Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bılmıyorum artık ne olacak.kendı kendıme kurmaya basladım artık rahım mı ters sıgıl mı var yoksa baska bısey mı.tek care doktor ama ahhh bu doktor fobım ne yapıcam bılmıyorum.bır kere nıyetlendım gıttım ama alttan muayne olmadım.daha alısma surecındesın normal dedı bır de merhem verdı yolladı.yıne de ıcıme sınmedı.cesaretımı toplayım tekrar gıdıcem artık.

selam canım. bende de acı var. acıyı soyle tarif edebilirim. ilişki sırasında yanma oluyor hani sürtünür bişey yakar ya tenini öyle oluyor. dayanılmayacak gibi degil ama bende pek zevk almadım. en son biraz daha iyiydi pozisyon değiştirince ama yinede yanma var.
ben doktor muayenesi de oldum. hic acımıyor. smear testi bile yaptırdım kesinlikle korkma.

huhuuuuu kızlar napıyosunuz ne var ne yok?yazışmalar kopuk kopuk kimse aynı zamanda aktif olmuyor artık.sizleri özledim...

sen de haklısın valla ne diyeyim:) eee nasıl gidiyor hamilelik:)

Vaji topiğinde az mı dertleştik...biraz da başka şeyler konuşalım...beraycığım bebek bekliyormuş...çoook tebrik ederim...sağlıkla gelsin inşallah...diyerek başlamak istedim...

cadıkedi kız yaşıyon mu? :))

altheam bende de bir sürü değişiklik oldu :)) onun dışında çalışmıyorum bende ama bende bolca zaman var sen nasıl zaman bulamıyorsun internete? :)

Hişttt naposunuz bakem?

cadıkedi kız yaşıyon mu? :))

altheam bende de bir sürü değişiklik oldu :)) onun dışında çalışmıyorum bende ama bende bolca zaman var sen nasıl zaman bulamıyorsun internete? :)

Kızlar hepinize merhaba...nasıl gidiyo hayat? cadıkedi sen nerlerdesin? gerçi ben de pek giremiyom buralara da...naptın eşinle halledebildiniz mi problemleri?
valla benim vajiyi yendikten sonra da yatak odası hayatım pek renklenemedi bu sefer de, zevk alamadığım için ilişkiden eşim onu takıyo kafasına neden alamıyosun diye...neden doruğa ulaşamıyosun falan diye...ona çözüm arıyom bu sefer de 'orgazm olamama anorgazmi' topikinde...valla dertler derya gene...önerileriniz var mı? özelden atabilirsiniz...bu topik için fazla kaçmasın...millet geyik yapıp rahatlıcaz diye geliyo buralara, sıkıntılarla uğraşmasınlar yazık

Eşimle problemler düzeldi canım şükür bu ara sağlık durumum biraz karışık gibi gidip geliyorum bağalım hastaneye

Onun harücünde ben de daha o dediğini yapamadım ama biz zaten bir ara 4 ay ara verdik ilişkiye nasıl o kadar uzattık onu da bilmom gerçi de yani cinsel ilişkiyi yüzeysel yaşadık çünkü o ana gelince ben hala ay dur şimdi şöyle durmam lazım bir dakka dur hah tamam dur oldu mu hah dur oldu diye diye adam da istek kalmıyor

Ay canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...doktorunun dediklerine uyarsan ve ilaçlarını da ihmal etmezsen çabucak iyileşirsin:13:

Aman yeterki eşinle huzurlu ve mutlu ol... Ben de hala aynıyım: dur yapma etme şöyle yap modunda... nası çözcez peki biz bunu kine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…