slm kıslar nasılsınız :)
ben vajınısmustum yendım ama hala onun psıkolajısını yasayan ve ılıskıye rahat bı sekılde gırmeyen bırıyım :)
asıl konuma geleyim ben geçen ay 13 de regl olmustum her ay 3 gün önce oluyodum bugün olmam lazımdı ama olmadım ve aşırı derece de mide bulantısı var ve kusma da oldu kuzenim aklıma kattı hamilesin sen diye bende test yaptım biri cok net ama diğeri silik çıkmış sizce durum nedir ?? elim ayağım titriyo yüzem kulağım yanmaya başladı :)
ne olur cevapp???
slm kıslar nasılsınız :)
ben vajınısmustum yendım ama hala onun psıkolajısını yasayan ve ılıskıye rahat bı sekılde gırmeyen bırıyım :)
asıl konuma geleyim ben geçen ay 13 de regl olmustum her ay 3 gün önce oluyodum bugün olmam lazımdı ama olmadım ve aşırı derece de mide bulantısı var ve kusma da oldu kuzenim aklıma kattı hamilesin sen diye bende test yaptım biri cok net ama diğeri silik çıkmış sizce durum nedir ?? elim ayağım titriyo yüzem kulağım yanmaya başladı :)
ne olur cevapp???
merhaba seiss canım galiba hamilesin iki gün önce bir arkadaşımda aynen senin gibi yaptı ve silik çıkmıştı sonra kan testi yaptı ve hamile olduğu çıktı bence sende kan testi yap şimdiden hayırlı olsun gözün aydın
huhuu herkes nerde topic sessiz kalmıs
canım kimse artık pek girmiyor buraya topic sahibi bilesende zaten bir gittin gelemedin eskiden ben ve sen olurduk sabah ama şimdi sende yoksun hatta kimse artık yok diğer topiğe de giren pek yok
evet canım ya konu hiç ilerlememiş.ben işten ayrılacağım dönemde çok yoğundum foruma giremedim.işten ayrıldıktan sonra da başka bir yoğun dönem başladı yine giremedim ama artık buralardayım.eeee napıyosun görüşmeyeli?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Canimmmmm tebrik ederimmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum dikkat et kendine
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
beroşşş:))))çoookkkk sevindimm canımmmm.....Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...dikkat et kendinee öpüldün
cnm tebrık ederım gercekten çok sevındım cok guzel duygu değilmi
Berayyyyyy oleyyyyyy oleyyyyy oleyyyyyyyyyyyyygözün aydın canım çok sevindim
Çook Teşekkür ederim Kızlar. Gerçekten Çok MutluyummÇok Güzel Bir duygu.
Allahım İsteyen Herkese Nasip etsin.Dün Doktora Gittim ilk defa ultrason'da gördüm. Daha Küçük
Kesesini gördük. Doktor bunu gördüğümüz iyi oldu en azından dış gebelik değil dedi
1 Hafta sonra tekrar gidicem. Kalp atışını dinlicez bu sefer