annelik muhakkak çok özel bir duygu Allahtan kadınlara armağan.Aslında istiyorum ama o tahliller sonra doğum vs. ben korkudan bebeğime zarar veririm diye korkuyorum.korkuyorum da bakalım nereye kadar elbet onun da zamanı gelecek.tam kendimi alıştırıyorum sonra yine bişey çıkıyor aklım çok karıştı doğrusu.
ben ne zamn bebk yapmaya karar vercem acaba
ben ne zamn bebk yapmaya karar vercem acaba
ya ben açıkçası şöyle düşünüyorum:evlenmeden önce herkes ilk gece korkusunu zorluğunu anlatır aklımızda öle kalır.şimdi evlendik doğumun ne kadar zor olduğu anlatılıyo.bence çok acımasızca.kişiye göre değişir bu durum.bende korkuyorum dr a gitmeye ama geçen hafta gittimya ondan sonra ya kocaman şeyi vajiye sokmaya çalıştı.birde durumu söyledim.bi rahatlat acımicak falan de yok bir anda bacaklarımı zorla açtı ittiriyo bende çığlık attım çektim kendimi.ben yendim dediğin için yaptım dio.yendimde o kadarda ii değilim daha dedim.hamile kalmak istiyorum ama hep acaba dr a nasıl gitcem diyorum.artık bi şekilde aşmam lazım bunu
ii oldu ya böle bu akşam izlerim belki birini.eşim gelsinde bakalım.teşekkür ederim bestcim
bende istemiyorum daha çok erken yaannem tutturmuş ssen yap ben bakarım sana hiç yük olmaz diye
bizim yaptığımız dönemleri bilseniz gülersiniz okadar abidik gubidik dönemler kiii...bilinçlide yapmadık yanii...ovulasyon günümü adet düzensizliğinden dolayı bilemiyordum çünkübi adetten diğer adete tek elin parmaklarını geçmez zaten yaptığımız...Rabbim hayırlısıyla nasip etsinnn....Rabbim ol desinnn hiçde olmaz dediğin zamanda bile olur...ben doğum kontrol hapıyla korunurken yani çocuğa hazır değilken hamile kalanları biliyorum tanıdıklardan....
ya kızlar birşey dicemtamam bu topik iyi oldu iyi olmasınada bence bu sohbetler orda dönerken daha iyidi ya hem oraya gelenler içeriyi dolu görüp hevesli şekilde bize katılıyorlardı hemde ne bileyim ben şimdi orda yanlız hisettim kendimi girdiğimde herkez burda ya bişey demek istesem vajiyle iligli burayamı yazsam orayamı anlamadım kaldım ortada soğudum birden ( oraya geri gelin yaa burdan devam etsek istemsiz şekilde burdan yazmaya başlıcaz biz yenmeyenler olarak bi zaman sonra derdimizi böyle karışıcak ortalık tmm siz yendiniz sizin için iyi ama tuaf hisettim kendimi benimle aynı fikirde olan varmı sonuçta bizler o sayfada tanıştık ve ordan bizim grup olarak herşeyi konuşmamızın sakıncası olacağını sanmıyorum bilemiyorum ben burda iyi hisetmiyorum k bakmayın
ay inanmıyorum yaaacanım benimmmm süperr çok sevindimmm bebiş geliyoooo teyze oluyozzzz demek hııı Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde kuzum valla ço ksevindim bu habere :124::124::124:
daha dur sen 6 ay olmuş.erken bence tadını çıkar
canımm tahlilleri bebek düşünsende düşünmesende yaptır şimdiden sağlıklı olup olmadığını bil...alttan ultrasona normalde sokmaması gerekirdi beni bugün ama benim heralde umutsuzluğumu görünce adette olmayınca bi bakalım dedii ikinci kez oldum yaniii...hiç korkulacak bişi yok inan bana ince zatenn p...s ten....hormon tahilil felanda zaten koldan kan alıp bakıolar hissetmiosunn...korkmakla ötelersin ama kaçış yokkk...kendi sağlığın için iyi olur eğer bebekte düşünürseniz kafan rahat olur...benim gibi kurmazsınn...doktor benden hormon tahlili istemedi bende diyemedimm neler geldi aklıma kist mi var....hormonlarımmı bozuk troitlerimde sorunmu var ya gebe kalamazsam ki eğer tedavi edilmezse çok uzun sürebiliyor geçmesi...hiç ihmal etme...zaman zaman problem yaşıosunn takipteyimm herşeyin çözümü var git sen bi kontrol amaçlı muayene ol...
bende gitmeidm daha hiç doktora vala bende korkuyorum anlattın iyice korktumm:18::18::18:
Rica ederim kuzumm her zamannn
bende bayılıyorum çocuklara, ama daha hazır değilim çocuk yetiştirmeye hem evlilik iyice otursun, düzene girelim istiyorum bir yandan da, gezmek istediğimiz çok yer var onları da aradan çıkaralım diyoruz ,çünkü çocuk olunca çok zor olur:26::26::26:
Sorunlu değilsin canım herkesde senin kadar var korku merak etme yalnız değilsinn[/Q
ya kızlar birşey dicemtamam bu topik iyi oldu iyi olmasınada bence bu sohbetler orda dönerken daha iyidi ya hem oraya gelenler içeriyi dolu görüp hevesli şekilde bize katılıyorlardı hemde ne bileyim ben şimdi orda yanlız hisettim kendimi girdiğimde herkez burda ya bişey demek istesem vajiyle iligli burayamı yazsam orayamı anlamadım kaldım ortada soğudum birden ( oraya geri gelin yaa burdan devam etsek istemsiz şekilde burdan yazmaya başlıcaz biz yenmeyenler olarak bi zaman sonra derdimizi böyle karışıcak ortalık tmm siz yendiniz sizin için iyi ama tuaf hisettim kendimi benimle aynı fikirde olan varmı sonuçta bizler o sayfada tanıştık ve ordan bizim grup olarak herşeyi konuşmamızın sakıncası olacağını sanmıyorum bilemiyorum ben burda iyi hisetmiyorum k bakmayın
onu bende düşündüm. burdaki trafikten oraya geçemiyorum açıkçası ne yalan söylim....