Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
yokluğunu farkettim ama doktora gideceğini bilmiyordum canım.ne güzel haber bu böyle hamişler patır patır dökülüyor bu hafta.hadi gözün aydın ozaman:nazar:

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

oooooooo süüüüüüüüpppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

tebrikler tatlımm çok sevindim :KK49: :KK49:

bence bunu diğer topikte de paylaşmalısın :KK76:

kız ben de üzgün surat yapınca bişey var sandım.
canıııııım çok ama çok sevindim:KK52::KK52::KK52: deli misin süper bir haber bu:21::21::21: ayyy Allah ım nasıl güzel duygular içindeyim anlatamam birebir geçirdiğiimiz tecrübeler sıkıntılardan sonra yenen biri daha ecrinim hamile :KK52::KK52::KK52: canım valla manyak sevindim yaaa:KK52::KK52::KK52:
ecrinim kafan karışmasın yüzün düşmesin tatlım, tam emin olmamakla birlikte kese hemen gözükmüyormuş canım belli bir vakti varmış onun . o yüzden üzülme sakın.
ayyy ne güzel yaaa :KK43::KK43: çok mutlu oldum çok
canım Allah ım sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı eylesin inşaallah :KK16::KK16::KK16:
sonuçları mutlaka yaz tatlım tamam mı...
şimdi bi kez daha tecrübeli oldun benden. sen şu sevincini yaşa da soracaklarım var sana.
ay iyiki bu haberi verdin:21::21::21:

coooooooook sevindim canim dualarimiz seninle hersey iyi gider insallah canim cok sevindim gercekten! :)))
Allah razı olsun canımmmm darısı sizlere inşallahhhh....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:vayyy canım gözün aydın yaa okuyunca içim bir sevinçle doldu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :KK49::KK49: gözün aydın bugünün en güzel haberi bunada :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: çekilir:KK52::KK52::KK52::KK52:
Allah razı olsun canımm benim de için bi tuhaf:KK53::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK9:

yokluğunu farkettim ama doktora gideceğini bilmiyordum canım.ne güzel haber bu böyle hamişler patır patır dökülüyor bu hafta.hadi gözün aydın ozaman:nazar:
Allah razı olsun canımm Rabbim isteyen herkese yaşatsınnn ben kötü haber beklerken haberlerin en güzelini yıllardır görmediğim arkadaşımdan öğrendim hemde gittiğim hastanede laborantmış meğer:)))

oooooooo süüüüüüüüpppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

tebrikler tatlımm çok sevindim :KK49: :KK49:

bence bunu diğer topikte de paylaşmalısın :KK76:
teşekkür ederim canımmm Allah razı olsunn...isteyen herkse aratmadan yaşatsın Rabbimm...

cnımmmm tebrık edrımmm rabbım saglıkla kucagına alıp hamılelıgını 9 ay tamamlamayı nasıp etsın ınsallahhh
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

senin adınaa cokk sevindimmm cnmm benimmm insallahh darısı basımızaaa gözün aydınnn=)):KK49:

kız ben de üzgün surat yapınca bişey var sandım.
canıııııım çok ama çok sevindim:KK52::KK52::KK52: deli misin süper bir haber bu:21::21::21: ayyy Allah ım nasıl güzel duygular içindeyim anlatamam birebir geçirdiğiimiz tecrübeler sıkıntılardan sonra yenen biri daha ecrinim hamile :KK52::KK52::KK52: canım valla manyak sevindim yaaa:KK52::KK52::KK52:
ecrinim kafan karışmasın yüzün düşmesin tatlım, tam emin olmamakla birlikte kese hemen gözükmüyormuş canım belli bir vakti varmış onun . o yüzden üzülme sakın.
ayyy ne güzel yaaa :KK43::KK43: çok mutlu oldum çok
canım Allah ım sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı eylesin inşaallah :KK16::KK16::KK16:
sonuçları mutlaka yaz tatlım tamam mı...
şimdi bi kez daha tecrübeli oldun benden. sen şu sevincini yaşa da soracaklarım var sana.
ay iyiki bu haberi verdin:21::21::21:

hopeforummm canımmm yaaa çokk çokk çokkk sağol....benim şimdilik bi aksilik olmadığı sürece küre gerek kalmadı:)))sor bacım sor anladığımda yok ya:)))düzensiz adetle ilk ayda oldu çok şükür elhamdülillah...inşaallah hepimizin döbişleriii böbişlerle dolsunn...Allah razı olsun hepinizden ve herkesin ne sıkıntısı varsa gidersin Rabbim...

cnımmmm tebrık edrımmm rabbım saglıkla kucagına alıp hamılelıgını 9 ay tamamlamayı nasıp etsın ınsallahhh
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminnn canımm inş. cümlamize inş.:))

senin adınaa cokk sevindimmm cnmm benimmm insallahh darısı basımızaaa gözün aydınnn=)):KK49:
Aminnn aminnnn tüm kalbimle hep dualarımdasınız isteyen herkese naip etsin rabbimm....:))

aman olmasın ecrinim Allah ım tereddütleine iyi cevaplar hazırlamıştır inşaallah :KK16::KK16:

benim canım sıkkın biraz. Cuma ve cumartesi günü afedersiniz ama kaygan bi akıntı geldi kızlara sorduğumda yumurta akı gibiyse ve uzuyorsa yumurtlamadığının göstergesidir dediler. Nasıl sevindim anlatamam:KK52: 12 veya 24 saat sonra yumurtlayacaksın ilişkiye gir dediler. Ya şaka gibi hep bir şeyler oldu ve biz yapamadık :KK43::KK43: Misafir geldi, yorgunduk uyuya kaldık… her seferinde sabah uyandığımda bir can sıkısı kaçırdım diye :KK43:
Şimdi hamilelere soruyorum özellikle snowflaken sen en tecrübeli hamilesin ben kaçırdım mı şansımı bu ay için yoksa daha vaktim var mı? Daha önce ovulasyon hesaplattığımda 32 veya 33 gün üzerinden (benim adetlerim bi öncekinden 2-3 gün sonra geliyor) ovu başlangıç için asıl bugünü gösteriyor 28 ine kadar az orta yüksek diye derecelendirmiş. O yüzden arada kaldım çok canım sıkılıyor buna. Şimdi nedir durum söyleceğiniz bir şey var mı

aman olmasın ecrinim Allah ım tereddütleine iyi cevaplar hazırlamıştır inşaallah :KK16::KK16:

benim canım sıkkın biraz. Cuma ve cumartesi günü afedersiniz ama kaygan bi akıntı geldi kızlara sorduğumda yumurta akı gibiyse ve uzuyorsa yumurtlamadığının göstergesidir dediler. Nasıl sevindim anlatamam:KK52: 12 veya 24 saat sonra yumurtlayacaksın ilişkiye gir dediler. Ya şaka gibi hep bir şeyler oldu ve biz yapamadık :KK43::KK43: Misafir geldi, yorgunduk uyuya kaldık… her seferinde sabah uyandığımda bir can sıkısı kaçırdım diye :KK43:
Şimdi hamilelere soruyorum özellikle snowflaken sen en tecrübeli hamilesin ben kaçırdım mı şansımı bu ay için yoksa daha vaktim var mı? Daha önce ovulasyon hesaplattığımda 32 veya 33 gün üzerinden (benim adetlerim bi öncekinden 2-3 gün sonra geliyor) ovu başlangıç için asıl bugünü gösteriyor 28 ine kadar az orta yüksek diye derecelendirmiş. O yüzden arada kaldım çok canım sıkılıyor buna. Şimdi nedir durum söyleceğiniz bir şey var mı

canımmmm öyle düşünme ben okadar abuk subuk zamanlarda yaptımki hemde sperm öldüren diye söylenen kayganlaştıcılarla:)))O na ol diyen Allah sen istemesende korunsan bile nasip eder.....içini ferah tutu hayırlı zamanda olsun inş....sen boş verme 2 güne bir yap ben hiç bir ovulasyon belirtisi bilmeden yaptımm...benle alakalı mı hayırr....Rabbim ona ol dedi oldu....ve inşallah hayırlı uzun ömürlerde nasip eder tüm anne adaylarına bebişlerine....

canımmmm öyle düşünme ben okadar abuk subuk zamanlarda yaptımki hemde sperm öldüren diye söylenen kayganlaştıcılarla:)))O na ol diyen Allah sen istemesende korunsan bile nasip eder.....içini ferah tutu hayırlı zamanda olsun inş....sen boş verme 2 güne bir yap ben hiç bir ovulasyon belirtisi bilmeden yaptımm...benle alakalı mı hayırr....Rabbim ona ol dedi oldu....ve inşallah hayırlı uzun ömürlerde nasip eder tüm anne adaylarına bebişlerine....

ben de sperm öldürür diye kayganlaştırıcı kullanmaktan çekiniyordum. iyi oldu bu. biliyorum ecrin biliyorum Allah ım ol dedi mi olur inancım tam. yine yazıştığımız için arkadaşlarla onlarda bildiklerini yazıyorlar sagolsunlar. ben ovulasyon meselesini burda öğrendim mesela. içim aydınlandı canım çok sağol:KK16::KK16::KK16:

ya şimdi bi film izliyorum çok güzel ağlamaktan bi hal oldum:KK43::KK43::KK43:kızlar zamanınınz varsa izleyin hint filmi adı her çocuk özeldir bence özellikle öğretmenler ve anne baba olacakların izlemesi lazım.ya bak hala ağlıyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43:

ben izledim canım o adamın bir çok filmi var 3 aptal var onuda izle :)

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
nasıl sevindim bilemezsinnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini , içini ferah tut emi güzel düşün güzel olsun , benim arkadaşıma da benzeri olmuştu gözükmüyordu çok ufak olduğu içinmiş sonra çıkmıştı kuzumm seninde öyledirrrr o zaman halaylar sana geldin :KK64::KK64::KK64:

bu arada ben çok tv izlemiyorum.eşimle genellikle film izliyoruz neredeyse haftada 5-6 tane falan:KK52::KK52::KK52:

sana çok öneride bulunabilirim ben o zaman bizde eşimle sürekli film izliyoruz aynen tv hiç açılmıyor, birtek pc bağlıyoruz filmleri ordan izliyoruz :KK9::KK9::KK9:

X