Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar topic ne güzel kaynıyor hamiş haberleri ve hamiş adayları ile...ben de bazen bir heves düşünüyorum ama sonra doğum anı geliyor aklıma çok korkuyorum.hoş korkunun ecele faydası yok ama daha jinekoloğa bile gidemedim.ne yapıcam ben:18:

tabi dediğin gibi zevk meselesi sen önerini yap ben indireyim.yani aşağı yukarı aynıdır zevklerimiz bence.

tamam canım ne tarz seviyorsun en çok onlardan başlim , mesela benim en çok sevdiğim filmler var defalarca izlediğim.
Amelie
Wall-e
P.s I Love You
The Dark Knight
Love Actually
Volver
...

eceeee tam da benim gibiymiş süren (33) bu durumda ben 12. günü de 15. günü de kaçırdım Allah ıma sığınıyorum ecrinin dedği gibi . inşaallah bugünler dışında da olabiliyordur

bizim yaptığımız dönemleri bilseniz gülersiniz okadar abidik gubidik dönemler kiii...bilinçlide yapmadık yanii...ovulasyon günümü adet düzensizliğinden dolayı bilemiyordum çünkübi adetten diğer adete tek elin parmaklarını geçmez zaten yaptığımız...Rabbim hayırlısıyla nasip etsinnn....Rabbim ol desinnn hiçde olmaz dediğin zamanda bile olur...ben doğum kontrol hapıyla korunurken yani çocuğa hazır değilken hamile kalanları biliyorum tanıdıklardan....

valla bende çok korkuyorum gerçi daha erken 3 sene düşünmüyoruz biz , geçenlerde annemle bu konuyu konuştum kardeşimle beni normal doğumla doğurmuş , detaylı şekilde anlattı dedim herkes yapıyor ben neden yapamim, Allah sabrını verir mutlaka birde düşünsene o kadar acı çekceksin belki ama kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğu düşün bence seni rahatlatır birazcıkda olsaaa

tamam canım ne tarz seviyorsun en çok onlardan başlim , mesela benim en çok sevdiğim filmler var defalarca izlediğim.
Amelie
Wall-e
P.s I Love You
The Dark Knight
Love Actually
Volver
...

tamam canım onlara bakayım ben esaretin bedeli wanted akıl oyunları pamuk prenses ve avcı...gibi filmler bilmiyorum anlatabildimmi ne tarz izlediğimi.bunlar bilindik die yazdım

canımmm yaaaa keşke şuanki duygularımı size hissettirebilme imkanım olabilseydiii...Onu veren doğumada dayanma gücü verecektir....hep düşünürümm yani şimdi değil de...mucizevi bişeyy ve o mucize sizin içinizde cereyan ediyor....senin kanınla besleniyor savunmasız miniminnak:)))keşke vaji olmayaydım da daha evvel tadaydımm:)))genç annlere imreniyorumm...kol kola geziolar...söylemesi ayıptır ben 29,5 yaaşındayımminsan herşeyi takıo yaşı bile egnel sayıyor yeri geliyor...yapın yapın gelin kızlarrrr

biz de 3 yıl olmasın diyorduk da eşim çocukları çok seviyor ve dialoğu çok güzel.bazen gaza gelip acaba diyoruz ama sonra ikimizden biri oyunbozanlık yapıyor allahım çoğu şeyden korkmam erkek gibiyimdir ama gel gelelim bana doktor hastane kan iğne demeyin yeter ki.ya ilk kanımı evlilik tahlillerinde verdim ama ozaman gelene kadar da vazgeçmeyi düşünmedim değil böyle bir sorunlu kızçeyim işte

Amelie
Wall-e
P.s I Love You
The Dark Knight
Love Actually
Volver
...

benim adım khan var oda çok güzel bi hint filmi şimdi geldi aklıma

annelik muhakkak çok özel bir duygu Allahtan kadınlara armağan.Aslında istiyorum ama o tahliller sonra doğum vs. ben korkudan bebeğime zarar veririm diye korkuyorum.korkuyorum da bakalım nereye kadar elbet onun da zamanı gelecek.tam kendimi alıştırıyorum sonra yine bişey çıkıyor aklım çok karıştı doğrusu.

tamam canım onlara bakayım ben esaretin bedeli wanted akıl oyunları pamuk prenses ve avcı...gibi filmler bilmiyorum anlatabildimmi ne tarz izlediğimi.bunlar bilindik die yazdım

anladım canım tamam sen benim dediklerimi izle , bitirince bana özelden falan bir şekilde ulaş ben sana yeni filmler söylerim olur mu ???

demek annişşş oluyosun canımmm çok tebrik ederim çok sevindim ayy harikaaa

inş. canım keseyi görmeden paçayı sıvadık sizle paylaşmak istedimm çokkkkk şeyler paylaştık burda hala paylaşıyoruzzz söylememden edemezdimm.inş. keseyide görürsem haftaya accuk daha rahatlcam:)))

ya ben açıkçası şöyle düşünüyorum:evlenmeden önce herkes ilk gece korkusunu zorluğunu anlatır aklımızda öle kalır.şimdi evlendik doğumun ne kadar zor olduğu anlatılıyo.bence çok acımasızca.kişiye göre değişir bu durum.bende korkuyorum dr a gitmeye ama geçen hafta gittimya ondan sonra ya kocaman şeyi vajiye sokmaya çalıştı.birde durumu söyledim.bi rahatlat acımicak falan de yok bir anda bacaklarımı zorla açtı ittiriyo bende çığlık attım çektim kendimi.ben yendim dediğin için yaptım dio.yendimde o kadarda ii değilim daha dedim.hamile kalmak istiyorum ama hep acaba dr a nasıl gitcem diyorum.artık bi şekilde aşmam lazım bunu

bende bayılıyorum çocuklara, ama daha hazır değilim çocuk yetiştirmeye hem evlilik iyice otursun, düzene girelim istiyorum bir yandan da, gezmek istediğimiz çok yer var onları da aradan çıkaralım diyoruz ,çünkü çocuk olunca çok zor olur:26::26::26:
Sorunlu değilsin canım herkesde senin kadar var korku merak etme yalnız değilsinn

ay inanmıyorum yaaa canım benimmmm süperr çok sevindimmm bebiş geliyoooo teyze oluyozzzz demek hııı Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde kuzum valla ço ksevindim bu habere :124::124::124:

anladım canım tamam sen benim dediklerimi izle , bitirince bana özelden falan bir şekilde ulaş ben sana yeni filmler söylerim olur mu ???

ii oldu ya böle bu akşam izlerim belki birini.eşim gelsinde bakalım.teşekkür ederim bestcim

ben ne zamn bebk yapmaya karar vercem acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…