adetin geçtiyse yap canım ama geçemdiyse tavsiye etmem boşuna moral bozuyolar
tabi dediğin gibi zevk meselesi sen önerini yap ben indireyim.yani aşağı yukarı aynıdır zevklerimiz bence.
eceeee tam da benim gibiymiş süren (33) bu durumda ben 12. günü de 15. günü de kaçırdım Allah ıma sığınıyorum ecrinin dedği gibi . inşaallah bugünler dışında da olabiliyordur
kızlar topic ne güzel kaynıyor hamiş haberleri ve hamiş adayları ile...ben de bazen bir heves düşünüyorum ama sonra doğum anı geliyor aklıma çok korkuyorum.hoş korkunun ecele faydası yok ama daha jinekoloğa bile gidemedim.ne yapıcam ben:18:
tamam canım ne tarz seviyorsun en çok onlardan başlim , mesela benim en çok sevdiğim filmler var defalarca izlediğim.
Amelie
Wall-e
P.s I Love You
The Dark Knight
Love Actually
Volver
...
kızlar topic ne güzel kaynıyor hamiş haberleri ve hamiş adayları ile...ben de bazen bir heves düşünüyorum ama sonra doğum anı geliyor aklıma çok korkuyorum.hoş korkunun ecele faydası yok ama daha jinekoloğa bile gidemedim.ne yapıcam ben:18:
valla bende çok korkuyorum gerçi daha erken 3 sene düşünmüyoruz biz , geçenlerde annemle bu konuyu konuştum kardeşimle beni normal doğumla doğurmuş , detaylı şekilde anlattı dedim herkes yapıyor ben neden yapamim, Allah sabrını verir mutlaka birde düşünsene o kadar acı çekceksin belki ama kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğu düşün bence seni rahatlatır birazcıkda olsaaa
tamam canım ne tarz seviyorsun en çok onlardan başlim , mesela benim en çok sevdiğim filmler var defalarca izlediğim.
Amelie
Wall-e
P.s I Love You
The Dark Knight
Love Actually
Volver
...
benim adım khan var oda çok güzel bi hint filmi şimdi geldi aklıma
canımmm yaaaa keşke şuanki duygularımı size hissettirebilme imkanım olabilseydiii...Onu veren doğumada dayanma gücü verecektir....hep düşünürümm yani şimdi değil de...mucizevi bişeyy ve o mucize sizin içinizde cereyan ediyor....senin kanınla besleniyor savunmasız miniminnak:)))keşke vaji olmayaydım da daha evvel tadaydımm:)))genç annlere imreniyorumm...kol kola geziolar...söylemesi ayıptır ben 29,5 yaaşındayımminsan herşeyi takıo yaşı bile egnel sayıyor yeri geliyor...yapın yapın gelin kızlarrrr
tamam canım onlara bakayım ben esaretin bedeli wanted akıl oyunları pamuk prenses ve avcı...gibi filmler bilmiyorum anlatabildimmi ne tarz izlediğimi.bunlar bilindik die yazdım
demek annişşş oluyosun canımmm çok tebrik ederim çok sevindim ayy harikaaa
valla bende çok korkuyorum gerçi daha erken 3 sene düşünmüyoruz biz , geçenlerde annemle bu konuyu konuştum kardeşimle beni normal doğumla doğurmuş , detaylı şekilde anlattı dedim herkes yapıyor ben neden yapamim, Allah sabrını verir mutlaka birde düşünsene o kadar acı çekceksin belki ama kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğu düşün bence seni rahatlatır birazcıkda olsaaa
biz de 3 yıl olmasın diyorduk da eşim çocukları çok seviyor ve dialoğu çok güzel.bazen gaza gelip acaba diyoruz ama sonra ikimizden biri oyunbozanlık yapıyorallahım çoğu şeyden korkmam erkek gibiyimdir ama gel gelelim bana doktor hastane kan iğne demeyin yeter ki.ya ilk kanımı evlilik tahlillerinde verdim ama ozaman gelene kadar da vazgeçmeyi düşünmedim değil böyle bir sorunlu kızçeyim işte
hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok sizi seviyorummm
anladım canım tamam sen benim dediklerimi izle , bitirince bana özelden falan bir şekilde ulaş ben sana yeni filmler söylerim olur mu ???
seyrettik ahmetle çok uzun filmdi ama hiç sıkılmadan izledikk çok güzeldi gerçekten