Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ben takılıyom ya sana öyle biliyom canım senin nerde olduğunu burası boş yani bende giriyom bakıyom kimse yok çıkıyom diğer yerlere geçiyom seni takip ediyom merak etme diğerlerinde

yasemın gırmıyo beray kayıplara karıştı hıç yok athea dun gırmış ama sanırım yazmamış öyle işte ay ben öyle olunca uzuluyorum ama malum duygusallıkta var

canım kaç gündür vaktim olmadı girmeye nete, az bi vakit bulursam da vaji topiğine bakıyorum sorusu olan varsa cevaplayıp çıkıyorum
daha yeni vakit bulabildim cumadan beri
sen nasılsın , neler yapıyosun

yasmıncım tşk ler ıyıyım çok şukur elabcım sanada tşk ler ıyıyım ikinizede alınyı yapamadım ayrı ayrı yazayım dedim

yasmıncım tşk ler ıyıyım çok şukur elabcım sanada tşk ler ıyıyım ikinizede alınyı yapamadım ayrı ayrı yazayım dedim

sana bir önceki sayfada bişey yazdım okumadın galiba diğer topiğe niye gelmiyosun falan dedim

hopefor sana msj attım arkadaşım sanırsam bana bı tane daha msj atcaktın

buranının ruhunu sen ben diğerlerı getiriyoz daha ne olsun herkes buranın ruhu gitti havası kalmaz deyıp gelmezse kokten terk edilir değilmi

o da yok hanımefendı doluydu ozaman kımse kımseye topıcte yazı tazmasın özelden yazsın oldumu kız şimdi

sevgiii sevgii beni zorlama :)) sen ben getiriyoruz ama... daha fazla birşey yazmak istemiyorum sevgicim polemik olsun istemiyorum kimse zan altında kalsın istemiyorum ben sadece samimiyete olan inancımı kaybettim bu benimle alakalı, inandığım arkadaşlarımla nerde olsa görüşürüm mesela çalışmalardan dolayı ilk topice de fazla giremiyordum artık daha sık girerim oraya seni de bekleriz hem orda selamlaşırız hem de sen de ordaki arkadaşlara yardımcı olmuş olursun... isteyen gönlünün çektiğini her şekilde bulur bak sen nasıl buldun beni :) diğer topice yazdın ben de hemen harekete geçtim :) özel mesaj boşuna mı özel mesaj :)) ben de kendimce daha fazla üzülmemek için böyle bir çözüm buldum... öpüyorum seni :))

ben takılıyom ya sana öyle biliyom canım senin nerde olduğunu burası boş yani bende giriyom bakıyom kimse yok çıkıyom diğer yerlere geçiyom seni takip ediyom merak etme diğerlerinde

:) benimle olan kendini belli eder ben de yazdığı mesajın ilk harfinden tanırım

Son düzenleme:

tanıdın beni yani

sana bir önceki sayfada bişey yazdım okumadın galiba diğer topiğe niye gelmiyosun falan dedim

cnm pardon görmedım gelirim sorun değil ama yardım edememkı ben arkadaşlara bu yuzden orayı ışgal etmış olmak istemıyorum hanı benım sizin kadar bılgım yok cnm hemde hıç

yok cnm orda tanışmamıştık oraya gırdım ama vajıyı yendıkten sonra orayı buldum yanı sizin kadar tecrubeli değilim bilmiyorum anladınmı o egzersizleri bilmiyorum cnm benım

yok cnm orda tanışmamıştık oraya gırdım ama vajıyı yendıkten sonra orayı buldum yanı sizin kadar tecrubeli değilim bilmiyorum anladınmı o egzersizleri bilmiyorum cnm benım

anladım anladım canım bende egzersiz yapmadan yendim bende egzersizleri bilmiyorum ama yine de orda yardım etmeyi seviyorum

bugün hopefor için biraz zor bi gün doktora gidicek lütfen dua edinn yazımı okuduysanız.....inş.hayırlı haberlerle gelir....

hopefor canımcım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın kuzucummmm

anladım anladım canım bende egzersiz yapmadan yendim bende egzersizleri bilmiyorum ama yine de orda yardım etmeyi seviyorum

sen bayagı bayagı bılıyon hanı ben ordakılerı yanlış bilgilendırmek ıstemıyorumda ayrıca sendemı benm gıbı egzersizlerle yenmedın cnm atlattık çok şukur kabusu

beklıyorum halen senı bılıyorum canının ne kadar çok yandığını ama geçecek guzelım geçecek bunlar off ya böyle olunca benımde sınırlerım alt ust olsa keşke hepımız bırbırımız için yardım edebılsek ama yapamıyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…