Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

canımm tahlilleri bebek düşünsende düşünmesende yaptır şimdiden sağlıklı olup olmadığını bil...alttan ultrasona normalde sokmaması gerekirdi beni bugün ama benim heralde umutsuzluğumu görünce adette olmayınca bi bakalım dedii ikinci kez oldum yaniii...hiç korkulacak bişi yok inan bana ince zatenn p...s ten....hormon tahilil felanda zaten koldan kan alıp bakıolar hissetmiosunn...korkmakla ötelersin ama kaçış yokkk...kendi sağlığın için iyi olur eğer bebekte düşünürseniz kafan rahat olur...benim gibi kurmazsınn...doktor benden hormon tahlili istemedi bende diyemedimm neler geldi aklıma kist mi var....hormonlarımmı bozuk troitlerimde sorunmu var ya gebe kalamazsam ki eğer tedavi edilmezse çok uzun sürebiliyor geçmesi...hiç ihmal etme...zaman zaman problem yaşıosunn takipteyimm herşeyin çözümü var git sen bi kontrol amaçlı muayene ol...

ya kızlar birşey dicem tamam bu topik iyi oldu iyi olmasınada bence bu sohbetler orda dönerken daha iyidi ya hem oraya gelenler içeriyi dolu görüp hevesli şekilde bize katılıyorlardı hemde ne bileyim ben şimdi orda yanlız hisettim kendimi girdiğimde herkez burda ya bişey demek istesem vajiyle iligli burayamı yazsam orayamı anlamadım kaldım ortada soğudum birden ( oraya geri gelin yaa burdan devam etsek istemsiz şekilde burdan yazmaya başlıcaz biz yenmeyenler olarak bi zaman sonra derdimizi böyle karışıcak ortalık tmm siz yendiniz sizin için iyi ama tuaf hisettim kendimi benimle aynı fikirde olan varmı sonuçta bizler o sayfada tanıştık ve ordan bizim grup olarak herşeyi konuşmamızın sakıncası olacağını sanmıyorum bilemiyorum ben burda iyi hisetmiyorum k bakmayın

bende gitmeidm daha hiç doktora vala bende korkuyorum anlattın iyice korktumm:18::18::18:

ii oldu ya böle bu akşam izlerim belki birini.eşim gelsinde bakalım.teşekkür ederim bestcim

Rica ederim kuzumm her zamannn

bende istemiyorum daha çok erken ya annem tutturmuş ssen yap ben bakarım sana hiç yük olmaz diye

bende de bakacak çok ama ben çalışıyom nasıl olcak bilmiyom birde 1 yıl bir dolsun daha erken diyom ama yaş 27 tabi olması da gerek artık hayırlısı Allahtan

amin ecrinim inşaallah her anlamda sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlısıyla birlikte nasıp etsin Allah ım isteyen herkese

onu bende düşündüm. burdaki trafikten oraya geçemiyorum açıkçası ne yalan söylim....

bende hala inanamıyorummm keseyi görmedim daha oyüzden endişelerim var...daha çok yeni ...Aminn canımm inşallahhh sende yende gel katıl bize haydii

kesinlikle çok haklısın canım.kan için söz veremem ama izine ayrıldığımda muayne olacağıma söz veriyorum.artık sıkıldım,vaji bitti ama bu defa başka bir sorun başladı.eşim bu konuda benden çok daha titiz vajiliyken istersen doktora gidelim -cıııkkk ,vaji bitti hadi doktora götüreyim seni....-cıııkkk.bir gün o da patlıycak ya hadi hayırlısı

Kızlar bizde evlenmeden önce eşimle konusmustuk 2 yıl falan cocuk dusunmuyoduk. sonra cevremdekı ınsanlar cocuk yap demeye basladı tabı ben vajı oldugum ıcın dusunmuyoruz dıyodum herkese. Taki vajıyı yenmeden bı kac ay once tanıdık bırı dedıkı ne bılıyosun hemen cocugun olacagını belkıde hemen olmayacak korunmayı bırak dedi ( vajılıyken herkese korundugumuzu soyluyordum ). Bu laf kafamda o kadar yer ettiki kendı kendıme vajıyı yenınce korunmuycam dedım ve oylede yaptım . Vajıyı evlılıgımızın 15 ayında yendım suan evlılıgımızın 19 ayı ve ben 4 aydır korunmamamıza ragmen hamile olamıyorum. doktora gıttım hormon testı falanda yaptı hersey normal dedi.
Bu yuzden arkadaslar hemen cocugunuzun olmaması ıhtımalını goz onunde bulundurun derım ben. bana sankı hemen hamıle kalacakmısım gibi geliyodu ama hiçte oyle olmadı ve aylar gectıkce ınsan daha bir strese giriyor. cocuk dusunen arkadaslara kesınlıkle ertelemeyın dıyorum. Sız onu erteledıkce oda sızı ertelıyor cunku...

bende gitmeidm daha hiç doktora vala bende korkuyorum anlattın iyice korktumm:18::18::18:

Rica ederim kuzumm her zamannn

yaa korkutmak için yazmadım bende biraz sorun var belki sende olmaz.belki senin dr un daha anlayışlı olur.birde ben çubuk gibi bişey sokcak sanıyodum böyle 2 parmak kalınlığında sert plastikten bişeydi.anneme sordum çubuk gibi olanıda varmış.
ya birde yazmadan geçemicem 127 saat ve can dostum ikiside yaşanmış olaylar ve çok güzel.izledinmi bilmiyorum ama izlemediysen tavsiye ederim

canım bende ordakiler yalnız kaldı diye düşündüm ama bakıyom ben oraya sabah bayağı bi baktım ama çok sessizdi soru soran olunca yazdım bişeyler yani sende haklısın ama biz sizi bırakmayız canım üzülme nasıl bırakırız orada herkesin kafası karışmasın diye buraya açıldı topik

onu bende düşündüm. burdaki trafikten oraya geçemiyorum açıkçası ne yalan söylim....

ya şimdi bişeyler dicektim vajiyle ilgili diyemiyorum orası sessiz yazsam kime yazıcam e herkez burda buraya yazsam bu sefer vaji sorunlarına dönüşücek git gide şaşırdım kaldım şimdi orasının sessiz olmasına tuaf oldum ya

haklısın canım ya arada bakıyorum ama kimse bişey yazmıyo.sende takıl buraya

oooyyyyy oyyy yerim ben seni yalnız değilsin ki oraya da bakıyoruz biz daha sabah yaçzdım ama kimse yoktu orda,

cecemm canım dünde yazdım sana ama görmedin , diğer topikte sorunlardan fazla birşey konuşulmuyor, zaten öyle de olması gerekiyor, vaji ile ilgili yardımlarımızı sorunlarımızı o başlık altında konuşacağız sizin gibilere ordan yardım edeğiz öylede olmalı , diğer topikte sohbet olsa birinin sorunu arada kaynayabilir , göremeyiz , burası sohbet etmek geyik yapmak için açılmış bir topik başlıktanda anlaşıldığı gibi ve kimse burda vaji konuşmuyor farkındaysan,bu başlık açılınca farkettim herkesin konuşacak çok fazla şeyi varmış, eğleniyoruz dertleşiyoruz gülüyoruz birbirimizi tanıyoruz burada iyi olmadı mı???

Sizler ne diyorsunuz kızlar??? hatırladığım kadarı ile herkes bu fikrimi çok beğenmişti topikte aldı başını gidiyor

bebek bende istiyorum ama olmadı bu ayda
doktora gidip muayene olmaya da korkuyorum..
ya olmazsa benim çocuğum..
vaji bitti artık bu sıkıntı başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…