Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hopeforcum lutfen msj larını boşalt sana msj attım ama gelmedı ayrıca yasemın sen niye artık girmez oldun bu topıce

kızlar bugün ikili testımızı yaptık sonucumuz cok şukur temız ve cinsiyetını dr söylemedi ama ısrar edınce bız erkek dedi tabı kesın olmamakla bırlıkte 2 hafta sonra tekrar gıtcez cınsıyet için

canımmm sevindim senin adına..hayırlısını versin Rabbim....inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın:)))

Canım ne kadar cabuk cıkmıs ikili test sonucun genelde 4-5 gunu buluyo sonucların cıkması. ben gecen cuma verdım yarın yada persembe alıcam... Benim bebişime de kıza benziyo dedi doktor cok sevindim :)

Canım ne kadar cabuk cıkmıs ikili test sonucun genelde 4-5 gunu buluyo sonucların cıkması. ben gecen cuma verdım yarın yada persembe alıcam... Benim bebişime de kıza benziyo dedi doktor cok sevindim :)

cnm evet bende geç çıkardı sandım ama dun yaptım ve dun çıktı ha şuda var biz özelde yaptık ondandır ama çok para istıyolar hıç gerek yok ama buranın devletınede giden yok kı ilgisiz diye bizde özelde yaptık senınkınıde kıza benzetmışler benımkınıde erkek dedi dr ama 2 hafta sonra tam kesın olcakmış yazarım buraya ikili testıde niye yaptım bebeğimin saglıgı yerındemı hanı hep soru işaretlerıyle yasamıyayım diye ama çok şukur 2 hafta sonra bu kez cınsiyetıne gitcez sende sonuç alırken tekrar bı gorun istrsen

canım bende özelde yaptırdım ama senin hastane bayag bi hızlıymış bu konuda :)

evet hızlı çıktı ablamda devlette yaptırdı 15 gunde hanı şahıs olsaydı atcaklar derdim ama hastane bu değilmi dur 2 hafta sonra tekrar gıtcem sorarım

yasemin nerde yok bir kaç gündür haberi olan var mı acaba yokluğu bayağı belli

Hopefor hanım siz nerelerdesiniz başka topiclere yazıyosunuz buraya girmeyin hiç Neyseeeeeeee

Hopefor hanım siz nerelerdesiniz başka topiclere yazıyosunuz buraya girmeyin hiç Neyseeeeeeee

canım kişisel bir tercih bulmak isteyen her şekilde bulur :) buranın içi boşaldı, ruhu gitti bi siz varsınız

hopeforcum lutfen msj larını boşalt sana msj attım ama gelmedı ayrıca yasemın sen niye artık girmez oldun bu topıce

canım boşalttım belki 1 saattir bekliyorum mesajını hala gelmedi

oh çok şükür sevgim çok şükür Allah ım sağlıktan sıhhatten ayırmasın... ooo erkeğimiz de geliyormuş :))) Allah şansını bahtını kaderini güzel eylesin sevgim...

yani beni başka yerlerde arayın diyosunn

Son düzenleme:

buranının ruhunu sen ben diğerlerı getiriyoz daha ne olsun herkes buranın ruhu gitti havası kalmaz deyıp gelmezse kokten terk edilir değilmi

yani beni başka yerlerde arayın diyosunn

kızlar ya ilk topicteyimdir... ya soğan kürüyle hamile kalan varmı ya yazıyorumdur ki oraya soru falan olursa ya da yazacak bir şey olursa giriyorum... bir de hangi ay olursa olsun bebeğimiz bizimle olsun diye bi topic vardı oraya hamile kalmadan önce bişeyler sormak için girmiştim çok sıcaktılar, arada sırada selamlamak, haber vermek ve almak için giriyorum... onun haricinden özel mesaj kutum var :)

o da yok hanımefendı doluydu ozaman kımse kımseye topıcte yazı tazmasın özelden yazsın oldumu kız şimdi

yasemın gırmıyo beray kayıplara karıştı hıç yok athea dun gırmış ama sanırım yazmamış öyle işte ay ben öyle olunca uzuluyorum ama malum duygusallıkta var

yasemın gırmıyo beray kayıplara karıştı hıç yok athea dun gırmış ama sanırım yazmamış öyle işte ay ben öyle olunca uzuluyorum ama malum duygusallıkta var

canım biz diğer topiğe de giriyoz diğer kızlarda sonuçta orda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımız var buraya girip bakıyoruz kimse yok diğerine geçiyoruz yani ben kendi adıma öyle kızlarda eminim öyledir yani ama sende hiç diğer topiğe girmiyosun orda tanışmıştık sanki değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…