Demekki tek buyuk sanan ben deilmişim :)
Ece nin resimlere baktım kucuk oldugu belli resimlerden. Ama beray yasından buyuk geldi bana dediği gibi sac renginden olabilir .Sarı sac hep yaşı buyuk gosterıyo cunku.
aynı dert bendede var canım yhaaa saclar sarı olunca direk yas yükseliyo birde cok olgun konuşurum bn eşim bile 25 26 gibisin der hepp..=))
anamm anam 25-26 yaşlımı kızlarr anammm yaktınız dağladunuz içimiigünün birinde kendimi yaş kompleksi vari bir durumda bulacağmı hiç sanmazdımmm ne olcak şimdi kim düzeltecek benim psikolojimi
yokk 25 26 yas yaslı değil canım biz 20 olupta 25 26 gösterdiğimizi söylüyoruz yoksa yaslılık değildi kastımızzz =)))
Merhaba kızlar , çok sohbet eder olduk bu aralar, sıkıntılarımız dertlerimizde sevinçlerimizde olacak elbet. Hadi burda daha da kaynaşalım
sende cvb vermeseydin artıkım o ayberk eceyle berayın elimden çekeceği vardı... toplaycam tüm 30 na yaklaşıpda geçenleri kulakalrınız şişirdim ben diyim
bak ya sen demi masumsu kızzzz sende 92lisin ve okadar hamile topiciknde laflıyoz bendeee senden kaç yaş büyüğüm ve hala aman çocuk erken diyorummm anam anam ben ölmüşüm de ağlayanım yok ne etcem benbnde bende bende 92 liyimm
bak ya sen demi masumsu kızzzz sende 92lisin ve okadar hamile topiciknde laflıyoz bendeee senden kaç yaş büyüğüm ve hala aman çocuk erken diyorummm anam anam ben ölmüşüm de ağlayanım yok ne etcem ben
kaç yasında evlendin ki sennn=))
bak ya sen demi masumsu kızzzz sende 92lisin ve okadar hamile topiciknde laflıyoz bendeee senden kaç yaş büyüğüm ve hala aman çocuk erken diyorummm anam anam ben ölmüşüm de ağlayanım yok ne etcem ben
24 de evlendimmmmmmmmmmmmmbenn
bende seviyorum bir okadarda korkuyorum o büyük sorumlulukdan.... yeterince çarpık aileler oluştu maalesefki maazallah ... allah korusun az dahaa aile yapım otursun istiyorum en az 8 ay dahaa diyorum ama artık 30umda doağrım o da allah veririseyaş olarak bakarsan ewt erken ama istiyorum işte çocukları çok seviyorummm
hmm coktaa gec deil kii nolcakkk olurr insallahhh =)) olmuyo mu siz mi istemiyosunuzz yani vaji misn sendee
bende seviyorum bir okadarda korkuyorum o büyük sorumlulukdan.... yeterince çarpık aileler oluştu maalesefki maazallah ... allah korusun az dahaa aile yapım otursun istiyorum en az 8 ay dahaa diyorum ama artık 30umda doağrım o da allah veririse
24 de evlendimşimdi 27 be bacımsen ne ettn yahuu
şükür vajiyi yenenlerdenim... hatta yenipde baya milleti gaza getirenlerdenim demek senle tanışmadık yaren.... sahi sen kimlerdensin hangi sezonun vajililerindensinki bu topictesin... ama inşlh yenmişlerindensin öyle diyim:)
değilsede sıkıntı yok yennelerden olucaksındır inşlh
kizlar ben bekarken pilavi cok guzel yapardim evlendim evleneli 3 kez denedim ya diri oluyor ya lapa. bende sadece celik tava var ondan mi kaynakli ki? simdi domatesli pilav koydum ocaga ama ondan da pek ümitli degilim.
bende vajiyi yener yenmez hamile kalmak istiyorum hatta herseyi arastirdim bile yani ne alacagim bile belli