- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
inş canımm zaten ne gelse razıyım birazda ondan rahatım Rabbim ne verirse ne takdir ederse olur.ama işte hissedemiyorum
birde netten araştırdım biraz böyle durumlarda kaybetme ihtimali daha yüksekmiş tabi Allah tan ümit kesilmez
aman ya ne dediğimi ne düşündüğümü bende bilmiyorum
hoşgeldin canımmm
olsun yoksa da bile bi daha olmayacak diye bişey yok Allahın izniyle, gençsin daha
her ihtimali düşün üzülmemek için ne gerekiyosa yap canımm benim
hoşbulduk kuzummm
Üzülmeee sennnnn hayırlısını iste rabbimden , gönlünü ferah tut hep iyi düşün iyi olsun , biliyorsun böyle durumlarda moral çok önemli canım
aslında üzülmemek için kötüsünü düşünüyorum kendimi kötüsüne hazırlıyorumki bir anda yıkım olmasın die
neyse bu konu bitmez
eee sen ne yapıyosun eşin evde yokmu pazar günü burdasın
ya eşim geceden geldi, uyudu öğlene kadar sonra sıkıldı evde, dışarı çıktı işte geziyo, burda hava çok soğuk ben de gidicektim de çok üşüyorum valla
ay ben yatmak zorunda olmasam gezerdim bugünpazar günü yatmak can sıkıcı
aynen öyle valla, sen yat dinlen boşverben de güneşli havalarda gezmeyi seviyorum, yaz gelse de bitse şu kış valla özledim yazı
valla ya yaz gelse pikniğe falan gitsek balkonda bi pazar kahvaltısı ohhh canım çekti
ben en çok eşimle denize grmeyi özledim, ilk kez onunla grmiştm denize balayındaahh ne güzeldi sanki o olmadan yüzemem gibi
kızlar ya bısee sormak ıstıyorumm beden asırın kan gelıyo yaaa doktora gıtıım dun tahrıs olmus dedı ama kan cogalıyo ya bence normal degl bu hastalıktakı kandan daha farklı yaa sorumu gordugnusde cewp yazın lutfennben cıkyorum mısafırım war gcec bakıcam cewlarınza
berns canım merhaba nasılsın??? konuşamadık epeydir seninle yahu ???
canım bende hiç kanama olmadı ama benim bi arkadaşım ilk ilişkisinde başına gelmişti bu yeni gelin sendromu demişti gittiği doktorda , tahrişten zedelenmeden dolayı olur geçer demişti sana doktorun sadece tahriş mi olmuş dedi? bir kaç gün daha bekle geçmezse tekrar git bence doktora sen canım
canımmmmm çok teşekkür ediyorum
inan okadar yoğunumki msj kutuma bakmak aklıma gelmiyo giriyorum sonra hemen çıkmam gerekebiliyo,şimdide seni yazdığını görünce girdim
dün kötü bişey olduwc ye gittim baktım kan gelmiş,hemen acile gittik düşük tehlikesi varmış ilaç verdi wc dışında kalkmayacaksın dedi,çarşamba yine kontrolüm var.birde eşimde moralimi bozdu durmadan yatmana gerek yok abartma falan dedi ya eşim sanki ben vajyi yenmeden daha iiydi şidi bi düşüncesiz oldu gibi ona öle diyorum sana öle geliyo dio.
işte şuan öle yatıyorum ama açıkçası pek umudum yok tutunacağına dair
moralim bozuk olduğu için giremeyebilirim bisüre
canımmm hiç moralini bozmaa merak etmee doktor ilaç vermiş,tutunur sana bebişinn...bana ilaç falan vermemiştii yani benim tutunma ihtimali demekki çok zayiftıı..sana verdiğine göre tutunacak....hemen kötü şeyler gelmesin aklınaaa 9 ay düşük tehlikesiyle devamlı yatan sapasağlam doğuranlar var....bi kaç ay ilk 3 ay çoğu gebelerde tehlike oluyor merak etme...dua et hayırlısıyla tutunsun inş...öpüyorum Allaha emanet ol(un)
karamsarcım kanaman olmus sanırım ama bozma moralini gebeliklerin çogunda olan bi durum insallah tutunur sana bebegin, benim arkadasımın dusuk tehlikesi vardı 9ay boyunca hep hastanede gecmisti hamileliği şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var :)
canım çok geçmiş olsun inş bebeğin sana tutunur bozma moralini Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş
Canım cok gecmiş olsun. Sakın canını sıkma kanama artık cogu gebede olabılıyo hem doktorun da ılac vermıs almıs onlemini ınsallah sımsıkı tutunur sana bebişin