tamam görüşmek üzere.ben bi 15 gün olamıcam aranızda arkadaşlar...ara ara girebilirim inş..ama eğer giremezsem haberiniz olsun...hopeforummmmm senin şu günlerin çabucacık geçer inş...
herkese selam arkadaşlar......kendinize iyi bakınn..Allaha emanet olun....
Merhaba canlarım nasılsınız? Uzun zamandır giremedim foruma umarım herkes iyidir.son 1 ayda hamilelik haberi veren var mı? Geçmişi okuyamadim hayırdır hopeforum neyin var neden doktora gidiyorsun?
yasemın gırmıyo beray kayıplara karıştı hıç yok athea dun gırmış ama sanırım yazmamış öyle işte ay ben öyle olunca uzuluyorum ama malum duygusallıkta var
Merhabaa sevgicimm
Ben Kayıplara Karıştım doğruu
Aslında Pek Vaktim Olmuyo desem yeridir
Elimden Geldiğince girip Bakmaya Çalışıyorum.Amaa Yazmıyorum
Vajinismus Topiğine artık girmiyorum zaten. Çünkü Orayı diğer kızlara emanet etmiştimm
Emekliye Ayrıldımm ben o konuda
Sen Nasılsınn ?? Bebeğinde sende iyisiniz maşallah
Sağ salim Kucağına alırsın inş bebeğini kuzum
Dikkat et Kendinee
evet cnm kayıplara karıştın oysakı onceden boylemıydın bende ıyıyım yarın cınsıyet için dr gıtcem bende senı opuyorum kıb tatlımmama ınsan özluyo burayı gerçi sızı çok geç tanıdım ama olsun
okadar özledımkı burda yazışmayı ama kımsecıkler yok elabcım sen hıç aksatmazdın buraları umarım ters gıden bışeyler yoktur
Merhaba canlarım nasılsınız? Uzun zamandır giremedim foruma umarım herkes iyidir.son 1 ayda hamilelik haberi veren var mı? Geçmişi okuyamadim hayırdır hopeforum neyin var neden doktora gidiyorsun?
kızlar benımde bır oğluşum olcakmış sızlerle paylaşmak ıstedım
Canım ben şehirdışındaydım ondan giremedim iyiyim çok şükür bişey yok sende iyisin umarım
althea biz iyiyiz de sen nasılsın yoksun hani kahvaltılarını benimle yapacaktın sabahlarıcanım hopeforumuz bebeğini kaybetti ondan dr gidecekti
sevgi canım gözün aydın cinsiyetini de öğrenmişsin sağlık sıhhat versin Allahım
sağol cnm benım ıyıyım bende kız insan haber vermezmı gıdıyom dıye evet ögrendım cnm benım
Meraba tatlilarim uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz mu beni yoksa :) althea beray elab ayberk hopefor nasilsiniz hopfor insallah daha iyisindir tartlim
iyiyim balim ya ugrqsioruz iste baya olmus ozledim valla.sen napionnn