- 25 Kasım 2012
- 1.697
- 2
kızlar biz faceden neden görüşmüyoruzzz ....
ya benim yooooooook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz faceden neden görüşmüyoruzzz ....
ya benim yooooooook
haklısın canım ama işte benim içim rahat etmiyo.dur bakalım belki ikna ederimo konuda biraz kendime güveniyoruminadı tutmazsa inş.
tek vajili ben miyim burda? herkes yendi ben kaldim galiba
o zaman ben aglamaya gidiyom
tek vajili ben miyim burda? herkes yendi ben kaldim galiba
olur canım üzülme sen devam et çalışmalara olur inşamin canım ya ne bileyim birde yaptıktan sonra yastık falan koyuyorum bacaklarımın altına bi ihtimal olmuştur demiştimhayırlısı...
yaa işte bak... dimi seisim. sağol canım geçti
yok yok aglamaya egzersiz yapamiyorum olmuyor ki
@yaren 5 aylik evliyim
yok yok aglamaya egzersiz yapamiyorum olmuyor ki
@yaren 5 aylik evliyim
bugün beni merak eden yokmu benim bugün doktor randevum vardı.....
hoşgeldin çorba bozankızlaar oyunbozan geldi
bugün beni merak eden yokmu benim bugün doktor randevum vardı.....
hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yoksizi seviyorummm
hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yoksizi seviyorummm