Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ben bi 15 gün olamıcam aranızda arkadaşlar...ara ara girebilirim inş..ama eğer giremezsem haberiniz olsun...hopeforummmmm senin şu günlerin çabucacık geçer inş...

herkese selam arkadaşlar......kendinize iyi bakınn..Allaha emanet olun....

tamam görüşmek üzere.

kızlar nasılsınız bende bı goz atayım dedım ama kımsecıkler yok cnm sıkıldı benımde

okadar özledımkı burda yazışmayı ama kımsecıkler yok elabcım sen hıç aksatmazdın buraları umarım ters gıden bışeyler yoktur

Merhaba canlarım nasılsınız? Uzun zamandır giremedim foruma umarım herkes iyidir.son 1 ayda hamilelik haberi veren var mı? Geçmişi okuyamadim hayırdır hopeforum neyin var neden doktora gidiyorsun?

Merhaba canlarım nasılsınız? Uzun zamandır giremedim foruma umarım herkes iyidir.son 1 ayda hamilelik haberi veren var mı? Geçmişi okuyamadim hayırdır hopeforum neyin var neden doktora gidiyorsun?

Althea Merhaba canım. Seni görmek Çok Güzell
Ben İyiyim sende iyisindir İnşallah..
Bende doğru düzgün topiğe giremiyorum:2::2:
Yeni Hamile olan arkadaşlarımız varmı bir bilgim yok
Son zamanlarda Birbirimizden iyice koptuk zaten. İyicee görüşmez olduk..
Eskidenn Ne güzeldi oysakii
Umarım yine Canlı,dolu dolu bir topik olurr
Kendine iyi bak kuzucumm

yasemın gırmıyo beray kayıplara karıştı hıç yok athea dun gırmış ama sanırım yazmamış öyle işte ay ben öyle olunca uzuluyorum ama malum duygusallıkta var

Merhabaa sevgicimm
Ben Kayıplara Karıştım doğruu
Aslında Pek Vaktim Olmuyo desem yeridir
Elimden Geldiğince girip Bakmaya Çalışıyorum.Amaa Yazmıyorum
Vajinismus Topiğine artık girmiyorum zaten. Çünkü Orayı diğer kızlara emanet etmiştimm
Emekliye Ayrıldımm ben o konuda
Sen Nasılsınn ?? Bebeğinde sende iyisiniz maşallah
Sağ salim Kucağına alırsın inş bebeğini kuzum
Dikkat et Kendinee

evet cnm kayıplara karıştın oysakı onceden boylemıydın bende ıyıyım yarın cınsıyet için dr gıtcem bende senı opuyorum kıb tatlımm ama ınsan özluyo burayı gerçi sızı çok geç tanıdım ama olsun

Evet Canım Benim
Ben Uzunca Bir süredir Bu Forumdayım
Eskisi kadar aktif değilim,orası doğru

okadar özledımkı burda yazışmayı ama kımsecıkler yok elabcım sen hıç aksatmazdın buraları umarım ters gıden bışeyler yoktur

Canım ben şehirdışındaydım ondan giremedim iyiyim çok şükür bişey yok sende iyisin umarım

althea biz iyiyiz de sen nasılsın yoksun hani kahvaltılarını benimle yapacaktın sabahları canım hopeforumuz bebeğini kaybetti ondan dr gidecekti

kızlar benımde bır oğluşum olcakmış sızlerle paylaşmak ıstedım

sevgi canım gözün aydın cinsiyetini de öğrenmişsin sağlık sıhhat versin Allahım

sağol cnm benım ıyıyım bende kız insan haber vermezmı gıdıyom dıye evet ögrendım cnm benım

Meraba tatlilarim uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz mu beni yoksa :) althea beray elab ayberk hopefor nasilsiniz hopfor insallah daha iyisindir tartlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…