Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

slm kıslar nasılsınız :)
ben vajınısmustum yendım ama hala onun psıkolajısını yasayan ve ılıskıye rahat bı sekılde gırmeyen bırıyım :)
asıl konuma geleyim ben geçen ay 13 de regl olmustum her ay 3 gün önce oluyodum bugün olmam lazımdı ama olmadım ve aşırı derece de mide bulantısı var ve kusma da oldu kuzenim aklıma kattı hamilesin sen diye bende test yaptım biri cok net ama diğeri silik çıkmış sizce durum nedir ?? elim ayağım titriyo yüzem kulağım yanmaya başladı :)
ne olur cevapp???

ben vajınısmustum yendım ama hala onun psıkolajısını yasayan ve ılıskıye rahat bı sekılde gırmeyen bırıyım :)
asıl konuma geleyim ben geçen ay 13 de regl olmustum her ay 3 gün önce oluyodum bugün olmam lazımdı ama olmadım ve aşırı derece de mide bulantısı var ve kusma da oldu kuzenim aklıma kattı hamilesin sen diye bende test yaptım biri cok net ama diğeri silik çıkmış sizce durum nedir ?? elim ayağım titriyo yüzem kulağım yanmaya başladı :)
ne olur cevapp???

oyyy hamilesin canım hayırlı olsun aynen bende yaşadım önce silik sonra net olur inş:))

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl sevindim ya :KK70: bi hafta geçsin tekrar yapıyım test eşime sürpsiz yapcam :KK70:

ne olur cevapp???

merhaba seiss canım galiba hamilesin iki gün önce bir arkadaşımda aynen senin gibi yaptı ve silik çıkmıştı sonra kan testi yaptı ve hamile olduğu çıktı bence sende kan testi yap şimdiden hayırlı olsun gözün aydın:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba seiss canım galiba hamilesin iki gün önce bir arkadaşımda aynen senin gibi yaptı ve silik çıkmıştı sonra kan testi yaptı ve hamile olduğu çıktı bence sende kan testi yap şimdiden hayırlı olsun gözün aydın:emir_bebek::emir_bebek:

saol canım benım ALLAH razı olsun :KK1:
regli günüm geçmediği için pazartesi gününü beklicem :KK1:
eşime de sürpriz yapcam da pazartesiye kaldııı

herkese merhabalar.uzun zamandır davamsızlık yapıyorum ama sizleri unuttum sanmayım.ara ara size yazıp cıktım ama cevap veremdım.işten ayrılacağım için cok yogun bır döneme girmiştim pc basında gecemedım pek.sonra işten ayrıldım biraz kendimi toplamaya çalıştım.yani çok iyiyim aslında.bu arada evliliğimizin 1 yılı doldu ve geriye baktığımda bu dönemde sizlerle okadar çok şey paylaşmışız ki....hepinizi çok özledim hamilelerimiz vardı doğum yapanlar olmuş sizleri çok merak ettim.bu aralar içimde çocuk isteği oluştu ama hala kendimi hazır hissetmiyorum buna ramen koltuk altımdaki bezeleri tetiklediğini düşündüğüm için doğum kontrol hapını bırakmaya karar verdim bilmiyorum ne olacak.

bu topiğin kurucusu best arkadaşımız Kırklareli festivali ses yarışmasında 3. oldu bilginize:)))

huhuu herkes nerde topic sessiz kalmıs:KK53:

canım kimse artık pek girmiyor buraya topic sahibi bile:KK9: sende zaten bir gittin gelemedin eskiden ben ve sen olurduk sabah ama şimdi sende yoksun hatta kimse artık yok diğer topiğe de giren pek yok :KK50:

canım kimse artık pek girmiyor buraya topic sahibi bile:KK9: sende zaten bir gittin gelemedin eskiden ben ve sen olurduk sabah ama şimdi sende yoksun hatta kimse artık yok diğer topiğe de giren pek yok :KK50:

evet canım ya konu hiç ilerlememiş.ben işten ayrılacağım dönemde çok yoğundum foruma giremedim.işten ayrıldıktan sonra da başka bir yoğun dönem başladı yine giremedim ama artık buralardayım.eeee napıyosun görüşmeyeli?

evet canım ya konu hiç ilerlememiş.ben işten ayrılacağım dönemde çok yoğundum foruma giremedim.işten ayrıldıktan sonra da başka bir yoğun dönem başladı yine giremedim ama artık buralardayım.eeee napıyosun görüşmeyeli?

evet kimse girmedi konu da ilerlemedi:KK1: ben napayım aynıyım iş güç devam:KK6: sen neler yapıyorsun başka yerde başladın mı işe falan

beroşşş:))))çoookkkk sevindimm canımmmm.:KK52::KK52::KK52::KK52:....Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...dikkat et kendinee öpüldün:nazar::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm tebrık ederım gercekten çok sevındım cok guzel duygu değilmi

Berayyyyyy oleyyyyyy oleyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:gözün aydın canım:nazar:çok sevindim:21::21::21::21::21:

Çook Teşekkür ederim Kızlar. Gerçekten Çok Mutluyumm:KK16::KK16: Çok Güzel Bir duygu.:KK49:
Allahım İsteyen Herkese Nasip etsin.:KK16: Dün Doktora Gittim ilk defa ultrason'da gördüm. Daha Küçük :KK49::KK49:
Kesesini gördük. Doktor bunu gördüğümüz iyi oldu en azından dış gebelik değil dedi:KK16::KK16:
1 Hafta sonra tekrar gidicem. Kalp atışını dinlicez bu sefer:KK9::KK9::KK9:

Çook Teşekkür ederim Kızlar. Gerçekten Çok Mutluyumm:KK16::KK16: Çok Güzel Bir duygu.:KK49:
Allahım İsteyen Herkese Nasip etsin.:KK16: Dün Doktora Gittim ilk defa ultrason'da gördüm. Daha Küçük :KK49::KK49:
Kesesini gördük. Doktor bunu gördüğümüz iyi oldu en azından dış gebelik değil dedi:KK16::KK16:
1 Hafta sonra tekrar gidicem. Kalp atışını dinlicez bu sefer:KK9::KK9::KK9:

cnmm çok sevindim senin adına allah sağ sağim kucagına almayı nasip etsin iinş bizede dua et senin duan kabul olurr

X