım hayırlısı artık uzun zamandır ilk defa vucudum öyle hazırlanmıştı çok iyidim cidden öyle birdaha olursam kesin olur zaten :))

olcak olcakkk :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bi tel geldi 15 dk konuştum kaç sayfa ilerlemişsiniz pes valla:KK9::KK9::KK9: ben bi yazdıklarınıza göz ucuyla bakıyım da geliyim:KK52::KK52::KK52:

selam kizlar saatlerdir sayfa öyle acik kalmis ev isleriyle ugrastim öldüm bittim resmen.napiosunzu bakyim

selam kizlar saatlerdir sayfa öyle acik kalmis ev isleriyle ugrastim öldüm bittim resmen.napiosunzu bakyim

napalım canım herkesler bir yerlere kaçtı kaldık böle :) kolay gelsin temizledin evini mis mis otur şimdi :KK16::KK16::KK16:

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim mutluluktan ağlıyorummmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Cnmmm korkma benim bi ablamında öle oldu kese gözükmedi ama o erken oldugu iiçindir hiç koorkmaa bence eşine kese belli olsun öle ssöleee ....bide süpriz için tüyo verim yani ben öle yapmak istiyorum bi kutu içine ya emzik yada bebiş ayakkabısını paketlettirip hediye gibi verip öle anlamasını istiyorummm öle yapabilirsin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim mutluluktan ağlıyorummmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Cnmmm korkma benim bi ablamında öle oldu kese gözükmedi ama o erken oldugu iiçindir hiç koorkmaa bence eşine kese belli olsun öle ssöleee ....bide süpriz için tüyo verim yani ben öle yapmak istiyorum bi kutu içine ya emzik yada bebiş ayakkabısını paketlettirip hediye gibi verip öle anlamasını istiyorummm öle yapabilirsin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

evet ecrinde hamile kaldı hadi bakalım benim artık 1 yıl uzatmalı kesin..... :)

bu arada bende öyle yapacammm

X