Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

gü-nay-din :)

hopefor neler olmus ya. cok üzüldüm. ama önemli olan resimlerin silinmis olmasi. bu konuda kesinlikle kati davranilmamasi gerekiliyor. anlayis sart. hal olmasina sevindim canim.:KK15:

canım başına gelenleri okudum. yani pişmiş tavuğun başına gelmez. neyse boşver takma biz seni çokk seviyoruzz:KK16::KK16:

Ayy aynen Kızlar yaa. Bende Bir girdimmi Çıkamıyorum valahi:KK9::KK9:
Neysee Çıkıyimm artık. Eşim Öğlen arasına Gelecek. Bişeyler hazırlıyım. Açtır Şimdi Kuzucuğumm:KK30::KK30:
Hadi Öptüm Hepinizi:KK54::KK54: Görüşürüzz:KK3::KK3:

Son düzenleme:
[sıze=3]canım benim ya sende haklısın yani senin özel bi durumun var :KK5::KK5::KK5:
Ben eşimin buraya yazdıklarımı okumasını bile istemiyorum bilmiyorum neden ama utanıyorum yani :KK1:
Okucak olmuştu tartışmıştık neyse geçmiş olsun canım üzülme...
[/sıze]

gü-nay-din :)

hopefor neler olmus ya. cok üzüldüm. ama önemli olan resimlerin silinmis olmasi. bu konuda kesinlikle kati davranilmamasi gerekiliyor. anlayis sart. hal olmasina sevindim canim.:KK15:

kesinlikle canım

canım başına gelenleri okudum. yani pişmiş tavuğun başına gelmez. neyse boşver takma biz seni çokk seviyoruzz:KK16::KK16:

evet canım biraz abartıldı ya da ben öyle düşünüyorum... ben de sizi çok seviyorum cimcimeler:KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydın herkese nasılsınız bu sabah ?????:KK16::KK16::KK16:

[sıze=3]canım benim ya sende haklısın yani senin özel bi durumun var :KK5::KK5::KK5:
Ben eşimin buraya yazdıklarımı okumasını bile istemiyorum bilmiyorum neden ama utanıyorum yani :KK1:
Okucak olmuştu tartışmıştık neyse geçmiş olsun canım üzülme...
[/sıze]

yaa işte bak... dimi seisim. sağol canım geçti:KK16::KK16::KK16:

kızlar ben geldim eski sayfaları pek okuyamadım ama inş çok şey kaçırmamışımdır:KK9::KK9:

kızlar ben geldim eski sayfaları pek okuyamadım ama inş çok şey kaçırmamışımdır:KK9::KK9:

hoşgeldin canım sende pek bişey kaçırdın :KK9: mesela hepimiz resimlerimizi koyduk ve birbirimizi gördük gerçi halen var bakabilirsin istersen sende koyabilirsin :KK16: kaynaştık burda

yasemin ne işin var burda gidip evini temizleyip yemek yapsana :KK33:

gunaydin kizlarrrrrrr :)

hopeforcummm senin adina cok uzuldum ama bosver onemli olan burdaki bagimiz giden kk proluk olsun sen burdasin ya gerisi onemli degilllll :KK16:

kizlar ben kotuym yaa belim kasillarim bacaklarim heryerim agriyo yav yumurtlama donemi adet donemine ne kadar benziyomusssss

X