Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ecrinimmmm canimmmm tebrik ederimmm yemin ederim cok sevindimmm Allahim melegini sana bagislasinnn bende biraz once dr.dan geldim kizlar bebek dusundugumuzu soyledim dr.hic testlerden falan bahsetmedi folik asiti sordum genellikle hamilelok doneminde kullaniliyo ama oncesinde kullanmanin yarari var mi var dedi sonra yasin daha kucuk rahmin gelismemis olabilir olmazsa sakin strese girme 1-2yil sonra daha da gelisir dedi yumurtlama gunlerini biliyomusun dedi testlerle takip ediyorum dedim testler bazen yaniltabiliyo dedi adetin kac gunde oluyo dedi 33dedim o zaman 12. 15.gunlerde yapin dedi ozellikle akintinin fazla oldugu zamanlarda ve vucut isinin yuksek oldugu zamanlara dikkat et dedi ve iliskidrn sonra kalcani yuksek tut bir yastik koy 45dk kadar kalkma dedi insallah olur dedi folik asitimi aldim geldim kizlar insallah rabbim nasip eder bana ve tum isteyenlere :)

Allah razı olsunn canımmmm içimi ferahlattınız valla iyiki varsınız değişik duygularla böylee tuhaf bi sırıtma suratımdasizi seviyorummm yafffff

yaa sendemi yaptın ben yaptım bugün tabi negatif10 gün var adetime bekleyeyim bari:26:tabi ozamana kadar çalışmalara devam
evet canım yaptımm geçmeden yapma boşuna insanı üzüyo(bide sinir eder gibi kıpkırmızı bi tek çizgi çıkmıştıııı gıcıkkkbekle mutlaka benim geçen adetimden 7 gün geçti belli oldu 4 gün geçtiğinde çıkmamıştı....

bende izlemiyorum bayadır pek güzel yapım yok zaten

ya korku olmasına bile gerek yok yani düşünsene ejderha dövmeli kızı izledikten sonra bile tırsmıştım.ben biraz fazla korkağım ondan:18::18::18::18: ya bide ben pek türk filmi sevmiyorum.çok nadir izlerim.hoşuma gitmiyo

3 aptalı izlemedik ama bizde çok severiz film izlemeyi, korku ben de izlemiyorum korkuyorum kocam da sağolsun o da izlemiyor ben izlemeyince :)
hemen aklıma gelen the way back var özgürlük yolu adı itici gelebilir bana öyle gelmişti ama izleyince çok sevdim forest gump ilk aklıma gelenler

kesinlikle izlemelisin çok güzel.arkadaşlarımız geliyo onlarla tekrar izliyoruz beğeniyolar filmi alıp götürüyolar.tabi ben öle dururmuyum.hemen yenisini alıyorum evde bulunsun die

canımm benimmm çooooooookkkkk teşekkür ederim folik asidi ben kullandımm hala kullanıyorumm sende kullan...testi bana da yaptırmamıştı bu gittiğimde dedimm test sonucu çıksın bakalım dedii...test te(kan)pozitif olunca gene yaptırtmadı....Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah....

akıntı hakkında yazdıklarınızı okuyunca anladım ki ben iki gündür yumurtluyom ama bebeğe erken diyom ondan bir çalışmam yok Allah herkese hayırlısını nasip etsin

ayy canımmm hadi bakalım duarımız da seninle seninde inşallah güzel haberlerini alırız

ayyy çok iyi filmdi ben çok etkilenmiştim hatta kitaplarını aldım okumaya başlıcam şimdi

kesinlikle izlemelisin çok güzel.arkadaşlarımız geliyo onlarla tekrar izliyoruz beğeniyolar filmi alıp götürüyolar.tabi ben öle dururmuyum.hemen yenisini alıyorum evde bulunsun die

karamsarrr internetin sınırsız mı ??? film alma deli kız ben anlatim indirmeyi sana sende indirerek izle , gerçi altyazılı seviyormusunuz bilmiyorum ama:26::26::26:

bu yumurtlama doneminde de surekli wc ye gidiliyo mu acaba bende varda gebelik testi yapacaktim eltim geldi o sirada yapamadm yapsam mi gerci cikmaz da hic umudum yok ama :)

karamsarrr internetin sınırsız mı ??? film alma deli kız ben anlatim indirmeyi sana sende indirerek izle , gerçi altyazılı seviyormusunuz bilmiyorum ama:26::26::26:

evet alt yazılıda izliyoruz.ya eşimde diyo indirelim die ama ben istemiyorum.yani filmi hep aynı yerden alıyoz ii filmler öneriyo saçma bi film olmasını istemiyorum zaman kaybı olmasın die.tabi senin önereceğin filmler varsa seve seve indiririm

eceeee tam da benim gibiymiş süren (33) bu durumda ben 12. günü de 15. günü de kaçırdım Allah ıma sığınıyorum ecrinin dedği gibi . inşaallah bugünler dışında da olabiliyordur

öneririm canım tabiki zevkler deişebiliyor, belki benim beğendiğimi beğenmezsin ama ben seve seve öneririm sana

bu yumurtlama doneminde de surekli wc ye gidiliyo mu acaba bende varda gebelik testi yapacaktim eltim geldi o sirada yapamadm yapsam mi gerci cikmaz da hic umudum yok ama :)
adetin geçtiyse yap canım ama geçemdiyse tavsiye etmem boşuna moral bozuyolar

eceeee tam da benim gibiymiş süren (33) bu durumda ben 12. günü de 15. günü de kaçırdım Allah ıma sığınıyorum ecrinin dedği gibi . inşaallah bugünler dışında da olabiliyordur

canimmm sakin stres yapma oluruna birak Allahim kismet etmisse eger yumurtlama donemlerinin disinda da olur illa ki birbirimiz icin dua edelim

öneririm canım tabiki zevkler deişebiliyor, belki benim beğendiğimi beğenmezsin ama ben seve seve öneririm sana

tabi dediğin gibi zevk meselesi sen önerini yap ben indireyim.yani aşağı yukarı aynıdır zevklerimiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…