aynen cnm hamıle kaldım ama zevk dıye bışey hıç duymadım bugune kadar bılmemkı neden daha dr bıle gıtmedım artık eşimde acı çektıgı anlıyo dokunmak bıle ıstemıyo ben acı çekıyorum dıye
kendi adıma ben işten ayrıldıgımdan beri pcyı acmıyorum.cok gereklı olursa telden kullanıyorum netı.ondan aksattım bıraz.sehervakti senın gec oldu ama bak nasıl ılerleme var.ben hala acı duyuyorum delı olucam yaaa zevkı falan soyle kenarda dursun yanı!dr.a da gıtmeye korkuyorum offff kendımden sıkıldım valla
huhuuuuu kızlar napıyosunuz ne var ne yok?yazışmalar kopuk kopuk kimse aynı zamanda aktif olmuyor artık.sizleri özledim...
sen de haklısın valla ne diyeyim:) eee nasıl gidiyor hamilelik:)
beray senın bebişten naber kalp atışını duydunmu
Oooo Çokk oldu Kuzum Duyalı. Bebişim büyüyo yavaş yavaşş
sen de haklısın valla ne diyeyim:) eee nasıl gidiyor hamilelik:)
kız cınsıyetını barı yazsaydın
Canım Cinsiyetini Daha Dün Öğrendik. Bir Oğluşum OlacakmışAllah İzin Verirsee
Altheacım merhaba, nasılsın...görüşmeyeli çok oldu...nası gidiyo hayat?
iyi cnm şimdilik bı sıkıntı yok sende ne var ne yok yokmu bebiş falan
Altheacım merhaba, nasılsın...görüşmeyeli çok oldu...nası gidiyo hayat?
Hişttt naposunuz bakem?
cadıkedi kız yaşıyon mu? :))
altheam bende de bir sürü değişiklik oldu :)) onun dışında çalışmıyorum bende ama bende bolca zaman var sen nasıl zaman bulamıyorsun internete? :)
Kızlar hepinize merhaba...nasıl gidiyo hayat? cadıkedi sen nerlerdesin? gerçi ben de pek giremiyom buralara da...naptın eşinle halledebildiniz mi problemleri?
valla benim vajiyi yendikten sonra da yatak odası hayatım pek renklenemedibu sefer de, zevk alamadığım için ilişkiden eşim onu takıyo kafasına neden alamıyosun diye...neden doruğa ulaşamıyosun falan diye...ona çözüm arıyom bu sefer de 'orgazm olamama anorgazmi' topikinde...valla dertler derya gene...önerileriniz var mı? özelden atabilirsiniz...bu topik için fazla kaçmasın...millet geyik yapıp rahatlıcaz diye geliyo buralara, sıkıntılarla uğraşmasınlar yazık
Eşimle problemler düzeldi canım şükür bu ara sağlık durumum biraz karışık gibi gidip geliyorum bağalım hastaneye
Onun harücünde ben de daha o dediğini yapamadım ama biz zaten bir ara 4 ay ara verdik ilişkiye nasıl o kadar uzattık onu da bilmom gerçi deyani cinsel ilişkiyi yüzeysel yaşadık çünkü o ana gelince ben hala ay dur şimdi şöyle durmam lazım bir dakka dur hah tamam dur oldu mu hah dur oldu diye diye adam da istek kalmıyor