Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ya kızlaaaaaaaaar burası çok ii olur.best canım çok sağol ya aklına geldi yaptınyaaa kardeşim gitcek yarın dört gözle buralara dönmeyi bekliyorum

ben yokken neler olmuş neler hayırlı olsun çok iyi fikir burayı açmak ama çok ilerlemişsiniz nasıl okicam ben şimdi:44::44:

canım benimde öle oluyodu internetten baktım ölçüyle yapıyorum tutuyoo 1 sb prince 2 sb su koy oluyo böle

ama teflonda daha güzel oluyo canım ben teflonu sadece pilav için kullanır oldum :))

bende kendimi tanıtayım benim adım yasemin istanbulda yaşıyorum. üniversite biyoloji mezunuyum, henüz çalışmıyorum evliliğin tadını çıkarıyorum

ama teflonda daha güzel oluyo canım ben teflonu sadece pilav için kullanır oldum :))

ben hep gözkararı yaparım.. bazen pirinçten kaynaklı olarak da kötü oluyo. ben hep baldo pirinç kullanıyorum

ewt cnm bende teflonla yapıyorumm... ama evlenmeden önce 6 kişilik yapıyodum göz kararı alışmıştım ama 2 kişilik pilavı göz kararı yapamıyorumm oyüzden ölçü kullanıyorum cnm

vayy uyuzlarr hepsi buraya kaçmışş bende diyorum burda niye kimse yok şunlara bak yaaaa püü

hayırlı olsun kızlar iyi etmişiniz iyi etmişinizde ne olcak böyle siz şimdiden buraya alışıvermişiniz netçez biz şimdi hııııı:84:

üzülme cecoşş bende yeni geldim hain bunlar hainnn

cecemim bizim asli topicimiz orası orayı birakmayız. artık ikinci adresimizde belli zaten bulursunuz bizi tatlışlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…