Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ya şimdi bi film izliyorum çok güzel ağlamaktan bi hal oldum:KK43::KK43::KK43:kızlar zamanınınz varsa izleyin hint filmi adı her çocuk özeldir bence özellikle öğretmenler ve anne baba olacakların izlemesi lazım.ya bak hala ağlıyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43:

bugün beni merak eden yokmu:KK50::KK50::KK50::KK50: benim bugün doktor randevum vardı.....

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizi seviyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

coooooooook sevindim canim dualarimiz seninle hersey iyi gider insallah canim cok sevindim gercekten! :)))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:vayyy canım gözün aydın yaa okuyunca içim bir sevinçle doldu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :KK49::KK49: gözün aydın bugünün en güzel haberi bunada :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: çekilir:KK52::KK52::KK52::KK52:

X