- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
annelik muhakkak çok özel bir duygu Allahtan kadınlara armağan.Aslında istiyorum ama o tahliller sonra doğum vs. ben korkudan bebeğime zarar veririm diye korkuyorum.korkuyorum da bakalım nereye kadar elbet onun da zamanı gelecek.tam kendimi alıştırıyorum sonra yine bişey çıkıyor aklım çok karıştı doğrusu.
canımm tahlilleri bebek düşünsende düşünmesende yaptır şimdiden sağlıklı olup olmadığını bil...alttan ultrasona normalde sokmaması gerekirdi beni bugün ama benim heralde umutsuzluğumu görünce adette olmayınca bi bakalım dedii ikinci kez oldum yaniii...hiç korkulacak bişi yok inan bana ince zatenn p...s ten....hormon tahilil felanda zaten koldan kan alıp bakıolar hissetmiosunn...korkmakla ötelersin ama kaçış yokkk...kendi sağlığın için iyi olur eğer bebekte düşünürseniz kafan rahat olur...benim gibi kurmazsınn...doktor benden hormon tahlili istemedi bende diyemedimm neler geldi aklıma kist mi var....hormonlarımmı bozuk troitlerimde sorunmu var ya gebe kalamazsam ki eğer tedavi edilmezse çok uzun sürebiliyor geçmesi...hiç ihmal etme...zaman zaman problem yaşıosunn takipteyimm herşeyin çözümü var git sen bi kontrol amaçlı muayene ol...